- Ольга Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12
Очень хорошее пюре, качественное, вкусное, настоящее мяско. Я покупала курицу/индейку разных брендов и уже разочаровалась-все не то, какие-то сопли, простите у других брендов и не вкусно. Пока не замешала с кашкой это пюре от Гербер. Малой есть с огромным аппетитом, да я сама хряцаю))
- Переваги:
- Вкус замечательный, консистенция то, что надо, не жидкое.
- Недоліки:
- Да нету)
- Ирина С***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12
Введення м'яска у раціон харчування це як новий етап дорослішання. Тішить те, що Gerber вже приготував смачне м'ясо і мамі не потрібно витрачати час на приготування.
Так приємно споглядати, як твоє маленьке щастя смакує щось нове!
Куряче пюре дуже ніжне, однорідної консистенції, має приємний смак і аромат. Ідеально підходить як перше м'яско для малюка.
Мені імпонує зовнішній вигляд баночки для пюре, одразу видно, що там чудове м'яско без зайвих домішок.
Дякуємо Gerber, що піклуєтесь про мам та малюків! - Сивицкая Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12
Очень вкусное, мясное. Дочка ест и так, и с овощным пюре.
- Переваги:
- Мясное, вкусно пахнет, отличная цена по акции.
- Валентина И***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12
Нам вже 7 місяців :) Настав час вводити м'ясо в раціон малюка. Синулька не завжди одобрює нові страви, але що стосується Gerber ніжне курча, тут все набагато краще, це перше з мяска, що спробував мій маленький гурман, я була приємно вражена. Продукт має не лише гарний зовнішній вигляд та красиву якісну упаковку (склянна баночка із зручною надійною кришечкою), але й приємний запах і смак, дійсно без спецій та солі, лише натуральний смак курятини, досить мяка консистенція, схожа на паштетик, але ніжніша. Можу з впевненістю сказати, що продукт справжній та натуральний, так як сама куштую страви, що пропоную своїй дитині. Для першого прикорму те що треба, рекомендую турботливим матусям!
- Переваги:
- Смак, запах, колір, високий вміст м'яса.
- Недоліки:
- Немає.
- Albina D***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12
Отличное мясное пюре для прикорма ребёнка. Нежнейшая консистенция и приятный запах, отличный вкус без соли и специй.
- Переваги:
- Цена, вкус, запах и состав.
- Недоліки:
- Не обнаружила!
- Татьяна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Смачне пюре для прикорму, але дитина їсть його лише якщо додати овочі та кашу щоб перебити запах самого пюре)
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Гарна альтернатива для початку прикорму. Коли немає часу і робити пюре в 5-30 грам на блендері неможливо. Дитина їсть, але після овочевих та фруктових пюре пару днів було важкувато ковтати, але все це індивідуально
- Анастасия Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Сроки годности в порядке.Баночки герметично закрыты и хорошо упакованные. Доче нравится это пюре.Особенно приятно,когда акции)
- КристинаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Очень вкусные и удобный размер, всегда покупаю эту фирму )
- Переваги:
- Размер
- Екатерина О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Хорошее пюре, ребёнку больше всего понравился ципленок, межу индюшкой и кроликом
- Переваги:
- Качество, Цена
- НинаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Ребенку очень нравится. Брала до этого питание других фирм на пробу, но больше всего ребенку заходит гербер, поэтому остановилась на питании этой фирмы.
- shyptamarakПродавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12
Нам це пюре як знахідка. Адже в 10 місяців ще немає жодного зубчика ((( Як я не старалася приготувати гомогенне пюре в домашніх умовах - все марно. Не хотів їсти син м'ясо. А потрібно ж. Тому м'ясне пюре Gerber для нас - це ідеальна річ!!! Має дуже приємний запах, однорідне. Так і "пливе" в ротик (бо наш хлопчик інакше їсти не буде).
- Переваги:
- Приємний колір, без барвників, без додавання домішок
- Гаркава О***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12
Очень удобно брать с собой на улицу и кушать с овощным пьюре. Обычно я готовлю сама, но на случай прогулки или пойти в гости это отличный вариант.
- Ольга Г***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12
Ось і нам настав час куштувати м'яско, і наш перший м'ясний прикорм почався з ніжного курча і ніжної індички фірми Gerber. Приваблива, зручна та прозора баночка в якій легко розгледіти вмістиме. Компактна упаковка дозволяє брати прикорм з собою на прогулянку або місця, де немає можливості готувати самостійно. Легко відкривається до хлопка, що свідчить про герметичність. Пюре гарної консистенції, має приємний запах, колір блідо рожевий, без солі і спецій. Термін придатності після відкривання 48 год, цього часу достатньо для розподілу прикорму на 2-4 порції. Моєму синочку, як справжньому мужчині м'яско до смаку. Гарно відкриває ротик і не плюється. Рекомендую і вашим діткам спробувати
- Переваги:
- зручна упаковка,смачно, без солі, без спецій,
- Недоліки:
- не знайшла
- Уляна Р***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12
Смачно, корисно, зручно!!!!
- Ольга Т***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12
І ми також пробували м'ясні пюре Gerber. Що можу сказати: вони ідеальні для введення в раціон м'яса. Ніжна консистенція, натуральне м'ясо від провірених поставщиків, без солі та спецій. Пюре без ГМО та консервантів, має привабливий колір та запах. Ми задоволені вибором.
- Переваги:
- Без солі, натуральне м'ясо
- Оля К***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12
Дякую Гербер, за можливість скуштувати якісну і корисну продукцію.Синочку до вподоби курка.Саме пюре однорідне має привабливий колір і аромат.Таке пюре ідеально підходить для першого прикорму.Мене як маму не можне. не радувати те що в пюре Гербер не містить спецій і є натуральним без консервантів
- Переваги:
- смачно, корисно
- Анна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12
В целом хорошее пюре. Нравится вкус. Но, как по мне, густое. Ребёнку тяжело проглотить. Перемешиваю с овощами и вот тогда отлично.
- Юлія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Все чудово , товар якісний
- Вікторія Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Гарне пюре.
- Денис К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Дуже смачне пюре . Дитина їсть з задоволенням.
- Переваги:
- Смачне ароматне приємної консистенції.
- Недоліки:
- Немає .
- Оксана М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
З початком мʼясного прикорму дали саме це пюре, спочатку дитина не хотіла їсти, але зробила як вказано на баночці-нагріла на водяній бані ложечку пюре, плюс додала овочеве і все зайшло на ура, так і їсть малюк
- Переваги:
- Смачне
- Юлія В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Смачно
- Элла Е***Відгук від покупця. Продавець: VizOK.maket. Кількість в упаковці: 1
Моє дітя було дуже задоволена. Дякую.
- Переваги:
- Дуже зручно у дорозі.
- Продавець VizOK.maket
Дякуємо Вам за позитивний відгук! Будемо раді бачити Вас в нашому-інтернет магазині)
- Олеся Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Малюку зайшло.
- Переваги:
- Удобно
- Ляззат К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Супер сроки хорошие
- ДаринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Найкраща консистенція, не рідке, як в Мілупі. Дитина їсть із задоволенням
- Переваги:
- Хороша консистенція
- НатальяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Все ок
- Переваги:
- Вкусное
- Ольга М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Сподобалось!
- Ксенія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Ребенку нравится.
- Юлия Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Усе швидко та якісно терміни придатності в нормі
- Переваги:
- 10/10
- Татьяна Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
як завжди смачно
- Переваги:
- Все добре
- Татьяна Б***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Найкращий вибір м'ясних пюрешок.
Малому дуже подобаються- Переваги:
- Смачні
- Анастасия И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Любимая мясная пюрешка у дочки,мне кажется она самая нежная из всех мясных,хотя говядины попробовать чистой не удалось.
- Юлия П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Самое наше любимое пюре которое мы едим со всем,и просто,малыш видет баночку и сразу просит )
- Переваги:
- Вкусное,запах классный курочки
- Недоліки:
- Маленькая баночка) хотеться больше но мясных наверно не бывает )
- Таня Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Уже не вперше замовляємо продукцію гербер до точок видачі розетка, все ціле та терміни придатності із великим запасом.