- Алла Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Оливковий. Розміри: 70x140 см
Неймовірна якість. Товар перевершив всі очікування. Однозначно замовлю ще. 100/10
- Переваги:
- *прекрасне вбирання вологи
*швидке висихання
*незмінна якість після прання - Недоліки:
- *не виявлено
Представник постачальникаДоброго дня! Щиро Дякуємо, що обрали нашу продукцію та поділилися своїми враженнями. Нам надзвичайно приємно знати, що Вам сподобалась якість наших рушників. Ваш відгук допомогає іншим покупцям зробити правильний вибір та надихає нас і надалі вдосконалюватися.
З повагою компанія SONEX
- Тетяна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Пісочний. Розміри: 70x140 см
добре вбирає вологу з першого користування
- Переваги:
- гарний рушник
Представник постачальникаДоброго дня !
Щиро дякуємо, що обрали нашу продукцію та поділилися своїми враженнями. Нам надзвичайно приємно знати, що Вам сподобалась якість наших рушників для ванної. Ваш відгук допомогає іншим покупцям зробити правильний вибір та надихає нас і надалі вдосконалюватися.
Бажаємо приємних снів разом з SONEX.
- Инна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Графітовий. Розміри: 70x140 см
чудовий, рекомендую
- Переваги:
- добре вбирає вологу
Представник постачальникаДоброго дня !
Щиро дякуємо, що обрали нашу продукцію та поділилися своїми враженнями. Нам надзвичайно приємно знати, що Вам сподобалась якість наших рушників. Ваш відгук допомогає іншим покупцям зробити правильний вибір та надихає нас і надалі вдосконалюватися.
З повагою компанія SONEX.
- Илья Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Графітовий. Розміри: 50x90 см
Купил уже второе. Мне нравится. Советую
Нормальное полотенце. Наверное закажу еще
Представник постачальникаДоброго дня !
Щиро дякуємо, що обрали нашу продукцію та поділилися своїми враженнями. Нам надзвичайно приємно знати, що Вам сподобались наші рушники. Ваш відгук допомогає іншим покупцям зробити правильний вибір та надихає нас і надалі вдосконалюватися.
З повагою компанія SONEX.
- Світлана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Пісочний. Розміри: 50x90 см
М'який,пухнастийг
- Переваги:
- Гарно вбирає вологу
З повагою компанія SONEX.
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Оливковий. Розміри: 70x140 см
Гарний рушник, але ні в якому разі, як це зазначено в інструкції не можна добавляти під час прання відбілювач навіть для кольорових речей - залишаться плями.
З повагою компанія SONEX.
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Оливковий. Розміри: 50x90 см
Чудовий!
З повагою компанія SONEX.
- Ирина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-синій. Розміри: 50x90 см
Гарний,м'якенький,натуральний,гарний колір.Користуюсь 4 міс,після прання не змінився ані колір, ані тканина.
- Переваги:
- Гарна якість
Представник постачальникаДоброго дня!
Щиро дякуємо, що обрали нашу продукцію та поділилися своїми враженнями. Нам надзвичайно приємно знати, що наші рушники дарують нашим клієнтам комфорт та затишок. Ваш відгук допомогає іншим покупцям зробити правильний вибір та надихає нас і надалі вдосконалюватися.
З повагою компанія SONEX.
- Дар'я І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Оливковий. Розміри: 70x140 см
Рушник і якість і колір супер
Представник постачальникаДоброго дня!
Щиро дякуємо, що обрали нашу продукцію та поділилися своїми враженнями. Нам надзвичайно приємно знати, що наша продукція дарує нашим клієнтам комфорт та затишок. Ваш відгук допомогає іншим покупцям зробити правильний вибір та надихає нас і надалі вдосконалюватися.
Бажаємо приємних снів разом з SONEX
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Пісочний. Розміри: 70x140 см
Гарний, добре вбирає вологу, м'який, приємний до тіла, десь середньої товщини.
Представник постачальникаДоброго дня!
Щиро дякуємо, що обрали нашу продукцію та поділилися своїми враженнями. Нам надзвичайно приємно знати, що наші товари дарують Вам комфорт. Ваш відгук допомогає іншим покупцям зробити правильний вибір та надихає нас і надалі вдосконалюватися.
- КірВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-синій. Розміри: 70x140 см
М'який і щільний одночасно . Ніби якісна бавовна.
Представник постачальникаДоброго дня !
Щиро дякуємо, що обрали нашу продукцію та поділилися своїми враженнями. Нам надзвичайно приємно знати, що наші постільні речі дарують Вам комфорт та затишок. Ваш відгук допомогає іншим покупцям зробити правильний вибір та надихає нас і надалі вдосконалюватися.
Бажаємо приємних снів разом з SONEX.
- Віталій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-синій. Розміри: 50x90 см
Не рекомендую, навіть після трьох раз прання на 40 градусів з нього сипится тканина дуже сильно, прийдеться викинути
- РусланВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Графітовий. Розміри: 70x140 см
Порвалось за три місяці використання
- Переваги:
- Вологу вбирає
- Недоліки:
- Недовговічне
- Світлана Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-синій. Розміри: 70x140 см
Клас ний
- Переваги:
- Впитує гарно .
Представник постачальникаДоброго дня !
Щиро дякуємо, що обрали нашу продукцію та поділилися своїми враженнями. Нам надзвичайно приємно знати, що наша продукція дарує Вам комфорт та затишок. Ваш відгук допомогає іншим покупцям зробити правильний вибір та надихає нас і надалі вдосконалюватися.
Бажаємо приємних снів разом з SONEX.
- Світлана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Оливковий. Розміри: 50x90 см
Рушник гарної якості
- Переваги:
- Пухнастий і добре вбирає вологу
- Недоліки:
- Поки немає
Довольна товаром
- Переваги:
- Пухнасті і добре вбирають вологу
- Недоліки:
- Валентин П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-синій. Розміри: 70x140 см
Хороший рушник, за гарну ціну
- Олеся М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Пісочний. Розміри: 70x140 см
Прекраної якості рушник.
- Недоліки:
- Анастасія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Пісочний. Розміри: 70x140 см
Цвет полотенца не соответствует фото, более темный, не песочный, а сероватый.Влагу впитывает плохо.После первой стирки одного лишь полотенца при температуре 40 градусов жидким стиральным средством Perwoll начали торчать нитки, сыпаться мелкие ворсинки.Качество оставляет желать лучшего!НЕ РЕКОМЕНДУЮ ПОКУПАТЬ!
- Переваги:
- Не обнаружила
- Недоліки:
- Вылазят нитки, сыпяться ворсинки, плохо впитывает влагу, по факту цвет не песочный, а серый
- ПавлоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-синій. Розміри: 70x140 см
Замовив вже другий. Рушник хорошої якості, м'який та приємний на дотик.
- КаринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Графітовий. Розміри: 50x90 см
Чудовий рушник, мʼякенький та приємний на дотик! Гарна якість та щільність! Красивий та насичений колір! Відповідає заявленим характеристикам! Покупкою задоволена!
- КаринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-синій. Розміри: 50x90 см
Чудовий рушник, брала на подарунок! Гарна якість, щільність та насичений колір! Все відповідає заявленим характеристикам!
- Валерія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Графітовий. Розміри: 50x90 см
Рушник м’який, приємний на дотик, добре вбирає вологу та швидко сохне. Після прання не втратив форму та колір, шви акуратно прошиті. Ідеально підходить для щоденного використання.
- Надія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-синій. Розміри: 50x90 см
Гарний рушник. Прали вже декілька раз. Не линяє,залишається м'яким.
- Надія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Графітовий. Розміри: 50x90 см
Гарний рушник. Вже прали декілька разів,залишається м'якеньким.
- ВіталійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Графітовий. Розміри: 70x140 см
Задоволені покупкою, дуже мʼякий і щільний матеріал.
- Переваги:
- Якість, український бренд
- Недоліки:
- Андрій В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-синій. Розміри: 50x90 см
На трієчку. М'який, гарний. Але безтолковий. При пранні лізе трохи, вологу майже не вбирає, треба витиратися довго
- Переваги:
- М'який
- Недоліки:
- Не вбирає, трохи лізе
- Максим Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Графітовий. Розміри: 70x140 см
Хороший товар
- Переваги:
- Мягкое
- Недоліки:
- Ігор Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-синій. Розміри: 70x140 см
Нормальний рушник
- ПавлоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Графітовий. Розміри: 70x140 см
Рушник хорошої якості. М'який та приємний
- Олена Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Пісочний. Розміри: 50x90 см
Товар повністю відповідає опису. Дякую.
- Переваги:
- Якість. Кольори чудові. Рекомендую