Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Відгуки покупців про Матрац трансформер 80×200×10 см, крісло-ліжко 4 секції безкаркасне, розкладний матрац з подушкою для сну та відпочинку, сірий

Є в наявності

4.5/5
Оцінка користувачів 4.5/5
на основі 4 відгуки
  • Ольга П***
    Відгук від покупця. Продавець: Frame-Shop. Популярні розміри: 80x200. Висота: 42

Відправили швидко. Прийшов зовсім іншого кольору ніж на фото, темно сірого ближче до блакитного. Менеджер перед відправкою запропонувала доплатити 300 гривень за більш якісний поролон. Матрац прийшов без етикетки та характеристик товару. Який поролон поклали так і не зрозуміло, але коли сідаєш на нього то провалюєшся. Паролон достатньо м'який.

Переваги:
    Зручний, тканина добра, прижмна. Купувала для коридору у підчас тривоги.
    Недоліки:
    Колір ретельно не співпадає з кольором у рекламі. Поролон м'який коли сідаєш провалюєшся трохи, спати на ньому добре.
  • Лаврик Т***

Дуже задоволена! Якість, вигляд, функціональність все як я хотіла. Для перебування в коридорах під час тревог найкращій варіант. Дякую!

• Ольга С***

Лучшая, покупка, он очень приятный, мягкий, его легко переносить. Спасибо огромное

Переваги:
    Лёгкий, удобный, качество
  • Лариса О***

Товар було упаковано дуже надійно. Чохол приємний візуально та на дотик. Матрац пружний. Продавця та товар рекомендую

Переваги:
    У цих матрацах-трансформерах сподобалося все, починаючи від якості тканини, акуратного пошиву, універсальних розмірів, можливості прання чохла, до продуманої будови та варіативності застосування, зручності переміщення та зберігання. Брала для коридору на час тривог (на заміну вже зношених звичайних матраців). Окрема вдячність продавцю за вичерпні відповіді на питання, які задавала до формування замовлення. Отримала лише сьогодні, тому нічого ще не можу сказати про те, як довго вони прослужать, але, на мій погляд, мають гарно виглядати упродовж років. Щиро дякую продавцю.
    Недоліки:
    Не виявила
    • Вероніка С***

Як він вам зараз?)