Відгуки покупців про Пінка для вмивання обличчя та бороди PerfomeN Cleansing Foam Face & Beard 150 мл
- Снежана С***Відгук від покупця. Продавець: Shlyuz
Чётко
- Катерина К***Відгук від покупця. Продавець: Props
Хоч у чоловіка й немає бороди, все одно замовила йому цю пінку для вмивання. У результаті користуюся нею навіть більше ніж він. Дуже приємна у використанні, добре очищує шкіру, легко змиває макіяж і навіть залишки нічного крему. Мені подобається)
- Переваги:
- густа піна, приємна ціна
- Продавець Props
Катерина, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Ви мотивуєте та надихаєте! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Костя Д***Відгук від покупця. Продавець: Props
Швидко, зручно і без заморочок
- Переваги:
- Підходить і для обличчя, і для бороди
- Продавець Props
Костя, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Ви мотивуєте та надихаєте! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Юрій Ч***Відгук від покупця. Продавець: Props
Супер! Товаром задоволений.
- Продавець Props
Юрій, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Ви мотивуєте та надихаєте! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Наталья К***Відгук від покупця. Продавець: Props
Аромат приятный, не навязчивый. В использовании очень удобная.
- Продавець Props
Наталя, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Ви мотивуєте та надихаєте! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Валентин В***Відгук від покупця. Продавець: Props
Сподобалася. Дуже зручно користуватися.
- Переваги:
- Зручна, економічна у використанні
- Продавець Props
Валентин, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно отримувати гарні відгуки щодо нашої продукції!
- Илона К***Відгук від покупця. Продавець: Props
Пенка отличная, состав порадовал. Пользуемся всей семьёй — всем подошла. В следующий раз закажу сразу несколько штук!
- Продавець Props
Ілоно, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно отримувати гарні відгуки щодо нашої продукції!
- Максим К***Відгук від покупця. Продавець: Props
Дуже гарний товар
- Продавець Props
Максим, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно отримувати гарні відгуки щодо нашої продукції!
- Роксолана П***Відгук від покупця. Продавець: Props
Пенка крутая, мужу очень понравилась.
- Переваги:
- хорошо очищает кожу
- Продавець Props
Роксолано, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно отримувати гарні відгуки щодо нашої продукції!
- Алексей Ш***Відгук від покупця. Продавець: Props
Очень хорошее средство для ежедневного использования. Пена густая, расходуется экономно — при использовании дважды в день баночки хватает примерно на месяц. Мне действительно понравилась.
- Переваги:
- хорошо очищает кожу
- Продавець Props
Олексій, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що замовлений товар залишив у Вас гарні враження. Будемо чекати на Ваші нові замовлення!
- Ольга О***Відгук від покупця. Продавець: Props
Хоча ціна і не низька, проте якість відмінна. Чоловік вперше спробував пінку в догляді. Йому дуже сподобалася.
- Переваги:
- густа піна, аромат, дизайн, склад
- Недоліки:
- нема
- Продавець Props
Ольго, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам приємно, що замовлений товар залишив у Вас гарні враження. Будемо раді Вашим новим замовленням.
- Руслана А***Відгук від покупця. Продавець: Props
Замовила чоловікові, але я також користуюся цією пінкою щодня. Шкіру добре очіщує, навіть макіяж без проблем змиває. Дуже класний засіб.
- Переваги:
- не сушить шкіру
- Продавець Props
Руслано, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що замовлений товар залишив у Вас гарні враження. Будемо чекати на Ваші нові замовлення!
- Дмитрий П***Відгук від покупця. Продавець: Props
Если вы пользуетесь маслом, бальзамом или стайлингом для бороды — без средства вроде этой пенки просто не обойтись. Я в восторге! Максимально удобная вещь для ежедневного ухода.
- Продавець Props
Дмитро, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що замовлений товар залишив у Вас гарні враження. Будемо чекати на Ваші нові замовлення!
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Props
Дякую, все сподобалось, дуже швидка доставка!
- Продавець Props
Сергію, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що замовлений товар залишив у Вас гарні враження. Будемо чекати на Ваші нові замовлення!
- Юлия К***Відгук від покупця. Продавець: Props
Отличная пенка! Полностью оправдала хорошие отзывы.
- Продавець Props
Юлія, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що замовлений товар залишив у Вас гарні враження. Будемо чекати на Ваші нові замовлення!
- Илья Б***Відгук від покупця. Продавець: Props
Мне пенка действительно подошла — у меня чувствительная кожа, которая часто реагирует раздражением и сухостью. После использования не было ни стянутости, ни покраснений. Для меня это большой плюс и важный момент.
- Переваги:
- не вызывает сухость кожи
- Продавець Props
Ілья, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що замовлений товар залишив у Вас гарні враження. Будемо чекати на Ваші нові замовлення!
- Анатолій Б***Відгук від покупця. Продавець: Props
Пінка для миття бороди справді класна. Легко наноситься, добре очищує бороду від олії, воску та бруду, при цьому не сушить шкіру. Після неї борода м’яка, охайна, а обличчя — свіже.
- Продавець Props
Анатолію, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що замовлений товар залишив у Вас гарні враження. Будемо чекати на Ваші нові замовлення!
- Дмитро Д***Відгук від покупця. Продавець: Props
Хороша пінка, зручно користуватись. М’яка, шкіру не дратує. Добре очищує і не сушить.
- Юрий С***Відгук від покупця. Продавець: Props
Удобный формат умывашки. Пенка отлично справляется со своей задачей. Без проблем смывает остатки масла и бальзама для бороды. После неё борода чистая, свежая, кожа не сушится.
- Переваги:
- удобный формат
- Городецкая Т***Відгук від покупця. Продавець: Props
Дарила пенку брату — в полном восторге! Говорит, кожа после неё чистая, без стянутости и раздражения. Пенка мягкая, хорошо пенится и легко смывается. Подходит для ежедневного использования.
- Переваги:
- качество
- Продавець Props
Таміла, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що замовлений товар залишив у Вас гарні враження. Будемо чекати на Ваші нові замовлення!
- Юрій О***Відгук від покупця. Продавець: Props
Пінка сподобалась більше, ніж шампунь для бороди. Вона м’якіша, краще піниться і при цьому очищує шкіру, не пересушуючи її. Відчуття після використання більш комфортне, обличчя свіже і зволожене.
- Продавець Props
Юрій, щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук! Нам дійсно приємно читати такі надихаючі відгуки від клієнтів. Будемо з нетерпінням чекати на Ваші нові замовлення!
- Алік Д***Відгук від покупця. Продавець: Props
Пінка сподобалася. Гарна якість та невелика ціна. Аромат легкий і свіжий, не залишається надовго, але додає приємного враження під час використання.
Флакон зручний, дозатор працює чітко — усе продумано до дрібниць.- Продавець Props
Алік, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що замовлений товар залишив у Вас гарні враження. Будемо чекати на Ваші нові замовлення!
- Михаил Г***Відгук від покупця. Продавець: Props
Користуюсь щодня. Добре очищує, шкіра після вмивання не пересушена.
Піна густа, легко наноситься й швидко змивається.- Переваги:
- зручна
- Продавець Props
Михайло, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що замовлений товар залишив у Вас гарні враження. Будемо чекати на Ваші нові замовлення!
- Юлія Т***Відгук від покупця. Продавець: Props
Замовляла пінку для чоловіка, але тепер користуємося разом.
Дуже сподобалась — текстура ніжна, шкіра після вмивання м’яка.
Помітила, що навіть висипання зменшились. А ще приємний сюрприз — пінка легко змиває макіяж, хоч і не для цього створена.
Аромат свіжий і нейтральний. Тепер це наш спільний засіб для щоденного догляду.- Переваги:
- дуже класний засіб!
- Недоліки:
- їх немає
- Продавець Props
Юлія, щиро дякуємо Вам за відгук та високу оцінку! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Props
Зручний флакон, густа пінка, приємний аромат і дійсно якісний догляд. Повністю задоволений результатом. Шкіра після використання чиста, м’яка, без відчуття стягнутості. Сподобалася.
- Переваги:
- якість
- Недоліки:
- не помітив
- Продавець Props
Олександре, щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук! Нам дійсно приємно читати такі надихаючі відгуки від клієнтів. Будемо з нетерпінням чекати на Ваші нові замовлення!
- Андрій Ч***Відгук від покупця. Продавець: Props
Пінка — топ, борода сказала «дякую»!
Спочатку не повірив, що для бороди треба щось окреме... але пінка зробила свою справу. Вмиваюсь — і ніби освіжився на всі 200%!
Обличчя чисте, борода м’яка, ніс блищить лише від щастя, а не від жирного блиску.
Запах мужній, не хімічний, і піниться як треба.
Тепер це мій ранковий та вечірній ритуал.- Продавець Props
Андрію, щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук! Нам дуже приємно, що наша пінка для вмивання залишила у Вас гарні враження. Будемо з нетерпінням чекати на Ваші нові замовлення!
- Дмитро Ш***Відгук від покупця. Продавець: Props
Сподобалася. Густа, має приємний аромат, не стягує шкіру, не пече очі, добре вимиває забруднення. Буду замовляти ще.
- Переваги:
- якість
- Продавець Props
Дмитро, дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що пінка для вмивання залишила у Вас гарні враження.
- Валерій Х***Відгук від покупця. Продавець: Props
Дуже зручний засіб. Приємна, мʼяка шкіра після вмивання. Тонкий парфумований аромат. Не викликає подразнення.
- Продавець Props
Валерію, щиро дякуємо Вам за такий чудовий відгук! Дуже приємно, що наш товар залишив у Вас гарні враження.
- Артур С***Відгук від покупця. Продавець: Props
Харошая пена. Мне понравился.
- Продавець Props
Артур, щиро дякуємо Вам за відгук! Раді, що наша пінка залишила у Вас гарні враження.
- Ирина К***Відгук від покупця. Продавець: Props
Качественный продукт как и все от этого бренда. Мужу очень нравится, даже я умываюсь периодически данной пенкой. Лицо не сушит, приятно пахнет. Однозначно покупкой довольна.
- Переваги:
- цена=качество
- Продавець Props
Ірино, щиро дякуємо Вам за відгук! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Андрій Ш***Відгук від покупця. Продавець: Props
Дуже зручна штука. Тепер гелями для вмивання ніколи не буду користуватися. Вперше пробую піну - в захваті.
- Продавець Props
Андрію, дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що пінка залишила у Вас гарні враження.
- Антон В***Відгук від покупця. Продавець: Props
Все пришло на следующий день, продавец положил много подарков, буду заказывать еще, все супер
- Продавець Props
Антоне, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук! Нам дуже приємно, що товар та наша робота залишили у Вас гарні враження.
- Даниил Л***Відгук від покупця. Продавець: Props
Підійшла ідеально. Очіщує супер, не сушить обличчя, не викликає висипання. Однозначно рекомендую.
- Продавець Props
Данило, дякуємо Вам за відгук! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Віктор С***Відгук від покупця. Продавець: Props
Це вау! Раніше користувався гелем для вмивання. Пінка набагато зручніша річ. Обовʼязково буду замовляти ще.
- Продавець Props
Віктор, щиро дякуємо Вам за відгук! Будемо чекати на Ваші нові замовлення!
- Денис К***Відгук від покупця. Продавець: Props
После умывания кожа мягкая без раздражения. Удобный дозатор. Покупкой остался доволен. Пенка заслуживает похвалы)
- Переваги:
- густая пена, не большой расход
- Продавець Props
Денисе, щиро дякуємо Вам за відгук! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Валерій Р***Відгук від покупця. Продавець: Props
Вперше познайомився з пінкою для вмивання. Спочатку думав, що це щось типу гелю, який потрібно розтирати до утворення піни. Але, нічого такого не потрібно робити. Це вже готова піна. Консистенція досить густа - не тече з долонь. Дуже зручно користуватися таким засобом. Обличчя після вмивання мʼяке. Не має почуття сухості та подразнення.
- Переваги:
- Досить густа консистенція, не тече
- Продавець Props
Валерію, дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що замовлена пінка для вмивання залишила у Вас гарні враження!