Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Скляні кухонні контейнери з кришками ArtGlass та Locker + ПОДАРУНОК: Френч-прес Härten та сумка-шопер

Оцінка користувачів 3.3/5
на основі 4 відгуки
  • Ольга Ч***

Якісний товар, відповідає опису

Переваги:
    Якість, гарно упакували, швидко відправили, приємні ввічливі оператори
    Недоліки:
    • Продавець  German Crockery_old3

Щиро дякуємо Вам за такий приємний відгук! Дуже раді, що Ви залишилися задоволені товаром, його якістю та швидкістю доставки. Користуйтеся із задоволенням! Будемо раді бачити Вас знову!

• Лілія Р***
    Відгук від покупця. Продавець: German Crockery

Комплект прийшов не в повному обсязі: бракує одного найбільшого контейнера Locker на 1500мл. У накладній його також немає.

• Продавець  German Crockery

Лілія добрий день , з Вами зв'яжется сервісний відділ і вирішить всі питання

• Сергій
    Відгук від покупця. Продавець: German Crockery

Користувались два місяці, на двох в кришках зламались вушка - вони дуже слабкі. Брав на подарунок, лишився осад. Очікував якості за такі гроші.
    Не рекомендую!

• Продавець  German Crockery

Сергію, дякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що товар не виправдав ваших очікувань. Ми обов’язково врахуємо ваше зауваження щодо кришок та передамо інформацію виробнику.

• Юрій П***
    Відгук від покупця. Продавець: German Crockery

Все упаковано якісно, нічого навіть не поцарапалось при транспортуванні.
    Щодо самої продукції - якість висока, скло дуже товсте, кришки прилягають щільно. Прекрасний набір для організації простору на кухні.

Переваги:
    Товсте скло
    • Продавець  German Crockery

Щиро дякуємо за такий детальний відгук! Нам дуже приємно, що ви високо оцінили якість набору, товщину скла, та пакування. Дякуємо також за зауваження щодо герметичності при транспортуванні рідини — ми обов'язково врахуємо це. Бажаємо, щоб набір служив вам довго та допомагав підтримувати порядок і затишок на кухні!

• Продавець  German Crockery

Юрію, будь ласка, очікуйте. Найближчим часом з вами зв'яжеться наш сервісний відділ, щоб оперативно вирішити це питання. Дякуємо за ваше терпіння!