Відгуки покупців про Розумний лазерний нашийник для кішок та кішок Laser Collar інтерактивна смарт із вбудованим лазером

Оцінка користувачів 4/5
  • Ірина П***
    Відгук від покупця. Продавець: SHOPonM. Колір: Рожевий

Користувалися 10 днів по 15-20 хв на день. Після третього заряджання лазер став світити дуже тмяно. Індикатор показує повний заряд. Світить 10 секунд. Потім світло стає слабке і киця променя не бачить і не реагує на нього. Оформила заявку на повернення по браку. Чекаю на дзвінок продавця

Переваги:
    Кішці цікаво
    Недоліки:
    Через 10 днів перестав працювати
    • Продавець  SHOPonM

Доброго дня! Питання вирішене, ми Вам відправили новий лазер за наший рахунок.

• Марія
    Відгук від покупця. Продавець: IVS market. Колір: М'ятний

Складно добитися того, щоб ця штука трималася, не відпадала, і щоб котє її не намагався з себе стягнути. Зрештою всіх зусиль воно взагалі перестало триматися.

Недоліки:
    Фактично одноразова штука
    • Продавець  IVS market

Добрий день! Дякуємо за оцінку. З повагою команда IVS market.

• Віктор П***
    Відгук від покупця. Продавець: JuliShop

Норм. Псу LOOONA подобається

Переваги:
    На tipe-c.
    • Продавець  JuliShop

Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені рівнем нашого сервісу. Запрошуємо вас ознайомитися й з іншими товарами з нашого асортименту — впевнені, серед них знайдеться багато корисного та цікавого. Будемо раді знову бачити вас серед наших покупців і завжди готові допомогти з вибором!

• Владимир М***
    Відгук від покупця. Продавець: Kotmarketpro. Колір: М'ятний

Чудово

• Катерина О***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Колір: Зелений

Котику дуже сподобалось) світить довго та не мішає під час ігр. Дуже задоволені покупкою) Дякую.

• Продавець  FlashShop

Щиро дякуємо вам за відгук — нам надзвичайно приємно, що ви залишилися задоволені нашим сервісом. Запрошуємо ознайомитися й з іншими товарами в нашому асортименті — впевнені, серед них ви знайдете багато цікавого та корисного. Завжди раді вітати вас серед наших постійних покупців!

• Елена
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Колір: Зелений

Чудова річ, котик грається із задоволенням.

• Продавець  FlashShop

Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Елена М***
    Відгук від покупця. Продавець: MameQ

Дуже гарна іграшка для нашої кішки,вона нею повністю задоволена.Рекомендую,10/10

Переваги:
    Дуже зручно користуватися,достатньо якісний,кішка задоволена.
  • Владислав У***
    Відгук від покупця. Продавець: ABIE. Колір: Бірюзовий

Не работает

• Продавець  ABIE

Доброго дня, дякуємо, що повідомили. Очікуйте - менеджер зв'яжеться з вами. Гарного дня.

• Владислав У***

Прислали новый, всё работает)

• Продавець  ABIE

Доброго дня! Дякуємо за зворотній зв'язок. Ми раді, що змогли допомогти вам у вирішенні проблеми. Бажаємо приємного користування та гарного, мирного дня!

• Николай Д***
    Відгук від покупця. Продавець: ABIE. Колір: Бірюзовий

Купили коту щоб удома не нудьгував і виплескував свою енергію) Прикольна і класна штучка, спасибі!

Переваги:
    вартicть , гарна якiсть
    • Продавець  ABIE

Доброго дня! Щиро дякуємо за Ваш позитивний відгук. Нам приємно, що Ваш улюбленець залишився задоволений. Бажаємо Вам приємного користування. Нехай Ваш день буде чудовим і спокійним!

• Ирина С***
    Відгук від покупця. Продавець: Diarons. Колір: Зелений

Очень прикольная игрушка!
    Думала что кот будет один играть, а оказалось за лучиком и другие бегают когда тот кто носит ошейник крутит головой. Все коты заняты игрой, не нужно держать в руках, типа лазерной указки.

Переваги:
    Коты заняты делом.
    Недоліки:
    Хотелось бы крепление крепкое между самим лучом и ошейником. Кот почесался и ошейник растегнулся. Но можно склеить и не будет проблем.
    Это не зависит от продавца, это предложение к производителю!