Відгуки покупців про Крісло для геймерів Proove Gaming Hunter

Код:  590272045
Оцінка користувачів 5/5
  • Олександр М***
    Відгук від покупця. Продавець: Justdoit. Колір: Чорний

Бистрий та якісний сервіс, крісло вартує своїх грошей. Швидка доставка. Замовив і буквально через день крісло вже було в мене. Рекомендую продавця та товар. Будете задоволені.

Переваги:
    Зручне та якісне крісло.
  • Максим К***
    Відгук від покупця. Продавець: LARETS. Колір: Чорний

Рекомендую, за свою ціну це крісло просто бомба

Переваги:
    Дуже зручне і скажу даже не потрібна та подушка на кріплені
    Недоліки:
    небачу
    • Продавець  LARETS

Пане Максиме, дякуємо за рекомендацію та щирий відгук із високою оцінкою товару нашого магазину!
      Користуйтесь із задоволенням!
      Повертайтеся за новими покупками- завжди раді бути корисними!
      Всього найкращого!

• Ігор

Скажіть будь ласка чи нормально воно обтянуте,тобто тканина не висить і складки є чи немає.

• Продавець  LARETS

Пане Ігоре, вітаємо! Крісло розроблено для багатогодинної комфортної роботи та інтенсивне використання. Спинка обшита високоякісною тканиною, що дихає, що покращує циркуляцію повітря для додаткового комфорту. Тож все виготовлено та продумано до дрібниць, естетично та функціонально!

• Максим С***
    Відгук від покупця. Продавець: LARETS. Колір: Чорний

Дуже зручне крісло, та має приємну на дотик тканину. На ньому можна проводити багато часу за роботою чи іграми і не відчувати дискомфорту, чи болем у спині та інших місцях. Цікаво як буде влітку на ньому, та чи не буду через нього пріти.

Переваги:
    Дуже велике, що можна спокійно заснути, чи просто лежати, та відпочивати. Приємні подушки під голову та спину.
    Недоліки:
    Подушка під спину нічим не кріпиться, ні ремінцями, ні магнітом.
    • Продавець  LARETS

Пане Максиме, дякуємо за відгук із детальним описом вражень та високою оцінкою товару нашого магазину! Приємного та комфортного використання! Повертайтеся за новими покупками- завжди раді бути корисними! Всього найкращого!

• Олексій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Justdoit. Колір: Чорний

Дякую магазину. Задоволений на всі 100 відсотків. Ви чудові!

Переваги:
    Я задоволений
    Недоліки:
    Не має
  • Ольга З***
    Відгук від покупця. Продавець: GoodlyStore. Колір: Чорний

Супер пупер

Недоліки:
    Ручка для опускання спинки незручна
  • Віталік Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Justdoit. Колір: Чорний

Користуюсь кріслом вже кілька днів. Дуже зручне для ігор і роботи — спина не втомлюється, підлокітники легко регулюються, матеріал приємний.

Єдине, крісло важке і займає трішки місця, але виглядає стильно та міцно. Загалом покупкою задоволений.

• Назар К***
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Товар супер

Дякуємо, Назаре! Раді, що крісло Proove Gaming Hunter вам сподобалось.
      Бажаємо комфортних ігрових сесій!

• Людмила Д***
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Купувала синові. Він зазначив, що воно дуже комфортне. Тканина приємна. Колір - мокрий асфальт. Рекомендую всім для роботи за комп'ютером.

Переваги:
    Зручне, функціональне, сподобалось навіть коту(спить тільки на ньому)
    Недоліки:

Людмило, щиро дякуємо за теплий та гарний відгук! Дуже раді, що крісло сподобалося синові — а особливо приємно, що навіть ваш котик його оцінив. Нехай користування буде зручним та надихає на нові досягнення за комп’ютером!