- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість предметів у наборі: 3. Колір: Чорний
Надіслано і надійшло швидко. Одразу підкрутив розмір помелу. Працюють. Дякую.
- Переваги:
- Зовнішність. Користування однією рукою.
- Недоліки:
- Не знайшов.
- Продавець kostor
Дуже вам дякуємо за оцінку товару!
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість предметів у наборі: 3. Колір: Чорний
Млини стильні, зручні у використанні. Єдиний мінус-треба постійно заправляти, бо хочеться ними користуватися і користуватися.
- Переваги:
- Зручно, стильно
Дуже вам дякуємо за оцінку товару!
- Олеся Т***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість предметів у наборі: 3. Колір: Чорний
Брала на подарунок сімейній парі, де чоловік професійний кухар , розпитала їх як зайшли млинки?
В захваті, подобається легкість у використанні, навіть звук їх приємний. Кухар дуже задоволений)- Недоліки:
Дуже вам дякуємо за оцінку товару!
- Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість предметів у наборі: 3. Колір: Чорний
Супер млинки, дуже задоволена.Відразу не розібралася і не підкрутила в середині гвинтик пластиковий, тому погано мололо перець,а потім менеджер Вікторія підказала і все вийшло.Дякую.Заряд тримає вже місяць при користуванні кожен день.Рекомендую.
- Переваги:
- Все супер зручно і бистро
Дуже вам дякуємо за оцінку товару!
- Валерия К***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Кількість предметів у наборі: 3. Колір: Чорний
Користуюсь майже 2 тижні, задоволена!
Супер , що є зарядка, а не батарейки!- Продавець kostor
Дуже вам дякуємо за оцінку товару!
- Владимир Н***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість предметів у наборі: 2. Колір: Чорний
Дуже гарний пристрій. З початку був крупні кусочки. Не зміг відрегулювати щоб був мілкий помол. Але після підказки менеджера я зрозумів, що регулювати треба без перця і щоб в ножах теж було чисто. А потім треба нажимати на коліщатко для регулювання і крутити по часовій стрілки щоб менший став отвір. А я просто крутив вправо і в мене не виходило, коліщатко клинило. А тепер супер.
- Переваги:
- Дуже швидко і зручно
- Недоліки:
- Не має
- Продавець Lemeshop
Щиро дякуємо вам за відгук!
- Роман Ц***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість предметів у наборі: 2. Колір: Чорний
Млинки працюють супер! Дякую за дуже швидку доставку! Потужні та мʼяко працюють!
- Переваги:
- Якість виконання. Вбудовані акумулятори. Зручно засипати в ємність.
- Продавець Lemeshop
Щиро дякуємо вам за відгук!
- Борис К***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість предметів у наборі: 2. Колір: Чорний
Дизайн стильний, сучасний, виглядають дорого. Підставка займає мало місця і виконує роль органайзера.
- Продавець Lemeshop
- Анастасія Ж***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість предметів у наборі: 2. Колір: Чорний
Більше ніяких ручних млинів, які забиваються і втомлюють руку. Чудовий подарунок собі або близьким.
- Продавець Lemeshop
Млинки хороші! Перець та сіль подрібнюють без проблем
- Продавець Lemeshop
- Ангеліна С***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Кількість предметів у наборі: 2. Колір: Чорний
Круті млинки! Якість топ!