Відгуки покупців про Стилус для планшета iPad stylus айпад з palm rejection антидотик tilt цифровий дисплей сумісний з Apple Pencil точний стілус ручка для малювання нотаток дизайну художників подарунок дитині DrawPen Pencil Pro 2025 + 2 наконечники в комплекті
Є в наявності
- Володимир Г***Відгук від покупця. Продавець: NOREY. Колір: Чорно-білий
Дуже гарно малює, є додаткові насадки, однозначно рекомендую, працюю
Гарно заряджається
За таку невеличку ціну, дуже гарна річ- Переваги:
- Гарна річ
- Олег Т***Відгук від покупця. Продавець: NOREY. Колір: Чорно-білий
Все гаразд
- Вікторія С***Відгук від покупця. Продавець: NOREY. Колір: Чорно-білий
Чудовий аналог епл пенсіл
- ТаняВідгук від покупця. Продавець: NOREY. Колір: Чорно-білий
Купували на подарунок. Стильний, зручний та гарний у використуванні. Легко підключається.
- Переваги:
- Зручний та якісний.
- Недоліки:
- Швидка розрядка
- Продавець NOREY
Тетяна, дякуємо за ваш відгук! Дуже раді, що стилус сподобався та підійшов для подарунка. Приємно чути, що він стильний, зручний і легко підключається. Дякуємо, що поділилися враженнями!
- Андрій П***Відгук від покупця. Продавець: NOREY. Колір: Чорно-білий
Досвід користування приладом виключно позитивний. Сумісність, функціонал, комплектація без нарікань. Під час користування немає затримок з відгуком чи відпрацюванням дій. Трохи часу потребувало зрозуміти логіку та функціонал роботи пристрою у застосунках та погратися з налаштуванням операційної системи. Загалом корисний додатковий функціонал до iPad. Зручно зберігати стилус разом з планшетом завдяки магнітам.
Незначне зауваження стосовно надмірної чутливості до подвійного дотику - через це трапляється, що пристрій вмикається від випадкового дотику.- Переваги:
- Точність, сумісність/інтеграція, комплектація
- Продавець NOREY
Андрію, щиро дякуємо за такий змістовний відгук! Дуже раді, що стилус сподобався точністю, швидкістю роботи та зручною фіксацією на iPad. Дякуємо, що поділилися своїм досвідом — для нас і майбутніх покупців це дуже цінно!
- Тетяна Б***Відгук від покупця. Продавець: NOREY. Колір: Чорно-білий
дуже хороший стилус, все добре працює, але дуже чутливий кінчик, через якого виключається стилус, заряд добре тримає, коли багато відсотків, коли уже 30, то швидко розряджається, все, що пише в описі, все сходиться, я задоволена
- Продавець NOREY
Тетяно, дякуємо за такий детальний відгук! Дуже раді, що стилус вам сподобався і повністю відповідає опису. Бажаємо приємного користування та багато вдалих нотаток і малюнків!
- Людмила К***Відгук від покупця. Продавець: NOREY. Колір: Чорно-білий
Брала для малечі, зручний, легкий, все подобається.
- Переваги:
- Легкий
- Недоліки:
- Поки не має.
- Продавець NOREY
Дякуємо за відгук, Людмило! Раді, що стилус сподобався та виявився зручним і легким у використанні. Бажаємо приємного користування!
**З повагою, магазин NOREY.**
- Ілля Р***Відгук від покупця. Продавець: NOREY. Колір: Чорно-білий
Супер товар
- Переваги:
- Хороший
- Недоліки:
- Быстро садится
- Продавець NOREY
Дякуємо за відгук, Ілле! Раді, що вам сподобався товар. Дякуємо також за зауваження щодо автономності — ми обов'язково врахуємо його. Бажаємо приємного користування!
- Денис Р***Відгук від покупця. Продавець: NOREY. Колір: Чорно-білий
Користуюся вже декілька тижнів. Працює стабільно, без затримок. Достатньо натиснути кнопку увімкнення, і стилус готовий до роботи.
- Продавець NOREY
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо приємного користування та гарних вражень!
- Олександр О***Відгук від покупця. Продавець: NOREY. Колір: Чорно-білий
Хороший стилус за свою ціну. Увімкнув і відразу можна користуватися. Реагує швидко, лінії виходять точними.
- Сергій Д***Відгук від покупця. Продавець: NOREY. Колір: Чорно-білий
Гарна альтернатива дорожчим стилусам. Працює одразу після увімкнення, без Bluetooth. Зручно писати, малювати та робити позначки в PDF.
- Продавець NOREY
Дякуємо за відгук, Сергію!
Раді, що стилус виправдав ваші очікування та став чудовою альтернативою дорожчим моделям. Бажаємо комфортного користування та дякуємо, що обрали NOREY!
- Володимир П***Відгук від покупця. Продавець: NOREY. Колір: Чорно-білий
Все чудово
Дякуємо за відгук
- Олена Н***Відгук від покупця. Продавець: NOREY. Колір: Чорно-білий
Задоволена покупкою, стилус чудово працює з моїм iPad 11 a16
- Продавець NOREY
Олено! Щиро дякуємо вам за відгук Дуже раді, що стилус чудово працює з вашим iPad та ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо приємного користування!
- Людмила Д***Відгук від покупця. Продавець: NOREY. Колір: Чорно-білий
Купували дитині для малювання та навчання на iPad. За свої гроші — просто знахідка!
- Продавець NOREY
Людмило! Щиро дякуємо вам за відгук . Дуже раді, що стилус чудово підійшов для малювання та навчання на iPad. Приємно знати, що покупка виправдала ваші очікування.
- Дарья Н***Відгук від покупця. Продавець: NOREY. Колір: Чорно-білий
Просто супер
- Продавець NOREY
Дарья! Дякуємо вам за відгук.Дуже раді, що стилус вам сподобався та залишив такі позитивні враження.
- Сергій Ж***Відгук від покупця. Продавець: NOREY. Колір: Чорно-білий
Малювати комфортно, є нахил лінії. За ці гроші топ.
- Продавець NOREY
Сергію! Дякуємо вам за відгук. Дуже раді, що стилус сподобався та виявився комфортним для малювання. Приємно чути, що ви оцінили функцію нахилу лінії та співвідношення ціни і якості.
- Марія А***Відгук від покупця. Продавець: NOREY. Колір: Чорно-білий
Брала дітям для iPad дуже сподобався .
Стилус легкий, зручний у руці, реагує добре, без затримок. Діти малюють, грають та пишуть із задоволенням. Заряд тримає довго, а ще приємно, що в комплекті є кабель і запасні наконечники.
За свої гроші чудовий варіант, рекомендую- Продавець NOREY
Маріє! Дякуємо вам за відгук. Дуже раді, що стилус сподобався дітям та зручний у використанні. Нехай користування приносить лише позитивні емоції та задоволення
- Юлія М***Відгук від покупця. Продавець: NOREY. Колір: Чорно-білий
Все чудово, працює на iPad без додаткових підключень.
- Продавець NOREY
Юліє! Дякуємо вам за відгук. Дуже раді, що стилус чудово працює з iPad та був зручним у використанні без додаткових підключень. Нехай користування приносить лише позитивні емоції та комфорт
- Ілля Г***Відгук від покупця. Продавець: NOREY. Колір: Чорно-білий
Для навчання супер. Palm Rejection працює, затримок майже не помітив, екран не дряпає, також ще що замітив має функцію рукопис і нахил лінії справді виручає.За свою ціну дуже вдалий аналог Apple Pencil.
- Продавець NOREY
Ілле! Дякуємо вам за такий чудовий відгук. Дуже раді, що стилус добре показав себе у використанні та став корисним для навчання. Приємно чути, що ви оцінили Palm Rejection, плавну роботу без затримок і функцію нахилу лінії. Нехай користування приносить лише комфорт та задоволення
- Павло Ц***Відгук від покупця. Продавець: NOREY. Колір: Чорно-білий
Стилус класний, мені сподобався. Працює без Bluetooth просто увімкнув і одразу можна користуватись. Лінії пишуть плавно, без затримок, є нахил лінії, тому малювати зручно. Окремо сподобався антидотик долоні можна спокійно класти руку на екран. Заряд тримає добре, дисплей заряду зручний. За свою ціну дуже вдалий стилус для iPad.
- Продавець NOREY
Павло! Дякуємо вам за такий детальний відгук! Дуже раді, що стилус вам сподобався та виправдав очікування. Приємно чути, що ви оцінили плавність роботи, функцію антидотику долоні та зручність у використанні для малювання. Нехай користування приносить лише задоволення .
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: NOREY. Колір: Чорно-білий
Відправили швидко.
Стилус зручний, працює без затримок. Не потребує підключення через блютуз.
Сподобалось що тут є антидотик, та нахил лінії.Заряд тримає довго, прийшов заряджений- Продавець NOREY
Володимир дякуємо вам за відгук! Раді, що ви залишилися задоволені швидкою відправкою та роботою стилуса. Приємно чути, що оцінили зручність використання, функції антидотику долоні та нахилу лінії. Нехай стилус служить довго та приносить лише комфорт у користуванні
- Вікторія Г***Відгук від покупця. Продавець: NOREY. Колір: Чорно-білий
Стилус зручний, працює без затримок. Сподобалось, що є антидотик і функція нахилу лінії. Заряд тримає довго, прийшов уже заряджений.
- Продавець NOREY
Вікторіє! Дякуємо вам за відгук! Дуже раді, що стилус вам сподобався та залишив приємні враження від користування. Приємно чути, що ви оцінили плавну роботу, функцію антидотику долоні та нахилу лінії. Нехай стилус і надалі приносить лише комфорт та задоволення у використанні
- Єлізавєта І***Відгук від покупця. Продавець: Voice Recorder. Колір: Білий
працює добре, прийшов зарядженим. підходить до айпадів починаючи з версії 2018 року, є магніт щоб кріпитись до корпусу айпаду. є чутливість до нахилу але зміни мінімальні, чутливість куту нахилу можна підлаштувати в procreate, але знову ж таки сильних змін не помітно, хоч в інструкції і вказано що товщина лінії буде змінюватись.
- Переваги:
- все добре. чудовий варіант на випадок якщо немає оригінального пенсілу.
- Недоліки:
- недоліків немає. але якщо вам критично необхідна чутливість до нажиму, тоді вам не підійде.
- Наталія Ф***Відгук від покупця. Продавець: Voice Recorder. Колір: Білий
Стилус чудовий , працює тільки на iPad . Покупкою задоволена
- В'ячеслав К***Відгук від покупця. Продавець: Voice Recorder. Колір: Білий
Брав для дружини, малює на айпаді.
Дуже дуже задоволена, супер зручно. Рекомендуємо! - Ірина Б***Відгук від покупця. Продавець: Voice Recorder. Колір: Білий
Все супер
- Дмитро О***Відгук від покупця. Продавець: Voice Recorder. Колір: Білий
Топ за свої гроші
- Зоя К***Відгук від покупця. Продавець: Voice Recorder. Колір: Білий
Стілус ідеально підійшов до айпаду. Дитина щаслива!
- Переваги:
- Змінні наконечники, ціна
- Ірина У***Відгук від покупця. Продавець: Voice Recorder. Колір: Білий
Стилус отримала швидко, поки працює гарно, але я думаю, що мені прийшов трохи бракований, адже якась дивна кнопка увімкнення(
- Переваги:
- Гарно працює
- Недоліки:
- Є невеликий брак
- Анастасія П***Відгук від покупця. Продавець: Voice Recorder. Колір: Білий
Після 5 годин малювання мій висновок — чудовий стилус! Прийшов заряджений, підключився до iPad A16 без проблем, зручно тримати в руці, магнітиться добре. У Adobe Fresco та Sketchbook визначається як оригінальний Apple Pencil Чутливість до нахилу під кутами також працює.
Дякую велике продавцеві за швидку доставку та гідний товар!Сподіваюсь довго прослужить- Переваги:
- Ціна, якість, зручність у використанні
- Недоліки:
- Поки немає
- Андрій Б***Відгук від покупця. Продавець: Voice Recorder. Колір: Білий
Брав на подарунок для доньки. Стилус ідеально працює. Вона дуже задоволена
- Переваги:
- Ціна, якість
- Катерина В***Відгук від покупця. Продавець: Voice Recorder. Колір: Білий
Працює з iPad A16. Простий у використанні.
- Переваги:
- Ціна-якість
- Недоліки:
- Поки що не виявили
- Лілія Г***Відгук від покупця. Продавець: Voice Recorder. Колір: Білий
Стилусом задоволена брала на подарунок донечці для айпада 11
Гарний дизайн, одразу підключився, прийшов заряджений, все працює
Донечка щаслива дякую - Олег К***Відгук від покупця. Продавець: Voice Recorder. Колір: Білий
Все працює чудово.
- Дмитро П***Відгук від покупця. Продавець: Voice Recorder. Колір: Білий
Все сподобалося,працює чудово
- Продавець Voice Recorder
Дмитре, дякуємо Вам за відгук!
Раді чути, що стилус DrawPen Pad Pro повністю виправдав Ваші очікування та працює чудово. Бажаємо, щоб і надалі він служив стабільно та зручно.
З повагою,
команда магазину Voice Recorder
- Катерина Д***Відгук від покупця. Продавець: Voice Recorder. Колір: Білий
Все супер
- Продавець Voice Recorder
Катерино, дякуємо Вам за відгук!
Раді чути, що стилус DrawPen Pad Pro Вам сподобався. Нехай працює стабільно та дарує комфорт у користуванні.
З повагою,
команда магазину Voice Recorder