- Вячеслав М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Все ОК
Представник постачальникаНай смакує!
- Дарья Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Прекрасное пюре, рекомендую!:)
Представник постачальникаНай смакує малечі!
- Марина Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Мої діти дуже люблять ці пюрешки. Смачно та натурально
Представник постачальникаДякуємо за відгук і за підтримку українського виробника дитячого харчування!
- Алина С***Відгук від покупця. Продавець: VizOK.maket
- Продавець VizOK.maket
дякуємо за замовлення!
- Ангеліна Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Дуже смачне пюре так ще й недороге ми задоволені
- Переваги:
- Дуже смачне
Представник постачальникаДякуємо за відгук і за підтримку українського виробника дитячого харчування.
- Сергей С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
это пюре имеет состав :
яблоко 80% , персик 20% ,
у Розетки написано не правильно( 50% и 50 %)- Переваги:
- на любителя
- Недоліки:
- неправильное описание состава пюре
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо за зворотній зв'язок і те, що звернули увагу на помилку. Інформація на сайті виправлена.Сподіваємося Ви повернетесь до нас за новими покупками.
Дякуємо.
- Ксюша Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Быстро качественно
Представник постачальникаДякуємо вам за відгук та за підтримку українського виробника продуктів дитячого харчування.
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Пюре донечці смакує
- Переваги:
- Пюре густе і завдяки цьому дитина в 2 роки може його з'їсти ложечкою самостійно не обхляпуючись
- Недоліки:
Представник постачальникаОльго, доброго дня.
Дякуємо за довіру до українського виробника дитячого харчування.
Упаковка дой-пак (пауч,м'яка упаковка) спеціально розроблена для зручності - дитинка сама може їсти пюре під час прогулянки, вдома чи під час подорожей.
- Тетяна В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Все супер вчасно якісно і по термінах нормально
Представник постачальникаДякуємо за відгук!
- Валерия К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Все пюре дошли целые,срок годности хороший.
Представник постачальникаЧудово!
Дякуємо за те, що написали про це.
- Татьяна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Мой ребенок очень любит такие пюре.
- Переваги:
- Очень вкусно
- Недоліки:
- Не найдено
Представник постачальникаТетяно, доброго дня.
Дякуємо, що поділилися своїми враженнями з нами! Нехай наші соки та пюре "Чудо-Чадо" смакують вашій малечі.
- Татьяна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Мы остались очень довольны. Спасибо Розетке за такие детские пюре.
- Переваги:
- Очень вкусно.
- Недоліки:
Представник постачальникаТетяно, доброго дня!
Нам, як виробнику дуже приємно читати такі відгуки. Ми працюємо для вас і здорового розвитку вашого малюка.
Бережіть себе!
- Альона П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Не знаю, чи подобається пюрешка малюкам, але мої "маленькі" дівчатка 11 і 13 років їдять її регулярно. Смачно і корисно)
- Переваги:
- Якість, смак, користь
- Недоліки:
- Не знайшла
Представник постачальникаДоброго дня.
Раді це чути! Донечки будь-якого віку завжди маленькі для мами.
Нехай вони ростуть здоровими та щасливими. А ми своїми пюре та соками намагатимемося їм в цьому допомогти. Бережіть себе!
- Павло Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
все ок
- Переваги:
- все ок
Представник постачальникаДякуємо за відгук!
Бережіть себе та вашу малечу!
- Юлія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Дякую Розетці, що Ви знами
Представник постачальникаЮліє, ми вдячні вам за ваш вибір та за відгук. Ці дні ми працюємо та робимо все можливе поновити поставку корисного та натурального дитячого харчуванням до національних мереж супермаркетів. Також ми передаємо продукцію "Чудо-Чадо" Товариству Червоного Хреста України, для підтримки дітей в укриттях Одеси та регіону, працюємо, щоб допомогти дітям в інших куточках нашої країни, але через стан доріг це не завжди можливо. В цей складний для всіх нас час "Чудо-Чадо" продовжує дбати про мам та малюків.
Бережіть себе та близьких!
- Оля С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Ну дуже солодке пюре але коли я трішки додаю в любу кашку яку дитина не хоче їсти, то потім їсть залюбки!
Представник постачальникаОлю, ми вдячні вам за ваш вибір та за відгук.
- Татьяна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Быстрая доставка. Сроки в норме.
- Недоліки:
Представник постачальникаТетяно, ми вдячні вам за ваш вибір та за відгук. Ці дні ми працюємо та робимо все можливе поновити поставку корисного та натурального дитячого харчуванням до національних мереж супермаркетів. Також ми передаємо продукцію "Чудо-Чадо" Товариству Червоного Хреста України, для підтримки дітей в укриттях Одеси та регіону, працюємо, щоб допомогти дітям в інших куточках нашої країни, але через стан доріг це не завжди можливо. В цей складний для всіх нас час "Чудо-Чадо" продовжує дбати про мам та малюків. Бережіть себе та близьких!
- Наталя П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Отримала посилку,пюре побиті,от і акція.
- Переваги:
- Ніяких
- Недоліки:
- Все
- Ольга Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Это не пюре, это - сок с мякотью. Его ложкой есть невозможно, только пить. Одна вода и очень сладкое.
- Переваги:
- Цена.
- Недоліки:
- Жидкое очень
- Татьяна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Спасибо, всё понравилось!
- Переваги:
- Быстро
- Анастасия П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Очень сладкое пюре
Представник постачальникаАнастасіє, доброго дня.
Ви вже друге заишаєте відгук про солодкий смак продукту. Повторимо те, що писали вам раніше.
Вся інформація про склад кожного нашого продукту завжди вказана на упаковці. Склад даного продукту: пюре персикове (50%), пюре яблучне (43,5%), цукор (6,5%).
Дана інформація також доступна для ознайомлення перед покупкою. Просимо подивитися уважніше - на сайті партнерів склад продукту описаний у вкладці "Все про товар".
Більшість пюре "Чудо-Чадо" не містить цукру. Можливо, вам варто спробувати інший смак, якщо цей вже двічі не прийшовся до смаку вашій дитині?
- Анастасия П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Очень сладкие, не верю что не сахара
- Переваги:
- Цена, не сыпет
Представник постачальникаАнастасіє, доброго дня.
- Елена В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Очень вкусное.
- Переваги:
- Качество продукта, доставка
- Недоліки:
Представник постачальникаДякуємо вам за відгук!
- Маргарита С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Очень понравилось. Вкусненько
- Переваги:
- Цена, качество
- Недоліки:
Представник постачальникаМаргарито, доброго дня!
Ми вдячні вам за ваш вибір і радіємо, що наші продукти смакували вашому малюку. Ми контролюємо якість фруктів на всіх етапах, роблячи корисні продукти доступними кожній мамі.
- Александра Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Отличное пюре,брали для начала прикорма,сроки в норме у нас до 09/04/23,малышке очень нравится
- людмила г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Замовили товар з доставкою. За товар та доставку заплачено при замовленні. Завжди була доставка до квартири. По факту курьер оголосив що доставка до квартири 60 грн такого раніше не було і ніхто не попереджає про це. При замовленні навіть ніде такої примітки що може бути доставка до квартири платна. За доставку по місту 59 грн. До квартири 3 пов з ліфтом 60 грн Розетка з кожним разом все гірше поводить себе по відношенню до клієнтів.
- Переваги:
- Недоліки:
- За велику суму замовлення має бути безкоштовна доставка а не сюрприз.
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук переданий відповідальному співробітнику для уточнення інформації та вирішення питання.
- Александр Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Вкусно и по хорошей цене
- Олена П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Отличное пюре,дите довольное.Спасибо.
- Переваги:
- Раз ребенку нравится,то вопросов нет.
- Недоліки:
- Нет.
- Кириленок Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Пюре хороше, дитині подобається)
- Тина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Дитині подобається смак, а мені безкоштовна і зручна доставка Розетки до Джастін
- Наталія Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Дуже смачне пюре !!! Дитинка в захваті ,дуже подобається!! Дякуємо !!)))
- Переваги:
- Смачне
- Недоліки:
- Немає!
- ОЛЬГА К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Дуже смачне пюре. Дитинка в захваті. Дякуємо за швидку доставку!
- Анна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Просто бомба.
Ребенок только видит баночку начинает пищать, улыбаться.. иногда кажется сейчас выхватит и убежит с ней. =^__^=
С животиком всё отлично пошла на ура! - Людмила Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
ок.
- Игорь Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
- Александр Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Берёт эту фирму часто, соответствует цена и качество
- Переваги:
- Жидкое, наш малыш его с трубочки сосёт
- Недоліки:
- Приятное на вкус