Картка Rozetka

Відгуки покупців про Простирадло на резинці Moon&Star Coffee Stripe Бязь Gold Люкс 150х200х25 см (MS-850001912)

Оцінка користувачів 4.4/5
  • Відгуки про товар продавця RoyalNights
  • Наталія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: RoyalNights. Висота спідниці: 20. Розмір (Ш х Д): 160 x 200. Колір: Кавовий з коричневим

супер якість і пакування

• Продавець  RoyalNights

Доброго дня, Наталіє!
      Щиро дякуємо за ваш відгук
      Раді, що вам сподобались якість та пакування простирадла Moon&Star. Якщо знадобиться допомога або консультація — звертайтеся, ми завжди на зв’язку.
      Гарного дня!

• Антоніна
    Відгук від покупця. Продавець: RoyalNights. Висота спідниці: 20. Розмір (Ш х Д): 70 x 190. Колір: Кавовий з коричневим

Дякую за прекрасний сервіс
    Дякую за найкращої якості товар
    Дякую за турботу щоб все підійшло!

Переваги:
    Якість, сервіс рекомендую!
    Недоліки:
    Жодного
    • Продавець  RoyalNights

Антоніно, щиро вдячні за теплі слова та високу оцінку нашої роботи!
      Раді, що простирадло підійшло, а якість і сервіс залишили приємне враження. Дякуємо, що обрали Moon&Star та за довіру до нашого бренду.

• Антоніна

Надійшов не той розмір
    Прошу замінити

• Альона С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Висота спідниці: 20. Розмір (Ш х Д): 160 x 200. Колір: Білий

Все чудово, і якість тканини, і пошиття, і пакування. Дуже задоволена!

Щиро дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені якістю тканини, пошиттям та пакуванням. Ми докладаємо багато зусиль, щоб кожне замовлення приносило лише позитивні враження. Бажаємо вам комфортного відпочинку та приємного користування продукцією Moon&Star!

• Анна М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Висота спідниці: 25. Розмір (Ш х Д): 200 x 200. Колір: Білий

Дуже дивна тканина, наче лежиш на резині. Може є пояснення, але мені не зайшло

Доброго дня! Дякуємо за відгук. Нам шкода, що простирадло не виправдало ваших очікувань.

Дана модель виготовлена зі 100% бавовняної тканини Бязь Gold Люкс. Якщо виріб ще не прали, рекомендуємо випрати його перед використанням згідно з рекомендаціями на етикетці. Після першого прання тканина стає м'якшою та приємнішою на дотик, а відчуття від користування можуть суттєво змінитися.

Якщо після прання враження залишаться такими ж, будемо вдячні за додатковий зворотний зв'язок.

• Григорий Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Висота спідниці: 20. Розмір (Ш х Д): 150 x 200. Колір: Кавовий з коричневим

Добре

Дякуємо за відгук, Григорію! Розуміємо, що простиня вам сподобалася. Якщо будуть ще питання або побажання – звертайтеся! Гарного дня!