- Владислав К***Відгук від покупця. Продавець: Only Iron
Все супер.
Можна потім добавити ще дисків - Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: Only Iron
Не дивлячись, що маркування дисків бажає кращого, я задоволений якістю товару та роботою магазину. Відповідає опису.
Єдине питання до магазину: Чи є можливість придбати окремо диски за потреби ?- Переваги:
- Якісний товар, подобається
- Недоліки:
- Не суттєво,
- Максим Ш***Відгук від покупця. Продавець: Only Iron
Комментар написав раніше, але забув фото скинути
- Переваги:
- Все супер
- Максим Ш***Відгук від покупця. Продавець: Only Iron
Гантели супер! Планировал из начально брать в 2 раза дешевле. Но не прогадал что взял именно эти. Зажимы тут метал пластик, очень хорошо фиксируют блины. Не раскручиваются. Та больше в принципе и говорить нечего)) В руке сидит удобно, гриф не натирает руку.
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- Не выявлено
- Антон З***Відгук від покупця. Продавець: Only Iron
Все як на фото і по відгугах.
Покриття - так, з якимось часом зникне, еле то таке. Чорний маркер або фарба відновлять естетику.
Є необхідність у підставках з огляду на робочу вагу та прямий кут млинців, що можуть пошкодити підлогу.
Працівник НП тужився, але доніс 44 кг. Не встиг його попередити і зупинити.
У замовленні написав, що готовий оплатити відразу, з метою економії на переказах, але проішнорували.- Переваги:
- Надійність
- Антон З***
Додатково.
По фото бачу, що є глянцеве покриття, в мене шоррхувате. - Продавець Only Iron
Доброго дня. Дякуємо за відгук.
На рахунок того що у вас пркриття матове, то воно і не може бути іншим , бо на фото товару матове покриття. На фото у відгуках є глянцеві, але це стара модель і відгуки 5и річні. Робили колись глянцеві, перейшли на матові, бо на глянцевих дуже видно царапки в процесі експлуатації. Відповідно коли були глянцеві то і фото товару було інше.
- Богдан К***Відгук від покупця. Продавець: Only Iron
Якісні, не мають різкого запаху, доволі компактні на свою вагу.
Особисто мені приїхала перепаковвна коробка, але це питання до НП, походи вронили десь і на одному млині є скол чорного покриття - проглядає метал. Мені для домашнього використання тож взагалі не страшно. Але варто проговорити із НП щоб співробітникам саладів видали абонементи у спортзал.- Переваги:
- Компактні, не пахнуть.
- Недоліки:
- Тепер нема відмази чого не в тілі Аполона
- ОлексійВідгук від покупця. Продавець: Only Iron
Все супер.
- Переваги:
- Гарна якість за свою ціну.
- Недоліки:
- Не виявлено.
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: Only Iron
Все отлично, очень доволен гантелями. В остальном не буду повторяться, в других отзывах все по делу уже расписывали, все положительные моменты упомянутые в них правдивы
- Переваги:
- Качество, стоимость
- Богдан Д***Відгук від покупця. Продавець: Only Iron
До товару претензій немає. Все сидить добре. Є гантелі дешевші, але там або гайки пластикові - не дуже віриться що все буде добре, або диски з якогось дивного матеріалу який або ламається або запах має. Ці мабуть вічні будуть.
Я тільки втиконув, що диски залізні, я чомусь собі уявив що вони проризинені чи на якомусь фото бачив у відгуках щось. Ще б відмітив що сам гриф на цю вагу довший ніж потрібно для такої кількості дисків. Якщо диски можна докупити і є така необхідніть - то це практично, якщо ні, то це мабуть стандартні грифи для всіх типів, але якщо були б по розміру дисків було б зручніше типу. Ну по дисках я б ще виділив що мені хотілось максимум 22кг, а не 20кг, але і хотілось щоб 10 кг можна було скласти, але в цій комплектації це неможливо.
Але все те що я описав що "мені трохи не зручно" - це не мінуси, а особисто індивідуально, вся інформація в описі є.
В + ще можу відмітити, що продавець перетелефонував, пояснив за доставку, спростив оплату.- Переваги:
- Залізні гайки
- ВалерийВідгук від покупця. Продавець: Only Iron
- Алина К***Відгук від покупця. Продавець: Only Iron
Качество и покраска хорошие. Металл высокого качества без ржавчины. Рекомендуем.
- Переваги:
- Качество, невысокая цена
- Недоліки:
- Не обнаружили
- aleksandrbafПродавець: Only Iron
Подскажите толщину диска весом 4,3,2 кг, диаметр 16.5 см верно?
- Only I***
25мм19мм13мм Соответственно
- Den S***Продавець: Only Iron
Добрый день, какие габариты изделия?!
Здравствуйте 350мм*165мм
- ВладиславПродавець: Only Iron
Сколько будет стоить доставка на дом??
Здравствуйте около 200грн
- ВладиславПродавець: Only Iron
Хотелось бы узнать веса блинов.
- Максим Р***Продавець: Only Iron
какая будет стоимость доставки по областным центрам?
вес все таки 44 кг.- Only I***
здравствуйте доставка около 200грн