Можлива затримка доставки замовлень

Відгуки покупців про Простирадло на резинці Moon&Star Furry Friends Бязь Gold Люкс 180х200х25 см (MS-850002216)

Оцінка користувачів 5/5
на основі 4 відгуки
  • Антонина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: RoyalNights. Висота спідниці: 25. Розмір (Ш х Д): 90 x 200. Колір: Жовто-жовтогарячий

Все супер.Дякую.

• Катерина С***
    Відгук від покупця. Продавець: RoyalNights. Висота спідниці: 10. Розмір (Ш х Д): 140 x 200. Колір: Жовто-жовтогарячий

Качество огонь,и доставят быстро,упаковано красиво, спасибо вам !!!

Переваги:
    Быстрая доставка, качество огонь
    Недоліки:
    Нету
    • Продавець  RoyalNights

Щиро дякуємо за такий чудовий відгук! Нам дуже приємно, що ви оцінили якість, швидкість доставки та пакування. Користуйтеся із задоволенням — нехай простирадло дарує комфорт і затишок!

• Ітан
    Відгук від покупця. Продавець: RoyalNights. Висота спідниці: 20. Розмір (Ш х Д): 80 x 200. Колір: Жовто-жовтогарячий

Простыня с котиками,что еще нужно мужчине

Переваги:
    Котики
    • Продавець  RoyalNights

Дякуємо за чудовий відгук! Дуже раді, що простирадло сподобалося, а матеріал і розмір повністю вас влаштували. Бажаємо приємного користування та затишку!

• Світлана Б***

Очень понравилось,яркое и качественное постельное.

Переваги:
    Очень качественное постельное белье
    Недоліки:
    • Продавець  RoyalNights

Щиро дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що вам сподобалися яскравий дизайн та якість нашого простирадла. Бажаємо приємного користування продукцією Moon&Star та будемо раді вашим новим замовленням!