Відгуки покупців про Набір косметики для догляду за шкірою обличчя подарунковий косметичний натуральна органічна для жінок дівчат чистки живлення зволоження відновлення нормальної комбінованої сухої зневодненої чутливої шкіри комплексний щоденного очищення лиця Hillary

Оцінка користувачів 5/5
  • Людмила К***
    Відгук від покупця. Продавець: ToysinToy

Набір супер, дуже-дуже ефективний, задоволена 100%, шкіра покращилась, стала набагато своложеною та чистою, рекомендую

Переваги:
    Якість
    Недоліки:
  • Марія А***
    Відгук від покупця. Продавець: ToysinToy

Набір просто супер, 100 з 10, дуже гарно очищує, зволожує та плмякшує шкіру, буду брати ще однозначно

• Іван К***
    Відгук від покупця. Продавець: ToysinToy

Брав на подарунок, сказати що дівчина вражена від ефекту, це нічого не сказати, дуже-дуже задоволена результатом, рекомендую

• Павло Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: ToysinToy

Набір супер, в ньому все що треба, ідеально своложує, очищає та наповнює шкіру обличчя

• Олександр О***
    Відгук від покупця. Продавець: ToysinToy

Супер набір, навіть я помітив результат на обличчі жінки, видно як шкіра омолодилась та очистилась, сама жінка подарунком задоволена

• Денис Р***
    Відгук від покупця. Продавець: ToysinToy

Все добре, дякую за швидку відправку

• Ігор О***
    Відгук від покупця. Продавець: ToysinToy

Все ідельно, продукція оригінальна, прислали швидко, дівчині дуже сподобався подарунок, рекомендую

• Біла М***
    Відгук від покупця. Продавець: ToysinToy

Набір супер, беру вже не вперше раз, ефект дуже вражаючий і довготривалий, дякую за швидку відправку, рекомендую товар та даний магазин

• Андрій Г***
    Відгук від покупця. Продавець: ToysinToy

Брав на подарунок і повністю задоволений, оскільки мама була щаслива і рада цьому подарунку, тестить його кожного дня і каже, що результат ефекту видно на очах, загаломве супер всі задоволені

• Ахмедов В***
    Відгук від покупця. Продавець: ToysinToy

Дуже класний та якісний набір, дівчина в захваті, а значить і я щастливий, все супер