Відгуки покупців про Тумба під телевізор із 5 поліцями М-ЗОН Джеко 200 Сонома/Німфея Альба (MZN-031038)
- Тетяна Ч***Відгук від покупця. Продавець: BUY & USE. Висота: 50.6. Глибина: 32. Ширина: 200. Колір: Німфея альба
Я розумію, що потрібні наклейки на кожній дощечці, але вони такі галімі, рвуться, залишають клей, зіпсувало все враження
- Олександр Т***Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Ширина: 200. Колір: Антрацит/Дуб Сонома
Дуже гарна і якісна.
- Переваги:
- Легко збирається в домашніх умовах.
- Недоліки:
- Не знайшов.
- Продавець ВерестМ
Добрий день, Олександре! Щиро вдячні за позитивний відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Будемо раді допомогти Вам знову, якщо знадобляться нові меблі для Вашого дому.
- Наталія В***Відгук від покупця. Продавець: Mobiliario. Висота: 50.6. Ширина: 200. Колір: Дуб Сонома + Німфея альба
Гарна та якісна тумба. Дуже сподобалася.
- Продавець Mobiliario
Добрий день, Наталіє! Щиро дякуємо за Ваш відгук та довіру! Нам дуже приємно, що Ви обрали саме нас. Бажаємо, щоб покупка приносила лише позитивні емоції та комфорт усій родині.
- Діана О***Відгук від покупця. Продавець: Mobiliario. Висота: 50.6. Ширина: 200. Колір: Дуб Сонома + Німфея альба
Все чудово
- Продавець Mobiliario
Добрий день, Діано! Велике дякуємо за добрі слова! Такі відгуки мотивують нас і надалі підтримувати високий рівень якості та сервісу. Користуйтеся із задоволенням!
- Віталій К***Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Ширина: 200. Колір: Антрацит/Дуб Сонома
Відмінна якість
- Продавець ВерестМ
Добрий день, Віталію! Дякуємо за Ваш відгук! Бажаємо, щоб меблі дарували комфорт і затишок щодня. Завжди раді допомогти з вибором меблів.