Відгуки покупців про Набір термо ланч-боксів для їжі 3 шт 1400 мл з нержавіючої сталі з термосумкою герметичні контейнери для супу обіду харчові ланч бокси для школи роботи зберігання та транспортування їжі
- Тетяна В***Відгук від покупця. Продавець: MARITIM
Супер зручні, та привабливі. Корисиуюсь навіть вдома, коли треба зберегти їжу теплою. Дякую!
- Продавець MARITIM
Щиро дякуємо за Ваш чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою та нашим сервісом. Ваші добрі слова мотивують нас і надалі працювати з турботою про кожного покупця. Будемо раді бачити Вас знову в нашому магазині! Бажаємо лише приємних покупок!
- Татьяна К***Відгук від покупця. Продавець: MARITIM
Только заметила, пришла треснутая крыша из нутри. Две остальные целые.
- Татьяна К***Відгук від покупця. Продавець: MARITIM
Супер! Рекомендуем.
- Олена В***Відгук від покупця. Продавець: MARITIM
Дуже зручні і якісні бокси ,чоловік бере в дорогу повноцінний обід ,нічого не протікає ,якісний матеріал без сторонніх запахів ,компактні
- Недоліки:
- Продавець MARITIM
Дякуємо за Ваш відгук! Нам важливо знати, що наш товар відповідає Вашим очікуванням і приносить користь у щоденному житті. Ваша оцінка не лише надихає нас, а й допомагає іншим покупцям приймати рішення. Ми цінуємо Вашу довіру та завжди прагнемо забезпечити найкращий сервіс і якість.
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: MARITIM
Супер набір! Якісно зроблений. Зручна термо сумка. Дякую за швидку відправку.
- Переваги:
- Компактні та зручні. Швидка доставка.
- Недоліки: