Можлива затримка доставки замовлень

Відгуки покупців про Гаманець чоловічий з натуральної шкіри Vintage 14687 Коричневий

Оцінка користувачів 4.15/5
на основі 24 відгуки
  • Татьяна Т***

• Відповідність фото

Брала на подарок. Соответствует описанию. Как будет в нОске, не понятно. Пользуемся, узнаем)

• Микола М***

Хороший кошелёк

Переваги:
    Кожа

Микола, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Игорь К***

Супер дизайн вместителен

Переваги:
    Много отделов
    Недоліки:
    Быстро рвется подкладка выподают документы

Доброго дня, Ігор. Приносимо свої вибачення за заподіяні незручності. Дякуємо за надану інформацію
      Нагадуємо, що Ви можете оглянути товар при отриманні і тільки після цього оплатити.

• Тушинський І***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий

Хорошої якості, невеличкий, акуратний, функціональний гаманець молодіжного стилю

Ігор, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Тушинський І***

Вельми не поганої якості гаманець. Хороші акуратні шви. Якісні застібки

Недоліки:
    Менший за розміром, ніж очікувалося

• Никитина Е***

• Відповідність фото

Вибачте портмоне мале, коштує дорого, немає відділу додаткового для кюпюр, малий відділ для мілких монет. Не рекомендую. Однозначно він не коштує своїх коштів.

Переваги:
    Недоліки:
    Малий
    • Відповідність вказаним розмірам

Відповідає

Доброго дня, Олена. Приносимо свої вибачення за заподіяні незручності. Дякуємо за надану інформацію.

• Наталія К***

• Відповідність фото

Вигляд продукту співпадає картинці,на подарунок чоловіку дуже гарний!!!!!

Переваги:
    Ціна - якість

Відповідає

Наталія, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Андрій Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий

Гарна якість, шкіряний , компактний але досить вмісткий, гарні відділення для монет. Рекомендую до покупки.

Переваги:
    Класні відділення для монет.
    Недоліки:
    Не помітив.

Андрій, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Георгій М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий

Нікому не раджу це не гаманець!!!

• Ольга

Я теж,но я відмовилась ,коли побачила

• Роман Д***

Так опишіть,що не так?

• Володимир І***

Ну да, это не кошелёк. Это портмоне. Там же так и написано)

• Сергей Г***

Кг

• Валентин Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий

Качество неплохое, отдилений для карточек хватает, хотклось бы ,чтоб была допрлнительная перегородка для купюр, змейка в кормашке для монет часто открывается в кармане, но монеты не выподают, кнопка как мне кажется не очень надёжная со временем она просто отарвётся.

Переваги:
    Качество пошива.
    Недоліки:
    Кнопка слабовата

Добрий день, Валентин. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Дякуємо за Ваш відгук та побажання щодо вдосконалення виробу. Ми передамо Ваші рекомендації на виробництво.
      Нагадуємо, що Ви можете оглянути товар при отриманні та лише після цього сплатити.
      Раді бачити Вас серед своїх покупців та відповісти на всі запитання. Приємних та вдалих Вам покупок!

Хочемо відзначити, що ми цінуємо кожного нашого клієнта і намагаємося максимально швидко вирішити всі питання, що виникли нашим клієнтським відділом. Дякуємо за довіру!

• Эдик М***

Полностью устраивает

Переваги:
    Компактно, хватает отделений
  • Іринп П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий

1,5 року активного використання. Стан ідеальний. Рекомендую.

• Анна Р***

• Відповідність фото

Хороший кожаный кошелек с кучей отделений. Фото соответствует товару. Продавец оперативный и ответственный

Переваги:
    много отделений, компактность
    • Відповідність вказаним розмірам

• Юрій М***

Хороший партмоне. Рекомендую

Переваги:
    Якість шкіри партмоне і сам партмоне дизайн
    Недоліки:

Доброго дня, Юрій! Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування. Завжди раді бачити Вас серед наших покупців і відповісти на всі питання. Приємних і вдалих Вам покупок! Хочемо зазначити, що ми цінуємо кожного нашого клієнта і намагаємося максимально швидко вирішити всі питання нашим клієнтським відділом. Дякуємо за довіру! З повагою до кожного клієнта, Представник постачальника.

• Олександр Б***

• Відповідність фото

Портмоне качественный. Скажу кратко: мне нравится.

Переваги:
    Портмоне качественный. Скажу кратко: мне нравится.

Відповідає

Добрый день. Спасибо за выбор нашей продукции. Нам очень приятно, что Вы нашли время оставить положительный отзыв и остались довольны качеством приобретенного товара. Желаем приятного пользования.

Всегда рады видеть Вас среди наших покупателей и ответить на все вопросы. Приятных и удачных Вам покупок!

Хотим отметить, что мы ценим каждого нашего клиента и стараемся максимально быстро решить все возникшие вопросы нашим клиентским отделом. Спасибо за доверие!
      С уважением к каждому клиенту, Представитель поставщика.

• Сергей
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий

Уже пользуюсь таким год. Кожа неплохая. Подклад, где мелочь порвался через 3 месяца. Денег и карточек влазит не много, но мне достаточно. Денег своих стоит.

Переваги:
    Хорошая кожа, компактный, есть все отделы которые нужны, цена, особенно по промокоду.
    Недоліки:
    Слабый подклад, замок на кармашке, который на торце часто сам растёгивается в сумке, и мелочь высыпается.

Добрый день. Спасибо за выбор нашей продукции. Нам очень приятно, что Вы нашли время оставить положительный отзыв и спасибо за ваши пожелания по товару. Мы передадим их производителям. Желаем приятного пользования.

С уважением к каждому клиенту, Представитель поставщика.

• Виталий
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий

#МойЛук. Удачно продуманы отделения для карт, купюр и монет. Купюры не видны посторонним и не выпадают. Материал изделия очень тонкий, сомнительного качества, усилен картоном. Прозрачное окошко "для пропуска" - полнейший анахронизм. Ставлю двойку, так как в данной ценовой категории можно приобрести интересный кошелек украинского производства, изготовленный из итальянской кожи отличного качества.

Переваги:
    Хороший функционал, компактное, ровные строчки, неплохая цена по акции.
    Недоліки:
    Несоответствие толщины и качества кожи на контрольной бирке и самом изделии. Картонные вставки для усиления и придания жесткости, которые немного мешают полному открытию и делают изделие грубоватым. Псевдодекоративные хлястики на молниях.
  • Сергей С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий

Партмоне так себе, маленький. Кто носит с собой немного денег и карточек, пойдёт

Переваги:
    Кожаный
    Недоліки:
    Невместительный
      Представитель поставщика

Спасибо за отзыв. У каждого свой вкус. Кому-то кажется вместительным. Кому-то нет. Все зависит от того сколько необходимо носить. Есть и более вместительные модели и менее.

• Сергей С***

Согласен. Вообще качество изделия хорошее, но кто носит с собой больше 10 купюр и 5 карточек ищите размер побольше. Зато он компактный и не занимает много места в сумке.

Представитель поставщика

Сергей, спасибо вам за ваш отзыв. И за то, что нашли время его написать. Пусть портмоне долго служит и радует вас.

• Ірина П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий

Пошитий добре. Але відчуття що зразок шкіри, шкіряні хвостики на застібках і сам гаманець з різних матеріалів. Загалом все добре.

Переваги:
    Компактний, гарний вигляд
      Представитель поставщика

Дякуємо за відгук. Нажаль, виробник не вказує з якої саме частини шкіри шиється аксессуар. Проте якість аксесуару на вищому рівні.

• Vitalii B***

#МойЛук

В целом доволен. Ремешки на собачках хоть и не мешают, но наверное укорочу или отрежу

Переваги:
    Красивое, компактное. Добротно сделано из хороших материалов. На кнопку закрывается четко
    Недоліки:
    Из-за того, что отделение для купюр узкое и глубокое, слегка неудобно всовывать их в определенную позицию
  • Ольга
    Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий

Заказала цей гаманець чоловіку.
    Отримала на розетці .
    Відмовилась.
    Це жах!!!
    Продавець,до Вас питання .
    Такі гроші за що?за жах?

Недоліки:
    Всі недоліки

Доброго дня, Ольга. Приносимо свої вибачення за заподіяні незручності. Що саме Вам не сподобалось, дайте будь ласка біль розвернутий відгук?

• Максим
    Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий

Потрачены деньги на ветер , очень маленький,деньги что доставать и тем более складывать не удобно.Карман для купюр сделан в притык размерам.В магазине будет неудобно складывать сдачу. Когда вставил в отделы 3 карточки -кошельок раздуло . Можно было сделать на 1 см длинее.

Переваги:
    Материал
    Недоліки:
    Маленький

Добрий день, Максим. Ми раді, що ви обрали саме нашу продукцію. Дякуємо за ваш відгук. На сайті у характеристиках ми вказуємо розміри товару для Вашої зручності та щоб Ви могли зрозуміти габарити виробу. Просимо звертати увагу на цю інформацію.

• Натали С***

• Відповідність фото

У мужа такой кошелечек. Носит уже много лет и он в таком же состоянии, не вытирается. Хватает места для денег, карточек и мелочи.

Переваги:
    Надолго

Відповідає

Доброго дня, Натали С. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.