Відгуки покупців про Штани Hello Kitty | Плюшеві штани Хелло Кітті білі
- Світлана Х***Відгук від покупця. Продавець: Kittys_stal. Розмір: XL. Колір: Чорний
Замовлення прийшло швидко, гарні штани, теплі. Все сподобалось)
Відповідає
- Тетяна П***Відгук від покупця. Продавець: Kittys_stal. Розмір: XL. Колір: Чорний
Все відповідає опису. Швидка доставка!
Рекомендую! - Інна С***Відгук від покупця. Продавець: Kittys_stal. Розмір: XL. Колір: Чорний
Отримали замовлення швидко. Все сподобалось. Рекомендую!
- Переваги:
- Швидко
- Недоліки:
- Ліля Д***Відгук від покупця. Продавець: Kittys_stal. Розмір: XL. Колір: Рожевий
Штани прийшли якісні м'які до тіла рекомендую усім
- Переваги:
- Супер
- Недоліки:
- Недоліків немає
- Анна А***Відгук від покупця. Продавець: Kittys_stal. Розмір: L. Колір: Чорний
Приємні на дотик, дуже теплі і гарненькі
- Віта Д***Відгук від покупця. Продавець: Kittys_stal. Розмір: M. Колір: Чорний
Все сподобалось заказувала вперше і все супер)
- Марія А***Відгук від покупця. Продавець: Kittys_stal. Розмір: M. Колір: Чорний
Приємні на дотик, гарна посадка. Замовляла 2 пари різного розміру. Одна пара прийшла з порваним швом, але думаю це скоріше питання доставки. Слід зазначити що вони доволі теплі і не підійдуть на жарку погоду
- Переваги:
- Мʼякі, комфортні
- Недоліки:
- Розійшовся шов, дуже теплі (не недолік, скоріше важливе зазначення)
- Світлана Р***Відгук від покупця. Продавець: Kittys_stal. Розмір: M. Колір: Білий
Донька замовляла подрузі на подарунок, ще не подарувала, але впевнена, що сподобаються.
Дуже приємні на дотик, якісно сшиті, колір як на фото.
Доставка швидка.
Вдячні продавцю! - Валентина Я***Відгук від покупця. Продавець: Kittys_stal. Розмір: XL. Колір: Рожевий
Дуже м'які та зручні. Якість супер. Дочка задоволена на всі 100%. Дякую!!!
- Недоліки:
- Євгенія З***Відгук від покупця. Продавець: Kittys_stal. Розмір: 2XL. Колір: Чорний
розмір підійшов. матеріал приємний, доставил швидко. Вдячна продавцям
- Недоліки:
- не побачила
Відповідає
- Катерина Ц***Відгук від покупця. Продавець: Kittys_stal. Розмір: XL. Колір: Чорний
Штани чудові мʼяка і якісна тканина ми з братом задоволені
- Дмитро А***Відгук від покупця. Продавець: Kittys_stal. Розмір: L. Колір: Рожевий
Дуже класні м'які і гарні все файно
- Юра К***Відгук від покупця. Продавець: Kittys_stal. Розмір: M. Колір: Чорний
Все файно дякую
- ДавидВідгук від покупця. Продавець: Kittys_stal. Розмір: 2XL. Колір: Чорний
Це не штани це ідеал вони м'які приємні на дотик і неймовірний плюс це посадка сидять ідеально перші штани які сидять так гарно та ще вони гарно зроблени бімба
- Переваги:
- М'якість,приємні на дотик,посадка
- Недоліки:
- Не має
- Олег Ц***Відгук від покупця. Продавець: Kittys_stal. Розмір: XL. Колір: Чорний
Штани дуже хорошої якості, дякую за солодкий подарунок :)
Якість
Швидкість відправлення
- Андрій З***Відгук від покупця. Продавець: Kittys_stal. Розмір: XL. Колір: Чорний
Все прийшло, дуже сильно задоволений, матеріал теплий та м'який, відповіли за хвилину, все дуже сильно сподобалось
- Переваги:
- Швидко відповіли
- ІлляВідгук від покупця. Продавець: Kittys_stal. Розмір: 2XL. Колір: Чорний