Відгуки покупців про Гантелі розбірні з змінними дисками GanteliSport 2x22 кг (gnt6)

Оцінка користувачів 5/5
  • Владислав К***

Все супер.
    Можна потім добавити ще дисків

• Сергій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Only Iron

Не дивлячись, що маркування дисків бажає кращого, я задоволений якістю товару та роботою магазину. Відповідає опису.
    Єдине питання до магазину: Чи є можливість придбати окремо диски за потреби ?

Переваги:
    Якісний товар, подобається
    Недоліки:
    Не суттєво,
  • Максим Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Only Iron

Комментар написав раніше, але забув фото скинути

Переваги:
    Все супер
  • Максим Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Only Iron

Гантели супер! Планировал из начально брать в 2 раза дешевле. Но не прогадал что взял именно эти. Зажимы тут метал пластик, очень хорошо фиксируют блины. Не раскручиваются. Та больше в принципе и говорить нечего)) В руке сидит удобно, гриф не натирает руку.

Переваги:
    Качество
    Недоліки:
    Не выявлено
  • Антон З***
    Відгук від покупця. Продавець: Only Iron

Все як на фото і по відгугах.
    Покриття - так, з якимось часом зникне, еле то таке. Чорний маркер або фарба відновлять естетику.

Є необхідність у підставках з огляду на робочу вагу та прямий кут млинців, що можуть пошкодити підлогу.

Працівник НП тужився, але доніс 44 кг. Не встиг його попередити і зупинити.

У замовленні написав, що готовий оплатити відразу, з метою економії на переказах, але проішнорували.

Переваги:
    Надійність
    • Антон З***

Додатково.
      По фото бачу, що є глянцеве покриття, в мене шоррхувате.

• Продавець  Only Iron

Доброго дня. Дякуємо за відгук.
      На рахунок того що у вас пркриття матове, то воно і не може бути іншим , бо на фото товару матове покриття. На фото у відгуках є глянцеві, але це стара модель і відгуки 5и річні. Робили колись глянцеві, перейшли на матові, бо на глянцевих дуже видно царапки в процесі експлуатації. Відповідно коли були глянцеві то і фото товару було інше.

• Богдан К***
    Відгук від покупця. Продавець: Only Iron

Якісні, не мають різкого запаху, доволі компактні на свою вагу.
    Особисто мені приїхала перепаковвна коробка, але це питання до НП, походи вронили десь і на одному млині є скол чорного покриття - проглядає метал. Мені для домашнього використання тож взагалі не страшно. Але варто проговорити із НП щоб співробітникам саладів видали абонементи у спортзал.

Переваги:
    Компактні, не пахнуть.
    Недоліки:
    Тепер нема відмази чого не в тілі Аполона
  • Олексій

Все супер.

Переваги:
    Гарна якість за свою ціну.
    Недоліки:
    Не виявлено.
  • Олег
    Відгук від покупця. Продавець: Only Iron

Все отлично, очень доволен гантелями. В остальном не буду повторяться, в других отзывах все по делу уже расписывали, все положительные моменты упомянутые в них правдивы

Переваги:
    Качество, стоимость
  • Богдан Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Only Iron

До товару претензій немає. Все сидить добре. Є гантелі дешевші, але там або гайки пластикові - не дуже віриться що все буде добре, або диски з якогось дивного матеріалу який або ламається або запах має. Ці мабуть вічні будуть.
    Я тільки втиконув, що диски залізні, я чомусь собі уявив що вони проризинені чи на якомусь фото бачив у відгуках щось. Ще б відмітив що сам гриф на цю вагу довший ніж потрібно для такої кількості дисків. Якщо диски можна докупити і є така необхідніть - то це практично, якщо ні, то це мабуть стандартні грифи для всіх типів, але якщо були б по розміру дисків було б зручніше типу. Ну по дисках я б ще виділив що мені хотілось максимум 22кг, а не 20кг, але і хотілось щоб 10 кг можна було скласти, але в цій комплектації це неможливо.
    Але все те що я описав що "мені трохи не зручно" - це не мінуси, а особисто індивідуально, вся інформація в описі є.

В + ще можу відмітити, що продавець перетелефонував, пояснив за доставку, спростив оплату.

Переваги:
    Залізні гайки
  • Валерий
  • Алина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Only Iron

Качество и покраска хорошие. Металл высокого качества без ржавчины. Рекомендуем.

Переваги:
    Качество, невысокая цена
    Недоліки:
    Не обнаружили
  • aleksandrbaf
    Продавець: Only Iron

Подскажите толщину диска весом 4,3,2 кг, диаметр 16.5 см верно?

25мм19мм13мм Соответственно

• Den S***
    Продавець: Only Iron

Добрый день, какие габариты изделия?!

Здравствуйте 350мм*165мм

• Владислав
    Продавець: Only Iron

Сколько будет стоить доставка на дом??

Здравствуйте около 200грн

• Владислав
    Продавець: Only Iron

Хотелось бы узнать веса блинов.

• Максим Р***
    Продавець: Only Iron

какая будет стоимость доставки по областным центрам?
    вес все таки 44 кг.

здравствуйте доставка около 200грн