Відгуки покупців про Простирадло на резинці Moon&Star Sky Luxe Бязь Gold Люкс 150х200х25 см (MS-850003352)

Оцінка користувачів 5/5
на основі 4 відгуки
  • Відгуки про товар продавця RoyalNights
  • Наталія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: RoyalNights. Висота спідниці: 20. Розмір (Ш х Д): 160 x 200. Колір: Кавовий з коричневим

супер якість і пакування

• Продавець  RoyalNights

Доброго дня, Наталіє!
      Щиро дякуємо за ваш відгук
      Раді, що вам сподобались якість та пакування простирадла Moon&Star. Якщо знадобиться допомога або консультація — звертайтеся, ми завжди на зв’язку.
      Гарного дня!

• Антоніна
    Відгук від покупця. Продавець: RoyalNights. Висота спідниці: 20. Розмір (Ш х Д): 70 x 190. Колір: Кавовий з коричневим

Дякую за прекрасний сервіс
    Дякую за найкращої якості товар
    Дякую за турботу щоб все підійшло!

Переваги:
    Якість, сервіс рекомендую!
    Недоліки:
    Жодного
    • Продавець  RoyalNights

Антоніно, щиро вдячні за теплі слова та високу оцінку нашої роботи!
      Раді, що простирадло підійшло, а якість і сервіс залишили приємне враження. Дякуємо, що обрали Moon&Star та за довіру до нашого бренду.

• Антоніна

Надійшов не той розмір
    Прошу замінити

• Григорий Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Висота спідниці: 20. Розмір (Ш х Д): 150 x 200. Колір: Кавовий з коричневим

Добре

Дякуємо за відгук, Григорію! Розуміємо, що простиня вам сподобалася. Якщо будуть ще питання або побажання – звертайтеся! Гарного дня!