- Василь С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Іграшка гарна, котик її любив. Чому любив? Тому що він дуже принциповий, і він вирішив її перемогти. (див фото)
- Переваги:
- Коти дуже любив гратися іграшкою. Аж занадто.
- Недоліки:
- Програла бій котику. Але це не недолік іграшки, це просто треба знати нашого Пушика)
Добрий день, шановний Василю! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишилися задоволені покупкою. Якщо Ви помітили якісь відхилення у якості іграшки, будь ласка, зверніться до нас з пн по пт з 09:00 до 18:00 за безкоштовним номером гарячої лінії відділу якості: 0 800 30-01-04.
- Рита
Ахахаах ржака. Фотка смешная))
- ДиВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Кот настолько увлёкся игрой, что упал с дивана
По фото всё ясно )) Вася советует- Переваги:
- Кот сразу же заинтересовался, играет с ней отлично. По ощущениям добротная, хорошо сшита, крепкая ) Посмотрим как долго «проживёт»
- Недоліки:
Добрий день! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишилися задоволені покупкою!
- Ди
Игрушка у нас продержалась ровно месяц, но это только потому, что кот играл с ней 3 раза в день и пытался отгрызть рыбке голову ))
- Оксана Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Коте понравилось. Даже подумала что в ней есть кошачья мята, так он об нее терся мордой, когда поймал
- Переваги:
- Плотная ткань и хорошо закреплены перья. В перьях есть и пушистые и длинные обычные, которые не лезут в глаза и щекочут нос. Пережила серьезные Кусь, без видимых повреждений и потерь перышек
- Недоліки:
- Пока не обнаружены, заказчик устал тестировать
Добрий день, шановна Оксано! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишилися задоволені покупкою.
- Маргарита В***
В іграшці є котяча м'ята. Мій кіт роздер її через місяць ігор і так я виявила там м'яту разом з паралоном)
- Ковпоша І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Почитала відгуки і вирішила купити)))
Іграшка дійсно цікава нашій киці, вона любить і пір'я погризти і дзвіночок подобається))
Кицюня задоволена, то і я також)))- Переваги:
- Цікава для киці
- Недоліки:
Добрий день, шановна Ірино! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.
- Микита М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Кіт з нею дуріє
Добрий день, шановний Микито! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.
- Яремко А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Гарна забавка для кота. Бавиться так, що аж гай шумить :)
- Переваги:
- Суперова забавка
- Недоліки:
- Наразі не виявив
Добрий день, шановний Андрію! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишилися задоволені покупкою.
- Виктория Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Дуже класна іграшка, повісили її за боковинку дивану і котик грається постійно
- Переваги:
- Котик може гратися самостійно
- Недоліки:
Добрий день, шановна Вікторіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.
- Алла Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Чудова іграшка, пір'я літають по всій хаті
- Переваги:
- Киці подобається з нею гратися
- Недоліки:
Добрий день, шановна Алло! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Найулюбленіші іграшка, чудова
Добрий день, шановна Тетяно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.
- Володимир К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Рекомендую 10/10
Добрий день, шановний Володимире! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Котик зацікавили і граються із задоволенням
Добрий день, шановна Анно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.
- Віталій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Чудова іграшка! Киці зайшла максимально, лиш чує дзвіночок і відразу біжить до свого суперника)) Закинули кільце в шафку і завдяки резинці, що натягається, кицька може добряче гратись й сама.
- Переваги:
- Дзвіночок, резинка, пірʼячка, кільце
Добрий день, шановний Віталію! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.
- Вадим П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Кішка задоволена, бігає як навіжена.
Добрий день, шановний Вадиме! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви та Ваш улюбленець оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.
- Юлия С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Котейка играет, гоняет по всему дому с игрушкой в зубах)
- Переваги:
- Месяц спустя все ещё все перья на месте
Добрий день, шановна Юліє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви та Ваш улюбленець оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.
- Наталія Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Дуже класна риба,кішка в захваті,пір'я дуже міцно закріплене,іграшка теж цупка.
- Переваги:
- Пір'я не відпадає.
- Недоліки:
- Непомітила.
Добрий день, шановна Наталіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.
- Вадим И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Супер котик больше не играет кроме этой игрушки ! посилання
- Переваги:
- Супер !
- Недоліки:
Добрий день, шановний Вадиме! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.
- Рита
Сладкий котик
- ВладВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Чудова іграшка. Брав ще пару іграшок gigwi, але кішка закохалась одразу саме в цю, хоча вона і найдешевша з трьох куплених. Кішка весь час приносить цю іграшку, нажаль немає стільки вільного часу)
- Переваги:
- Кішка у захваті
- Недоліки:
- Невистачає вільного часу для ігор з кішкою)
Добрий день, шановний Владиславе! Дякуємо за зворотний зв'зок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишилися задоволені покупкою!
- Катерина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Коту сподобалась
Добрий день, шановна Катерино! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишилися задоволені покупкою!
- Дмитрий С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Товар якісний. Киці задоволені. Іграшками цього бренду задоволені
Добрий день, шановний Дмитре! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишилися задоволені покупкою!
- ОльгаПродавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Рибка бомбова. Наша мала від неї не відірветься
- Переваги:
- Невеличка, гарна, трохи брящить, якість
- Недоліки:
- Наша кицюнька не знайшла
Добрий день, шановна Ольго! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишилися задоволені покупкою!
- Фіона С***Відгук від покупця. Продавець: WD Retail. Колір: Різнобарвний
Вже купляю цю рибину третій раз та бачу їх страждання більше року і не жалію, бо обом котам вона справді подобається, а це рідкість. Правда є протреба поповнювати їх запаз бо з часом вони виривають пір'їни і розгризають бідолаху повністю. Матеріали загалом чудово підібрані, тож поки вони ще не розгризли черево до дзвіночку переживати немає за що.
Якщо хтось вагається чи брати - краще візьміть. З нею грається мій кіт, якого майже іграшки не цікавлять.- Переваги:
- Коти її обожнюють
- Недоліки:
- Залізний дзвінок (навіть якщо він і подобається котам) якого вони можуть вкусити коли вже додирають рибку.
- Продавець WD Retail
Дякуємо за відгук! Будемо раді бачити Вас у нашому магазині знову.
- Оксана П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Наш котик дуже любить цю рибку: гризе, дере. Не уявляю як закріплені ті пірʼїнки, що при всіх атаках нашого котика вони не випадають. Кріплення на резинці створює динамічний супротив і додає цікавості в полюванні на рибку
Добрий день, шановна Оксано! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.
- Василець І***Відгук від покупця. Продавець: Do.Little. Колір: Коричневий
Мабуть перша іграшка яка відразу сподобалась коту
- Анна Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Дуже гарна іграшка. Якість чудова. Кошеня в захваті!
- Наталія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Гарна іграшка, коту сподобалась
- Переваги:
- Якісне виконання
- Наталья П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
- Переваги:
- Интересно
- Дар'я Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Кіт зацінив
Добрий день, шановна Дар'є! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.
- Андрій З***Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Чудова іграшка. Кішка ганяє, аж поки не захекається)
- Переваги:
- Зручне кільце та резинка.
Добрий день, шановний Андрію! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.
- Vira T***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Кошенятку дуже подобається ця рибка!
- Переваги:
- Хороша якість, пір'я трималось довго. Красиво еститично виглядає.
- Недоліки:
Добрий день, шановна Віро! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.
- Андрей Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Добра іграшка для кошеня.
- Ростислав Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Кота іграшка зацікавила, але ненадовго. Через пару тижнів інтерес значно знизився. Треба постійно з ним взаємодіяти, кіт сам не дуже охоче нею грається. Якість гарна, пірʼя не швидко зриваються, деталі на місці, нитка витримує розтягування.
- Переваги:
- Ціна-якість.
- Недоліки:
- Слабо привертає увагу. Але це індивідуально.
Добрий день, шановний Ростиславе! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.
- Наталія Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Киця у захваті
- Ярнай Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Кішка в захваті. Повісила на двері, а вона сама грається
- Переваги:
- Хороша якістт
Добрий день! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.
- ІгорВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Чудова іграшка гарної якості. Кицюня грається із задоволенням, за два тижні ще жодного пірʼячка не вилетіло. Рекомендую!
Добрий день, шановний Ігорю! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.
- РусланВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Кот играет
- Переваги:
- Удобно
Добрий день, шановний Руслане! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.
- АнастасіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Улюблена іграшка мого котика. Він в захваті!
- Переваги:
- Сподобалось улюбленцю, натуральне пір'я.
- Недоліки:
- Поки не виявлено
Добрий день, шановна Анастасіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.