Великий літній розпродаж до −55%

Відгуки покупців про Велосипедний насос ручний з насадками 160 PSI 11 бар насос для велосипеда самоката колясок м'яча шин кола надувного матраца кульок велонасос 3 насадки в комплекті портативний знімний шланг WestBiking Помаранчевий 73969

Код :  585199525
Оцінка користувачів 5/5
  • Ярослав А***

простий, наче яксний

Переваги:
    Легкий, один отвір для 2 видів нипеля.
    • Продавець  kidsDM

Дякуємо за відгук і високу оцінку! Раді, що насос виявився легким у використанні та зручним завдяки універсальному отвору для різних ніпелів. Вдячні за вибір нашого товару та довіру. Нехай насос надійно служить і допомагає в усіх поїздках та активностях.

• Марія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Класний зручний насос,швидко відправили і зручно надалі зберігати його в тому ж пакетику ,що прийшов. Дякую.

• Продавець  kidsDM

Дякуємо за відгук та за вибір нашого насоса! Раді, що він виявився зручним у використанні, а комплект та пакування дозволяють легко його зберігати. Ваша довіра багато значить для компанії. Нехай насос надійно служить у всіх поїздках і щоденних справах.

• Олександр Б***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Гарний насос, виглядає непогано, спочатку не розібрався як кріпити, но потім побачив на відео в розетці як правило качає добре, невеликий м'ячик накачав за 2-3 рухи

Переваги:
    Добре качає, з металу, є кріплення для насадок, кріплення к ніпелю дуже добре і нема проблеми як з старими насосами коли прикріпив накачав і поки знімаєш вже заново качати, він знімається швидко
    Недоліки:
    Не великий шланг, трішки не зрозуміло що робить переключення зверху, і в мене на велосипеді ніпель малий до його було трохи тяжко прикріпити коли спущено колесо
    • Продавець  kidsDM

Дякуємо за детальний відгук та вибір цього насоса. Раді, що він добре качає і зручний у використанні, а кріплення до ніпеля не створює проблем. Зауваження щодо шланга та перемикача беремо до уваги. Бажаємо комфортного користування та вдалих поїздок!

• Артем
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Хороший насос, легко качає велосипед

• Продавець  kidsDM

Дякуємо за відгук і високу оцінку насоса! Раді, що він легко справляється з підкачкою велосипеда та виправдовує очікування. Ваша довіра дуже цінна для компанії. Бажаємо комфортних поїздок і надійної роботи насоса у будь-якій ситуації.

• Дмитро О***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Реальна навність, швидка відправка, гарний насос за свої гроші ;)

• Продавець  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку насоса WestBiking. Раді, що товар виправдав очікування, а відправка була швидкою та зручною для вас. Нехай насос надійно служить у всіх поїздках і допомагає в будь-якій ситуації. Завжди готові до нових замовлень від вас.

• Віра А***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Швидко відправили, гарний насос, дякую.

• Продавець  kidsDM

Дякуємо за відгук і високу оцінку насоса, а також за те, що обрали саме наш товар. Приємно, що відправка була швидкою і насос виправдав очікування. Раді, що він вам підійшов і зручно в користуванні. Бажаємо надійної роботи та комфортних поїздок!

• Алексей Б***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Все супер, ідеальна якість за такі гроші

• Продавець  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку насоса! Приємно чути, що якість повністю відповідає очікуванням та вартості. Раді, що товар виправдав вашу довіру. Бажаємо комфортного користування та надійної роботи насоса в усіх поїздках і ситуаціях!

• Надія
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Дуже хороший насос. Швидка відправка. Товаром задоволена)

• Продавець  kidsDM

Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку насоса! Раді, що товар виправдав очікування, а відправка була швидкою. Довіра та задоволення покупців для нас дуже важливі. Нехай насос служить довго та надійно, а поїздки та відпочинок приносять лише задоволення.

• Кристина

Товар відповідає опису

Переваги:
    Легкий, зручний
    • Продавець  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку товару. Раді, що насос виправдав очікування, виявився легким і зручним у використанні та повністю відповідає опису. Нехай надійно служить у поїздках і допомагає в усіх ситуаціях. Завжди раді бути корисними для вас.

• Ілля Р***

Супер насос

Переваги:
    Цена, компактность
    • Продавець  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку насоса! Раді, що вам сподобалися його ціна та компактність — це справді робить користування зручним у дорозі й вдома. Нехай насос надійно служить вам для велосипеда та іншого спорядження ще довгий час.

• Олена М***

Гарний насос. Свої функції виконує

• Продавець  kidsDM

Дякуємо за ваш відгук! Раді, що насос вам сподобався та добре виконує свої функції. Бажаємо зручного користування і лише приємних вражень від покупки.

• Іванна Т***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Суперський насос,і не за всі гроші

Переваги:
    Швидко накачав м'яч ,завтра спробуємо велосипед!!!
    • Продавець  kidsDM

• Вікторія В***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Швидка доставка. Товар повність відповідаж опису на сайті.

Недоліки:
    Поки що не виявлено
    • Продавець  kidsDM

• Захар М***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Мені все сподобалось товар якісний думаю служитиме довго

Переваги:
    Є три додаткові насадки
    • Продавець  kidsDM

• Артур-Юрій З***

• Надія Г***

Все добре

• Кирилл В***

Все работает

Переваги:
    Все работает
    • Продавець  kidsDM

• Олег Л***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Насос отримав. Якість за свої гроші добротна

• Наталія Т***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Гарний насос, легкий у використані

• Тимофей К***

Як в описі. Задоволений

• Ілля Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Цей насос не лише компактний, а й дуже практичний шланг знімний що дуже зручно. Легкий, універсальний і колір класний

Переваги:
    все ок
    Недоліки:
    нема
    • Продавець  kidsDM

• Леонід Д***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Зручний насос, легко брати з собою будь-куди.

Переваги:
    Насадки в зручному кейсі завжди поряд з насосом.
    • Продавець  kidsDM

• Павло Г***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Насос компактний і справляється з різними завданнями без проблем. Яскравий

Переваги:
    Покупкою задоволений
    • Продавець  kidsDM

• Вячеслав

Все відповідно опису :)

• Продавець  kidsDM

Ваша думка для нас дуже важлива! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями.

• Лилия П***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM

Гарної якості - накачала колеса на велосипеді з легкістю. Легкий та компактний

Переваги:
    Вегкий
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  kidsDM