- Макаренко В***Відгук від покупця. Продавець: TopKozak. Колір виробу: Білий
Робот дуже крутий і зручний у користуванні, миття вікон не було таким простим ніколи рекомендую !
- Переваги:
- Зручний і простий у користуванні
- Продавець TopKozak
Дуже дякуємо за відгук!
Звертайтесь
- ВікторіяВідгук від покупця. Продавець: TopKozak. Колір виробу: Білий
Покупкою задоволена, проблема миття вікон на 7 поверсі вирішилась) По звуку- працює +/-, як пилосос, по якості миття- чисто(кутики не дістає, але не критично), працює швидко. Також спробувала мити плитку у ванній- чудова робота, без зусиль, дзеркало теж миє чудово( якщо залишались розводи, вмикала ще раз сухе прибирання).
- Переваги:
- Безпечно, швидко
- Продавець TopKozak
Дуже дякуємо за відгук!
Звертайтесь
- Юлія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий
Добрий день
Отримали товар, в компонктації усе на місці. Запустили перший етап на сухо, працює чудово без будь яких заперечень. Працював близько 2 годин потім дали відпочити.
Через декілька годин запустили мокре прибирання, оскільки це вже відбувалось в темну пору ефект було зрозуміти важко, однак на ранок, вікна просто блищали від чистоти (милися два року назад через висоту). Єдине не до кінця зрозуміли як працює саморозпилення води, ще тренуємося, буває саме спрацьовує буває чомусь ні. Також недоліком є наприклад перешкода під час руху до гори, наприклад дверна ручка, робот вдаряється та розуміє що це кінцева точки висоти, тобто не обходить її та не рухається далі, тому доводилося в таких моментах допомагати пультом.
Також встигли помити в будинку дзеркала, незамінний помічник. Плануємо ще спробувати помити стелю з вагонки та плитку у ванній кімнаті.
На першому поверсі страхувальним тросом не користувалися. - Сергій Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий
Забрав, таке враження що це не то що я замовив, пульт не білого кольору а чорного, в описі це Український бренд, а інструкція на англійській мові та ще не для цього пристрою, якій це бренд не зрозуміло. Поки це 0 зірок. Подивимося як буде працювати. Не очікував від Rozetka.
- Переваги:
- Поки ще не можу сказати
- Недоліки:
- Пристрій не відповідає замовленню.
- Алексей Д***Відгук від покупця. Продавець: LUNA. Колір виробу: Білий
Куристуюся більше року. Для миття зовнішньої частини вікон він підходить чудово, а внутрішню швидше помити руками, бо він не дуже швидкий (і не має таким бути) і трохи шумний
- Инна М***Відгук від покупця. Продавець: LUNA. Колір виробу: Білий
Спробувала мити вікна та дзеркала на шафі-купе. Справився на відмінно. У нас вікна великої площі та 20 поверх, завжди тремтіли ноги від страху. А йому не страшно.
- Віка С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий
Дуже гарно миє вікна. В куточках залишається, але в цілому дуже гарно.
- Орлова Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий
Дуже добре миє вікна, незважаючи на куточки ,їх можна завжди протерти окремо,головна робота виконана на всі 100 %,вікна просто сяють без зайвих зусиль.
- Переваги:
- Миття вікон без зайвих зусиль.
- Анатолій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий
Робот чудово допомагає! У мене є кілька мансардних вікон, які можна відсунути лише вбік, і, будучи малого росту, я зміг очистити лише половину з них, а потім довелося штовхати їх знову, щоб дістатися до іншої половини. Тепер це надзвичайно легко, і я можу робити щось інше, поки робот працює! Як уже було сказано, кути ще потрібно доопрацювати, але це найменша проблема. Я завжди зволожую ганчірки та додаю трохи засобу для чищення скла – це чудово працює. Додатковим плюсом є розпилення води, це зручно у вітряну чи сонячну погоду, коли миючий засіб на склі швидко висихає. Однозначна рекомендація до покупки!
- Переваги:
- Додаткове розпилення води
- Недоліки:
- Не помітив
- Олег С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий
Сподобався
- Переваги:
- Миє чудово
- Недоліки:
- Поки не знайшов
- Людмила М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий
Дуже потрібна в господарстві річ , справжній помічник, якщо у тебе в квартирі дуже багато вікон!
- Переваги:
- Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс
- Недоліки:
- Не знайшла
- Тетяна В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий
Гарний дизайн. Робота виконана на тверду четрвірку. Ті ділянки забруднення, які залишилися після автоматичної чистки, відмилися в ручному режимі. Покупкою задоволені. Економія часу і сил. Велике дякую за таку річ.
- Переваги:
- Підвищення якості життя
- Катерина З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий
Довго думала і вирішила купити собі такого помічника. Миття вікон, особливо панорамних на балконі тепер для мене не проблема. Єдиний мінус - не промиває кути, але для мене це не критично.
- Переваги:
- Низький рівень шуму
- Роман Б***Відгук від покупця. Продавець: LUNA. Колір виробу: Білий
Придбав, але не зміг розпочати миття, т.я. інструкція англійською. Я розумію, що англійська мова в Україні тепер на рівні державної, але мені вже за 60, і мабуть, пізно її вивчати.
- Переваги:
- Вкажу, коли спробую помити вікна. Але, впевнений, що буде Ок
- Недоліки:
- Вказав в
- Продавець LUNA
Доброго дня!
Дякуємо за звернення, інструкцію, відправили Вам на вайбер
- Алексей Д***Відгук від покупця. Продавець: LUNA. Колір виробу: Білий
Товар працює. Комплектація ок. Інструкція на англійській, що порушує права споживачів. Чеку і гарантійного талону немає. Тобто реалізувати свої права по гарантії ніяк.
- Переваги:
- Працює
- Недоліки:
- Інструкція на англійській. Відсутність документів
- Продавець LUNA
Доброго дня. Інструкція Українською знаходиться на сторінці товару у електронному вигляді. Гарантія вказана печаткою на фізичній інструкції у коробці з товаром. Якщо є питання можете звернутись до нас і ми допоможемо. Дякуємо за відгук
- Продавець LUNA
Доброго дня! Інструкція прикріплена до товару у електронному вигляді. Штамп про гарантію знаходиться на оригінальній інструкції у коробці з пристроєм. Чек видається при отриманні товару на пункті видачі. Реалізація по гарантії присутня якщо звернутись до нас)
- Алексей Д***
Помив вікна, а їх у мене досить багато. Якість просто супер. Просто перевищила очікування набагато. Я очікував, що залишаться якість не дуже значні розводи, або щось таке. Не залишилось нічого. Просто чисте скло. Там, де я ніколи не доставав вимило. Я відпочиваю, він миє вікна. Смішні гроші за такий класний девайс
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: LUNA. Колір виробу: Білий
Чудовий робот. Добре миє навіть сильні забруднення. Не залишає розводів, якщо дотримуватись інструкції (два етапи: сухе миття, потім вологе). Є додаткові багаторазові ганчірки, які можна використовувати з обох сторін. Подачу води можна регулювати як на автоматичну так і ручну. Шум як у пилососа. Миє швидко.
- Продавець LUNA
Дякуємо, що знайшли час на відгук!
- Яна С***Відгук від покупця. Продавець: LUNA. Колір виробу: Білий
Живу біля інтенсивного руху машин і вікна дуже швидко забруднюються. Постійно їх вимивати немає ні часу, ні сил. Друзі порекомендували купити це чудо. Після покупки і використання ні краплі жалю. Дуже легкий в використанні, гарно миє а саме головне під час його роботи можна займатися своїми справами.
- Продавець LUNA
Дякуємо, що знайшли час на відгук! Користуйтесь із задоволенням!
- Роман Б***Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий
трощки непорозуміння з пляшечкою для води, в інструкції не було прописано, куди заливати воду, а при перекладі, пишеться, що пляшечка повинна бути в самому пристрої. добре, шо консультант розказав, що до чого
- Переваги:
- працює неймовірно якісно, зручний в користуванні.
- Недоліки:
- не побачив
- Христина
Пане Роман, то що робити з тією пляшечкою?))