Картка Rozetka

Код:  590120155
Оцінка користувачів 3.5/5
  • Тетяна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина бинта: 3. Колір: Чорний

Классные удобные бинты. Пользоваться одно удовольствие.
    Рекомендую всем!

Переваги:
    цена качество
    Недоліки:
    не обнаружено
  • Роман М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина бинта: 3. Колір: Червоний

Гарні та приємні бинти! Рекомендую

• Маргарита М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина бинта: 3. Колір: Чорний

Придбала ці боксерські бинти й дуже задоволена! Вони зручні, м’які та добре тягнуться. 3 метри — саме те, що треба, щоб надійно зафіксувати зап’ястя та пальці. Матеріал приємний до шкіри, не натирає, а липучка тримається чудово навіть після активного тренування. Чорний колір стильний і практичний — до всього пасує.
    Якість супер, всім раджу))

• Павло З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина бинта: 3. Колір: Чорний

Качество нормальное но бинты разного размера

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням посилання

• Ольга Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина бинта: 3. Колір: Червоний

При стирке очень линяют

Недоліки:
    Линяют
  • Валерий
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина бинта: 3. Колір: Чорний

Товар приїхав з затримкою в 1 день і я їх одягнув відразу перед тренуванням, і це було грандіозною помилкою.
    Запах у них був старої прілої тканини з грибком, за час перебування в них, не більше 25 хвилин, мої руки повністю провонялись цим запахом, який тримався не дивлячись на декілька миттів рук весь день!

Більше того! Після першого прання вони розлізлись. Фото додаю. Делікатне прання на 30градусах С.

Короче, ребята, подлива це, скупий платить двічі, категорично не раджу купувати цей товар!

Переваги:
    дешман
  • Дарина С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина бинта: 3. Колір: Чорний

На фото цього не було, але в реальності мають пришиті надписи на запʼястях, які виглядають не дуже ще й неприємно шелестять, але їх легко відшити за бажанням. Майже зовсім не тягнуться, але не впевнена чи взагалі мали б. З самого початку мали якийсь затхлий запах. Руки захищають добре, зручні. Вважаю, що за свою ціну досить непоганий варіант.

• Ігор Н***

Те що не тягнуться це плюс! Були б еластичні не змогли б нормально затягнути, то пережималиб то заслабка фіксація

• Владислав
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина бинта: 3. Колір: Чорний

Нормально, руки не натирають легко стараються

Переваги:
    Матеріал
    Приємні на дотик