Відгуки покупців про Репелентний засіб Bros Гель після укусів комарів 35 мл
- Татьяна С***Відгук від покупця. Продавець: Городич
Сподобався у використанні. Знімає запалення і свербіж від укусів комах
- Олена О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 35 мл. Кількість: 1
Нажаль, потрібного ефекту не відчули. Мазали сліди укусів, проте почервоніння і зуд не зникли.
Представник постачальникаОлено, дякуємо за ваш відгук.
- Лео Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 35 мл. Кількість: 1
Хороший гель, всегда пользуюсь от укусов и даже микро ранок.
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук!
- Светлана Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 35 мл. Кількість: 1
Это пока лучше средство после укусов, что я нашла. Охлаждает, снимает зуд и отечность. Надолго хватает. Заказала повторно
- Переваги:
- Охлаждает, снимает зуд и отечность
- Недоліки:
Представник постачальникаСвітлано, дякуємо за високу оцінку нашої продукції!
- Ольга П***Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 35 мл. Кількість: 1
Найкращий засіб з тих що ми випробували. Знімає свербіж і набряк, діє заспокійливо.
- Переваги:
- Дієвість при застосуванні
- Недоліки:
- Ціна зросла в рази...
- Ульяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 35 мл. Кількість: 1
Супер. Дуже ефективний засіб
- Переваги:
- Знімає набряк і зуд
- Недоліки:
Представник постачальникаУльяно, дякуємо за високу оцінку нашої продукції!
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 35 мл. Кількість: 1
Отличное средство, приятно охлаждает и снимает зуд
Представник постачальникаОлександре, дякуємо за відгук!
- Оксана А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 35 мл. Кількість: 1
Хорошее средство, всегда им пользуюсь от укусов комаров, другие не помогают
- Переваги:
- Быстро снимает зуд
- Недоліки:
- Иногда нужно наносить несколько раз
Представник постачальникаОксано, дякуємо за відгук!
- СеваВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 35 мл. Кількість: 1
На час/два помогает, потом наносить опять. Неоднородная консистенция. После вскрытия тюбика состав выливался, потом пошли комки, за ними уже гель.
- Переваги:
- Не на долго снимает зуд
- Недоліки:
- краткосрочный эффект
- Алёна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 35 мл. Кількість: 1
Эффект охлаждения слабый. Запах неприятный. Детям категорически нельзя использовать (ребёнку 2 года - жуткая аллергия).
- Переваги:
- Цена приемлемая
- Андрей С***
Написано же - для взрослых
- ЛюдмилаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 35 мл. Кількість: 1
Запакован хорошо, сроки хорошие. Работает, запах хороший. Извините за подробности, вдруг кому-то поможет: пошла реакция после вакцинации пфайзером, аптечное средство не помогло, этот гель сработал, как не странно.
- Переваги:
- Зуд снимает, приятный охлаждающий эффект
- ГаннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 35 мл. Кількість: 1
Прочитала положительные отзывы купила, ещё удивилась почему надо покупать сразу 2, уже поняла))). Особого эффекта не наблюдаю. Зуд снимает и на этом все заканчивается.
- Кирилл
А разве не это его главная задача?
- Наталия З***
Так его зада и есть снять зуд, что вы ещё ожидали?
- Роман Р***Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 35 мл. Кількість: 1
Дата производства:
один тюбик - 2017 года,
второй - 2018 года. Ещё и пожмаканые как будто ими пользовались.
Отказался от покупки.- Переваги:
- Возможно цена
- Недоліки:
- Дата производства, состояние упаковки.
- Катерина Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 35 мл. Кількість: 1
Похоже,что работает этот гель. У ребенка сильная аллергия на укусы комаров,купили гель ,стали смазывать,уже не опухает место укуса,да и чешет ребенок совсем не долго. Главное первое время после укуса,смазывать почаще,предварительно помыв место укуса,и мы ещё смазываем спиртом,а за тем гелем.
- Переваги:
- Работает
- Недоліки:
Представитель поставщикаКатерино, дякуємо за ваш відгук і високу оцінку нашої продукції
- Анна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 35 мл. Кількість: 1
Отлично убирает зуд и снимает воспаление
- Богдан Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 35 мл. Кількість: 1
Купувала дітям на море, потім гелю залишилось багато і його спробував мій тато!!! Він був задоволений, дуже рідко йому допомагають засоби. В нього алергія на укус мошки. ЦЕЙ ГЕЛЬ ДОПОМАГАЄ! І його вистачає на довго!
- Переваги:
- Хороший засіб!!! Алергії немає, запах доволі приємний підходить навіть дорослим.
- Недоліки:
Представитель компанииДякуємо, що придбали наш товар. Ми цінуємо Вашу довіру.
- Юлія М***
З якого віку дітям використовували?