Відгуки покупців про Чохол ColorWay Smart Matte для Apple iPhone 13 Green (CW-CSMAI13-GR)
- Іван В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue
Гарний чохол. Зручний і приємний на дотик, добре що бортик виступає над екраном навіть із захисним склом. Задня стінка матова і прозора.
- Переваги:
- Ціна, високий бортик.
Представник постачальникаДоброго дня, Іване! Щасливі отримувати відгуки від наших задоволених покупців! Користуйтесь із задоволенням!
- Карп Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Green
Через два месяца потерял вид, но пользоваться можно
- Переваги:
- Хорошо сидит, кнопки четко нажимаются
- Недоліки:
- Сзади через время стирается покрытие
Представник постачальникаДоброго дня, Юрій! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас.
- Когут В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue
нажаль не щільно прилягає до телефону в деяких місцях відстає трішки(
- Переваги:
- приємний на дотик
Представник постачальникаДоброго дня, Віталію! Нам шкода, що знайомство з продукцією ColorWay мало для вас негативний досвід. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, по гарантії.
- ДенисВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue
Хороший чехол, быстрая доставка. Задняя часть матовая. Приятный на ощупь. Кнопки работают хорошо, ложных срабатываний нет. Бортик выступает над экраном, защитное стекло не цепляет.
Представник постачальникаДоброго дня, Денисе! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay. Користуйтесь із задоволенням!
- Василь Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Так же пришёл без кнопки включения
- Недоліки:
- Не все было в комплекте
- АртемВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Пришёл с дефектом
- Переваги:
- Удобные кнопки
- Недоліки:
- Качество
- Владислав К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Green
Китай Китаем… От падений и ударов не защитит, так как совсем тонкий и хлипкий. Если купили новый телефон, а никакого другого чехла нет под рукой то и этот сойдёт на первое время до покупки нормального. За такую сумму большего и не ждал
- Недоліки:
- Качество
- Алексей Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Пришёл без кнопки включения, посмотрел и вернул.
Сам по себе чехол неплохой смотрится не плохо, сел хорошо кнопки громкости нажимались легко, бортики мягкие но думаю удар будет плохо держать.- Переваги:
- Хороший ход кнопок
- Недоліки:
- Был без кнопки включения, возможно качество крепления плохое
- Ольга К***Продавець: Rozetka. Колір: Black
Купувала не тут , але відгук залишу. Чохол класний за свої кошти. Гарно прилягає, легко натискуються кнопки. До покупки однозначно рекомендую!!!!!
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Ольго! Щасливі отримувати відгуки від наших задоволених покупців! Користуйтесь із задоволенням!