Відгуки покупців про Повідець рулетка для собак 5м повідець для собак маленьких та середніх порід вагою до 15 кг Чорно-Синій

Оцінка користувачів 5/5
  • Аркадій М***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Рожевий

Чудовий повiдець,механізм часто блокується кнопкою, що дозволяє зафіксувати собаку на короткій відстані біля ноги.

• Наталья К***

Дуже зручний

• Анастасія Є***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Чорний

Гарний повiдець, дякую продавцю!

• Володимир Г***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Чорний

Чудова рулетка для собак до 15 кг. 5 м, плавний хід, зручна ручка.

• Сергій Д***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Чорний

Механізм працює добре, ремінець не заїдає. Кнопка блокування чітка – можна зафіксувати на потрібній довжині, коли поряд проїжджає машина або інша собака.

• Ярослава Г***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Чорний

Хороша рулетка для собак до 15 кг. Довжина 5 м – зручно для прогулянок.

• Юлія Р***

Дуже якісний товар

• Вероніка Л***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Чорний

Гачок повертається на 360 градусів, тому повідець не перекручується, навіть якщо собака бігає навколо господаря. Ручка має м'які вставки, рука не втомлюється. Рекомендую.

• Семен М***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Рожевий

Чудова рулетка для маленьких та середніх собак!

• Микола С***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Рожевий

Зручний повідець для маленької собачки. Легкий, компактний, у руці лежить добре.

• Мар'яна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Рожевий

Зручний, компактний, механізм працює плавно.

• Сергій К***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Чорний

Рулетка легка, але міцна. Механізм плавний, не заїдає. Стрічка не перекручується.

• Світлана Л***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Чорний

Чудова рулетка за приємну ціну. Рекомендую власникам собак

Переваги:
    вартiсть
    Недоліки:
    не знайшла
    • Продавець  StarLight

• Леонід Ш***

Дякую, якiсть топ!

• Юрій С***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Рожевий

Хороша рулетка. Довжина така, як заявлено. Зручно тримати у руці навіть більше 30хв. Покупою задоволений.

• Юрій К***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Чорний

Поводок чудової якості. Моя собака постійно гризе їх і рве, а цей не рветься взагалі. Хороша рулетка, зручно тримати у руці.

Переваги:
    Механізм та якість самого поводка
    Недоліки:
    Не виявив
    • Продавець  StarLight

• Кирило С***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Рожевий

Рулетка не бовтається в руці, не скрипить. Рожевий – яскравий, помітний на траві. Рекомендую!

• Ярослав Р***

Якісний повідець, рекомендую!

• Аріна М***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Чорний

5 метрів ідеальний варіант для міста. Собака має достатньо свободи для прогулянок

• Олексій П***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Чорний

Ідеальний баланс свободи та контролю! Дякую!