- ИринаВідгук від покупця. Продавець: Life Style. Колір: Білий. Розмір: 39
Сразу, как забрала кроксы- они мне немного "громоздкие"показались- из-за подошвы, она на вид немного массивная. Но! Стоило мне их один раз обуть, и выйти в магазин- ощутила комфорт! Подошва очень мягкая внутри, шла, как на " подушках". Очень мне понравились. Так что бывает- что- то сразу нравится, а что- то надо просто " испробовать". Кроксы эти не тяжёлые, как сразу мне показались- зато удобные ногам. Брала 39- й, идёт размер в размер, не " маломерки".
- Переваги:
- Недорогие, комфортные для ног
- Недоліки:
- Сразу смутила на вид массивная, выступающая назад к пятке подошва - но в ношении - оказалось они очень комфортные.
- Продавець Life Style
Дякуємо за Ваш відгук. Раді, що Ви високо оцінили модель від українського виробника. Бажаємо ще більше вдалих покупок у майбутньому!
- ирина и***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 38
Не задоволена,купувалв такі рожеві - вони м'які та охайно зроблені.Чорні - тверді та неакуратні,окрім того я купувала без знижки.Не можу рекомендувати.
- Переваги:
- Не побачила
- Недоліки:
- не зручні
- Олена Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бірюзовий. Розмір: 39
На вузьку ногу
- Таня Ф***Відгук від покупця. Продавець: Best PARA. Колір: Білий. Розмір: 41
Швидко оформили і забрала на другий день!Рекомендую,дуже гарні і комфорті крокси.
- Переваги:
- Зручні, легкі
- Недоліки:
- Поки що нема
- СеклетаВідгук від покупця. Продавець: WearZone. Колір: Рожевий. Розмір: 38
По размеру и цвету все так и заказывала
- Переваги:
- Удобные
- Продавець WearZone
Дякуємо за Ваш відгук!
- СоломіяВідгук від покупця. Продавець: Life Style. Колір: Білий. Розмір: 37
розмір підійшов
- Переваги:
- зручні
- Недоліки:
- ирина и***Відгук від покупця. Продавець: IQ DEAL. Колір: Лавандовий. Розмір: 38
Все підійшло.
- Переваги:
- Красиво
- Недоліки:
- Не носила,тому сказати не можу.Поки не виявлено.
- Дарья Г***Відгук від покупця. Продавець: IQ DEAL. Колір: Блакитний. Розмір: 37
Дуже зручні, комфортні
Відповідність повноті
Середнє
Відповідність розміру
Відповідає
- Аліна М***Відгук від покупця. Продавець: IQ DEAL. Колір: Лавандовий. Розмір: 38
все чудово підійшло,не мало мірять,продавець лояльно виконує свою роботу,прийшли швидко,дякую за вашу працю)
- Переваги:
- дуже зручні,гарна якість за таку ціну
Відповідність повноті
Середнє