- Михаил Г***Відгук від покупця. Продавець: Mamashop
Все ок, рекомендую.
- Євген Г***Відгук від покупця. Продавець: Mamashop
Доска зручна і практична, добре підходить для кухні.
- Борис Б***Відгук від покупця. Продавець: Mamashop
Гарний продукт за свої гроші
дякуємо за відгуу
- Віталій К***Відгук від покупця. Продавець: Mamashop
В описі товару вказано товщину 1 мм, однак фактично товщина становить близько 0,6 мм, що підтверджується вимірами (фото додаю).
Через це дошки дуже гнучкі та в руках поводяться майже як аркуш паперу. Раніше бачив аналогічні дошки з реальною товщиною 1 мм — вони значно жорсткіші та не згинаються.
Прошу пояснити, чому товар, розміщений на платформі Rozetka, не відповідає заявленим характеристикам. Хто контролює достовірність інформації про товари та несе відповідальність за її відповідність, фактичним параметрам продукції?- Недоліки:
- Тонкі, гнуться, не відповідають заявленим характертстикам
- Максим Л***Відгук від покупця. Продавець: Mamashop
Товар простий у використанні и надійний у роботі. Качество доволі неплохое. Рекомендую для повсякденних потреб.
- Станіслав Л***Відгук від покупця. Продавець: Mamashop
Товар реально удобный, легко использовать и качество хорошее. Рекомендую тем, кто ценит простоту и надежность в повседневном деле.
- Анастасія Д***Відгук від покупця. Продавець: Mamashop
Очень крутая доска из нержавейки, не царапается и легко моется. Пользуюсь постоянно и точно советую тем, кто устал от обычных досок!
- Валентина М***Відгук від покупця. Продавець: Mamashop
Якісні дошки. Дякую за швидку доставку
- Емілія Д***Відгук від покупця. Продавець: Mamashop
Доска зручна і міцна, легко миється і не вбирає запахи. Для повсякденного користування на кухні підходить цілком. Рекомендую
- Магдалина К***Відгук від покупця. Продавець: Mamashop
Ми довго шукали щось подібне і нарешті спробували цей товар. Спочатку думали, що якість буде не айс, але все виявилося дуже навіть якісним. Ми регулярно використовуємо дошки.
- Генріх Д***Відгук від покупця. Продавець: Mamashop
дякую за якісний товар, все сподобалось
- Альберт Б***Відгук від покупця. Продавець: Mamashop
Товар нормальний, справляється зі своїми задачами без проблем. Якість відповідає опису, користуюсь без зауважень і особливих нарікань
- Остап Ф***Відгук від покупця. Продавець: Mamashop
все топ дякую
- Альбіна К***Відгук від покупця. Продавець: Mamashop
Продукт відповідає очікуванням за якістю та функціональністю, легко інтегрується у повсякденне використання. Рекомендую тим, хто цінує практичність і надійність.
- Переваги:
- якісний
- Максим З***Відгук від покупця. Продавець: Mamashop
Спробували ці дошки на кухні у кафе, дуже сподобались. Тонкі та легкі саме те що треба
- Дарина Д***Відгук від покупця. Продавець: Mamashop
Користуюсь цим набором розділювальних дощок на кухні і відзначаю їх практичність та гігієнічність. Матеріал дійсно не вбирає запахи, що дуже важливо при роботі з різними продуктами. Очищення займає мінімум часу, а стійкість до пошкоджень дозволяє не турбуватися про зношення. Загалом набір справляється із завданнями на ура і робить процес приготування зручнішим.
- Переваги:
- якісний
- Альберт Ш***Відгук від покупця. Продавець: Mamashop
Брали на подарунок, все сподобалось
- Юлия П***Відгук від покупця. Продавець: Mamashop
Упаковано хорошо и все целое. Спасибо.
- Злата М***Відгук від покупця. Продавець: Mamashop
Якісні дошки вже у мене на кухні. Дякую за швидку доставку
- Переваги:
- якісний
- Недоліки:
- нема
- Продавець Mamashop
- Анатолій К***Продавець: Mamashop
Товар достаточно качественный, благодарю