- Людмила К***Відгук від покупця. Продавець: ToysinToy
Набір супер, дуже-дуже ефективний, задоволена 100%, шкіра покращилась, стала набагато своложеною та чистою, рекомендую
- Переваги:
- Недоліки:
- Марія А***Відгук від покупця. Продавець: ToysinToy
Набір просто супер, 100 з 10, дуже гарно очищує, зволожує та плмякшує шкіру, буду брати ще однозначно
- Іван К***Відгук від покупця. Продавець: ToysinToy
Брав на подарунок, сказати що дівчина вражена від ефекту, це нічого не сказати, дуже-дуже задоволена результатом, рекомендую
- Павло Ц***Відгук від покупця. Продавець: ToysinToy
Набір супер, в ньому все що треба, ідеально своложує, очищає та наповнює шкіру обличчя
- Олександр О***Відгук від покупця. Продавець: ToysinToy
Супер набір, навіть я помітив результат на обличчі жінки, видно як шкіра омолодилась та очистилась, сама жінка подарунком задоволена
- Денис Р***Відгук від покупця. Продавець: ToysinToy
Все добре, дякую за швидку відправку
- Ігор О***Відгук від покупця. Продавець: ToysinToy
Все ідельно, продукція оригінальна, прислали швидко, дівчині дуже сподобався подарунок, рекомендую
- Біла М***Відгук від покупця. Продавець: ToysinToy
Набір супер, беру вже не вперше раз, ефект дуже вражаючий і довготривалий, дякую за швидку відправку, рекомендую товар та даний магазин
- Андрій Г***Відгук від покупця. Продавець: ToysinToy
Брав на подарунок і повністю задоволений, оскільки мама була щаслива і рада цьому подарунку, тестить його кожного дня і каже, що результат ефекту видно на очах, загаломве супер всі задоволені
- Ахмедов В***Відгук від покупця. Продавець: ToysinToy
Дуже класний та якісний набір, дівчина в захваті, а значить і я щастливий, все супер