Розпродаж у мобільному застосунку. Знижки до 55% з 2 до 7 липня

Відгуки покупців про Пігулка проти бліх SUPERIUM Spinosad для котів та собак від 10 до 20 кг

Оцінка користувачів 4.09/5
на основі 332 відгуки
  • Константин
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 2.5 - 5

Беру уже третий раз. Хоть кот живет в квартире - периодически начинает чесаться, так как есть еще лучший друг, собака)) когда такая беда с нами случается беру 2 таблетки и исцеляю всех разом. Хоть действие написано 30 дней - процедуру повторяем месяца через два. Всем доволен.

Переваги:
    Удобство использования, цена
    Недоліки:
    котэ хитрый, есть не хочет - но благо я хитрее
    • Представник бренду

Здравствуйте, уважаемый Константин! Благодарим за обратную связь! Мы рады, что Вы оценили преимущества таблеток от блох SUPERIUM Spinosad и остались довольны покупкой! Для того чтобы питомец быстрее принял таблетку, попробуйте раскрошить ее и добавить любимцу в пищу.

• Станислав Ш***

Кіт живий, блохи ні, ставлю 5

Недоліки:

Добрий день, шановний Станіславе! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги таблетки від бліх SUPERIUM Spinosad та залишилися задоволені покупкою.

• Анастасія У***
    Продавець: Rozetka. Вага тварини: 2.5 - 5

Все так же как и предыдущий отзыв...
    Покупала не здесь, а в другому месте эту таблетку. На вечер у кота нарушила координация и кот не мог ходить. Падал, на лапах не стоял. Теперь коту лечим и почки и печень и поджелудочную.

Переваги:
    Блох нету, но и здоровья у кота тоже нет.
    Недоліки:
    Теперь коту лечим почки и печень и поджелудочную!
    • Виктория Ж***

Тогда надо не 5 звезд поставить. Если нарушается координация-да, это очень опасно!

• Анатолій

Можливо передозували. Я думаю, краще недодати дозу, ніж перебільшити.
      Краще вполовинити таблетку і дати половину, або дати чвертку тваринці, якщо не впевнені. Зважити перед цим кота і знати його точну вагу.

• Представник бренду

Здравствуйте, уважаемая Анастасия! Благодарим за обратную связь! Как и к любому препарату может проявляться индивидуальная чувствительность к компонентам. Желаем Вашему питомцу здоровья и скорейшего выздоровления!

• Юлия
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 5 - 10

Купила для кота (7мес.) породы британский , в его крупной шевелюре тяжело было вывести блох шампунями и каплями, ошейники совсем не помогали. Дали таблетку на завтрак с влажным кормом. Через час с него посыпались дохлые блохи в большом количестве. Советую попробовать, особенно владельцам котов с густой шерстью.

Переваги:
    Блохи сдохли за час
    • Представник бренду

Здравствуйте, уважаемая Юлия! Благодарим за обратную связь! Мы рады, что Вы оценили преимущества таблеток от блох SUPERIUM Spinosad и остались довольны покупкой!

• Елена К***

Хорошо что хоть кот не посыпался ))

• Виктория В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 2.5 - 5

Живу в частном секторе, есть кот, капли не очень нравится использовать, кот гуляет постоянно, не успеваю капать, ошейники теряет или ребенок дергает. Была удивлена что есть такие таблетки, случайно наткнулась, купила. Кот слопал сам и ушел гулять, пришел уже без блох. Блох пока нет, мне все понравилось.

Переваги:
    Проще применять чем капли или ошейник. Натуральность
    Недоліки:
    не нашла
    • Представник бренду

Здравствуйте, уважаемая Виктория! Благодарим за обратную связь! Мы рады, что Вы оценили преимущества таблеток от блох SUPERIUM Spinosad и остались довольны покупкой!

• Наталия Я***

У нас частный дом и 11 котиков. Половина и них гуляет по окрестностям,
    А вторая более домашняя. И проблемы с блохами у нас это отдельный момент.
    Капли на такое количество котиков проблематично капать, потому что они друг друга вылизывают, шампуни на долго не спасают а мыть постоянно такое количество проблематично.
    Так что купили таблетки. И действительно никого в шерсти не видно!)) правда двух кошек чуть к вечеру шатало немножко. Но все прошло.
    Никаких проблем больше не было. И пока что довольны.

Переваги:
    Реально действует.
    Недоліки:
    Нужно аккуратно соблюдать дозировку.
    Могут быть побочки.
    • Представник бренду

Здравствуйте, уважаемая Наталия! Благодарим за обратную связь! Мы рады, что Вы оценили преимущества таблеток от блох SUPERIUM Spinosad и остались довольны покупкой!

• Алина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 2.5 - 5

Попробовала для йорка 3,2 кг. Блохи пропали сразу через час. Уже 8 дней не одной блохи не видела. Не понимаю, почему такие странные отзывы, я не заметила никакой побочки. Буду еще брать, написано что целый месяц помагает.

Переваги:
    Удобно
    Недоліки:
    Нету
    • Представник бренду

• Руслан М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 2.5 - 5

Не буду сильно хвалить, напишу как есть. Была дома одна кошка, решили ей подругу взять, взяли, а оказалось, что она с блохами. Заразилась первая. Пробовали купать кошек специальным шампунем против блох не помогло. Нашёл в Розетке данное средство в таблетке. Купили, дали кошкам согласно веса по инструкции. Помогло, блох пока не наблюдали, кошки стали спокойней.

Переваги:
    Помогло против блох
    • Представник бренду

Здравствуйте, уважаемый Руслан! Благодарим за обратную связь! Мы рады, что Вы оценили преимущества таблеток от блох SUPERIUM Spinosad и остались довольны покупкой!

• Ирина Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 2.5 - 5

Намного эффективнее и лучше капель,которые невозможно коту покапать на кожу,в ротик помогли съесть) и блох нет . Спасибо производителю. Котик 5 кг 600 гр и эта доза была достаточной.

Переваги:
    Натурально и эффективно
    • Представник бренду

Здравствуйте, уважаемая Ирина! Благодарим за обратную связь! Мы рады, что Вы оценили преимущества таблеток от блох SUPERIUM Spinosad и остались довольны покупкой!

• Сергей К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 5 - 10

Во дворе бегает небольшой песик. Покупал таблетку для своей кошки, заодно взял и для него. Он раньше сильно чесался, а после применения таблетки чесаться перестал, значит таблетка сработала. Таблетку оказалось дать проще, чем ловить и обрабатывать каплями.

Переваги:
    Работает. Блохи исчезли даже у дворовой собаки.
    Недоліки:
    не нашел
    • Анна М***

Плюс вам в карму за доброту. Приятно читать такие отзывы

• Представник бренду

Здравствуйте, уважаемый Сергей! Благодарим за обратную связь! Мы рады, что Вы оценили преимущества таблеток от блох SUPERIUM Spinosad и остались довольны покупкой!

• Екатерина А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 2.5 - 5

Первый раз попробовали именно таблетки от блох, очень переживала как повлияет на организм животного, но выбора не было, кот мучался от назойливых насекомых, ничего не помогало или действовало очень короткий период. И что я могу сказать, просто отличный препарат, удобный в использовании, не надо марать руки. А работает лучше любых капель, спреев и шампуней, а главный не вызвал никаких побочных эффектов. Начинает действовать очень быстро, через час блохи просто сыпались, а через пару дней вообще забыли, что они были. Очень советую.

Переваги:
    Работает
    • Представник бренду

Здравствуйте, уважаемая Екатерина! Благодарим за обратную связь! Мы рады, что Вы оценили преимущества таблеток от блох SUPERIUM Spinosad и остались довольны покупкой!

• Илона Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 2.5 - 5

Просто бомба!!!! Три года не могла вывести блохи у кошек. Перепробовали все,что только можно. Результат был после 30 мин. после приема: насекомые посыпались мертвыми. Животные,при этом,чувствовали себя прекрасно. Никаких побочных эффектов не наблюдалось. Всем рекомендую!

Переваги:
    Скорость действия и эффективность
    Недоліки:

Добрий день, шановна Ілоно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги таблетки від бліх SUPERIUM Spinosad та залишилися задоволені покупкою.

• анастасия л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 5 - 10

Волшебные таблетки покупаю уже 2 раз. Действует буквально через час... Котики счастливые, спокойные... не чешутся!
    РЕКОМЕНДУЮ

Переваги:
    Качество, мгновенный эффект.
    Недоліки:
    Цена кусается.

Добрий день, шановна Анастасіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги таблеток від бліх SUPERIUM Spinosad та залишилися задоволені покупкою!
      SUPERIUM Spinosad – це препарат природного походження, безпечний для здоров'я вихованця. Купуючи його, Ви платите за таблетки, які не шкодять здоров'ю Вашого улюбленця, надійно захищають його від паразитів і дозволяють забути про проблему бліх на цілий місяць.

• Аліна Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 10 - 20

Съесть конечно заставить сложно, она как-то мятой пахнет, не похожа на вкусняшку. Но эффект супер, расчесы прошли и зуд за сутки! Месяц лечили не понимали что за расчесы на губах, думали аллергия. До этого давали 2 года таблетку знаменитой марки. А это попробовали и понравилось даже больше. Зуд сняло сразу, ранки зажили за 3 дня. Блох нет, клещей с шерсти снимали, не кусали но не знаю как действует на них пока...Будем брать.

Переваги:
    Снимает зуд, цена
    Недоліки:
    Если бы была в виде вкусняшки легче было бы давать
    • Представник бренду

Здравствуйте, уважаемая Алина! Благодарим за обратную связь! Мы рады, что Вы оценили преимущества таблеток от блох SUPERIUM Spinosad и остались довольны покупкой! Для того чтобы питомец быстрее принял таблетку, попробуйте раскрошить ее и добавить любимцу в пищу.

• Владимир
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 2.5 - 5

Перепробовали дустовое мыло, прометрин, капли, пудру, разные спреи, ошейники, максимальный эффект - погибало часть блох на теле собаки и котов. Но через день спокойно бегали снова. Собаку обработали симпарикой, а котов этим препаратом. Наконец удалось избавиться от блох.

Переваги:
    Удобно и эффективно
    Недоліки:
    Не заметил
    • Представник бренду

Здравствуйте, уважаемый Владимир! Благодарим за обратную связь! Мы рады, что Вы оценили преимущества таблеток от блох SUPERIUM Spinosad и остались довольны покупкой!

• Илья Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 2.5 - 5

Вычитал в инструкции про дозировку. Взвесил кошку у родителей и накормили. Все в порядке, блох нет. Рекомендую

Переваги:
    Цена, без проблемный прием, проще чем с каплями
    • Представник бренду

Здравствуйте, уважаемый Илья! Благодарим за обратную связь! Мы рады, что Вы оценили преимущества таблеток от блох SUPERIUM Spinosad и остались довольны покупкой!

• Павло
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 5 - 10

Придбали для двох кішок. Дали тваринам по одній четвертинці таблетки - блохи зникли.

Переваги:
    Бліх немає
    Недоліки:
    Все добре
    • Представник бренду

Доброго дня, шановний Павло! Дякуємо за зворотній зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги таблеток від бліх SUPERIUM Spinosad і залишилися задоволені покупкою!

• Татьяна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 2.5 - 5

Це просто рятівна пігулка! Ніякі краплі не допомагали. Тільки лише з її допомогою вивели бліх, пройшов дерматит, загоїлись ранки. Котик. нарешті, спокійно спав, не чухався.

Переваги:
    Дуже швидка дія. Ефективно!
    Недоліки:
    Не знайшла

Добрий день, шановна Тетяно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги таблеток SUPERIUM Spinosad та залишилися задоволені покупкою.

• Юрій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 2.5 - 5

Таблетки діють, даю котам вже 2.5 роки.

Добрий день, шановний Юрію! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги протипаразитарних таблеток SUPERIUM Spinosad та залишилися задоволені покупкою.

• Мукомела Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 5 - 10

Я в захваті . Боролися з блохами у дуже старого пса дуже довго і всіма доступними способами з мас маркета( шампуні, краплі , ошийник) і нічого - блохи кишіли!!! А після таблетки сталося диво- ні однієї блохи! Пес, як на світ народився. Дякую. Рекомендую

Добрий день, шановна Тетяно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги протипаразитарних таблеток SUPERIUM Spinosad та залишилися задоволені покупкою.

• Игорь Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 2.5 - 5

На котів подіяло добре, блохи почали випадати через час після прийому таблеток. Я задоволений від дії препарату, ні каплі, ні спрей не допомогли а ці таблетки допомогли. Подивимось хватить на місяць чи ні.

Переваги:
    Діє добре
    Недоліки:
    Поки немає

Добрий день, шановний Ігорю! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги протипаразитарних таблеток SUPERIUM Spinosad та залишилися задоволені покупкою.

• Олексій Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 5 - 10

Класні пігулки, в нас з Кицею блох немає!

Переваги:
    Блох немає в мене і у Киці
    Недоліки:
    Гіркі на смак

Добрий день, шановний Олексію! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги таблетки від бліх SUPERIUM Spinosad та залишилися задоволені покупкою.

• Кіра Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 2.5 - 5

Рекомендую допомогає від бліх краще ніж краплі

Переваги:
    Допомогає позбутися бліх
    Недоліки:
    Не має

Добрий день, шановна Кіро! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги таблетки від бліх SUPERIUM Spinosad та залишилися задоволені покупкою.

• Денис Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 5 - 10

Нашому шотландському котові допомогло на всі 100% позбутися бліх.

Переваги:
    Подіяло
    Недоліки:
    Трішки велика таблетка

Добрий день, шановний Денисе! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги таблетки від бліх SUPERIUM Spinosad та залишилися задоволені покупкою.

• Андрей К***

Робоча штука, допомогла

Переваги:
    Витравились всі за 2 місяці, під час першого використання витравилась переважна більшисть, а інших другою добили, у кота ніяких побічних ефектів не було
    Недоліки:
    Кіт не хотів їсти

Добрий день, шановний Андрію! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги таблеток від бліх SUPERIUM Spinosad. Таблетку можна давати в суміші з кормом у подрібненому вигляді.

• Сергей К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 10 - 20

Купил на 10-20 кг.,разделил между собакой и котом и горя не знаю.Живу в частном секторе.

Переваги:
    Таблетки помогли сразу.

• Эльвира Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 5 - 10

Брала кошке,и собаке.Обоим помогла,через минут 30 начали блохи выпадать дохлые.На утро и следа от паразитов не осталось.Побочек не было ни у одной.Спасибо)

Переваги:
    Эффективная таблетка,чуть больше чем на месяц как и заявлено на упаковке хватило.Заказала ещё.И дальше будем брать.
    Недоліки:
    Нету
    • Представник бренду

Здравствуйте, уважаемая Эльвира! Благодарим за обратную связь! Мы рады, что Вы оценили преимущества таблеток от блох SUPERIUM Spinosad и остались довольны покупкой!

• Анастасія Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 2.5 - 5

СУПЕР! Запхала примусово котику таблетку , він навіть і не пручався , отже на смак не так вже й погано , як наприклад - суспензії від паразитів. І через 1.5-2 годинки дивлюсь - всі блохи вже повилазили на поверхню шерсті , не пригають , ніде нічого , як пʼяні. Дуже рекомендую . Пішла замовляти ще на запас, так як якість супер.

Добрий день, шановна Анастасіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги таблеток SUPERIUM Spinosad та залишилися задоволені покупкою.

• Iryna

Ну нам також допомогло, два рази. А другий рік, не так вже і допомагає. Не знаю чому, грошей жалко, бо котів багато, і не на всіх вже впливає.

Доброго дня, шановна Ірино! Дякуємо за зворотний зв'язок! Нам шкода, що даний препарат SUPERIUM Panacea не виправдовує Ваших очікувань. Якщо Ви виявили паразитів на тварині – це не означає, що препарат не працює. Препарати від паразитів є інсектицидними та контактними, загрозу паразиту несе отрута, яка потрапляє в його організм через лапки під час дотику зі шкірою тварини. Також блохи не живуть на тварині, а лише приходять харчуватися та відкладають яйця. Зверніть увагу на препарат Superium Спрей, яким рекомендовано обробляти лежанки, підстилки та інші м’які місця, де відпочивають Ваші улюбленці, з метою більш ефективного знищення паразитів та попередження повторного зараження. Якщо нехтувати обробкою місць відпочинку, відбувається повторне зараження улюбленців, тобто блохи повертаються, стрибають на тварину, отримують дозу отрути та гинуть.

• Геннадий М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 10 - 20

У моего кобеля француза почти постоянный блошиный дерматит, поэтому не всегда удобно использовать капли на холку. Таблетки в этом плане намного удобнее и безопаснее. Препарат подействовал быстро и эффективно. Расчесы начали заростать.

Переваги:
    Работает. Быстрый результат. Побочных действий нет.
    • Представник бренду

Здравствуйте, уважаемый Геннадий! Благодарим за обратную связь! Мы рады, что Вы оценили преимущества таблеток от блох SUPERIUM Spinosad и остались довольны покупкой!

• Константин
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 2.5 - 5

Покупал для джек-рассела, решил попробовать так таблетка натуральна в отличии от аналогов на рынке. При этом она работает - блох нет. Рекомендую

Переваги:
    Удобство использования, натуральна, цена
    • Лысенко Т***

Аналогично!

• Valeriya P***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 2.5 - 5

собака - аллергик, особенно на укусы блох. Нужна постоянная защита. Врач порекомендовала эти таблетки как натуральные, безопасные и эффективные. Блохи исчезли почти сразу. Буду проверять длительность защиты. Пока довольна.

Переваги:
    эффективность, быстро начинает работать
    • Представник бренду

Здравствуйте, уважаемая Валерия! Благодарим за обратную связь! Мы рады, что Вы оценили преимущества таблеток от блох SUPERIUM Spinosad и остались довольны покупкой!

• Владимир К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 2.5 - 5

Дали ввечері 1 таб. На ранок перевірили, блохи дохлі будемо купати вичухувати.

Переваги:
    Діє

Добрий день, шановний Володимире! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги протипаразитарних таблеток SUPERIUM Spinosad та залишилися задоволені покупкою.

• Таня Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 5 - 10

Тільки ці таблетки допомогли вивести бліх

• Роман Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 2.5 - 5

Дав кішці даний препарат, через пару днів, шерсть стала дуже мякою та блискучою, перестала вичісувати блохи , кішка живе як на вулиці так і в будинку, місяць не бачив, щоб вона чухалась, а от уже через днів 35 як дав таблетку, знову бачу, що зявились блохи. Замовив ще, буду давати.

Переваги:
    Допомогло від бліх кішці
    Недоліки:
    Не виявив

Добрий день, шановний Романе! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги протипаразитарних таблеток SUPERIUM Spinosad та залишилися задоволені покупкою.

• Вадим
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 2.5 - 5

Чудовий засіб! Все працює, головне правильно вибрати дозування!

Переваги:
    Дієвий
    Недоліки:

Добрий день, шановний Вадиме! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги таблетки від бліх SUPERIUM Spinosad та залишилися задоволені покупкою.

• Анна У***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 5 - 10

Купую вже не вперше. Дійсно діють, вистачає на 1-1.5 місяці.

Переваги:
    Ціна, якість
    Недоліки:
    Не знайшла

Добрий день, шановна Анно! Дякуємо за зворотний звʼязок! Ми раді, що ви оцінили переваги таблеток від бліх SUPERIUM Spinosad та залишилися задоволені покупкою.