Відгуки покупців про Простирадло на резинці Moon&Star Furry Friends Бязь Gold Люкс 180х200х25 см (MS-850002216)
Код : 588418159
- Антонина Г***Відгук від покупця. Продавець: RoyalNights. Висота спідниці: 25. Розмір (Ш х Д): 90 x 200. Колір: Жовто-жовтогарячий
Все супер.Дякую.
- Катерина С***Відгук від покупця. Продавець: RoyalNights. Висота спідниці: 10. Розмір (Ш х Д): 140 x 200. Колір: Жовто-жовтогарячий
Качество огонь,и доставят быстро,упаковано красиво, спасибо вам !!!
- Переваги:
- Быстрая доставка, качество огонь
- Недоліки:
- Продавець RoyalNights
Щиро дякуємо за такий чудовий відгук! Нам дуже приємно, що ви оцінили якість, швидкість доставки та пакування. Користуйтеся із задоволенням — нехай простирадло дарує комфорт і затишок!
- ІтанВідгук від покупця. Продавець: RoyalNights. Висота спідниці: 20. Розмір (Ш х Д): 80 x 200. Колір: Жовто-жовтогарячий
Простыня с котиками,что еще нужно мужчине
- Переваги:
- Котики
- Продавець RoyalNights
Дякуємо за чудовий відгук! Дуже раді, що простирадло сподобалося, а матеріал і розмір повністю вас влаштували. Бажаємо приємного користування та затишку!
- Світлана Б***Відгук від покупця. Продавець: RoyalNights. Висота спідниці: 10. Розмір (Ш х Д): 140 x 200. Колір: Жовто-жовтогарячий
Очень понравилось,яркое и качественное постельное.
- Переваги:
- Очень качественное постельное белье
- Недоліки:
- Продавець RoyalNights
Щиро дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що вам сподобалися яскравий дизайн та якість нашого простирадла. Бажаємо приємного користування продукцією Moon&Star та будемо раді вашим новим замовленням!