Відгуки покупців про Сонцезахисні окуляри Supkley Classic Blue
- Андрій С***Відгук від покупця. Продавець: Lawoodness
Взяв ці окуляри спонтанно, бо свої забув у машині друга перед вихідними. Якщо чесно, не очікував нічого особливого, але вони виявились якісними та гарними. Очі не втомлюються, і немає цього відчуття, коли постійно хочеться зняти окуляри через темні лінзи, очі не болять. Оправа міцна, не виглядає крихкою, уже кілька разів кидав їх у рюкзак без чохла, думав будуть подряпини, але поки все ок. Ну і чисто візуально
виглядають стильно.- Недоліки:
- Віктор К***Відгук від покупця. Продавець: Lawoodness
Отримав окуляри швидко, якість супер, навіть не очікував. Дорого виглядають, приємно носити, не заламлюють, відсутні відблиски. В сонячний день носити просто задоволення!
- Переваги:
- Якість та ціна
- Недоліки:
- Не помітив
- Анастасія К***Відгук від покупця. Продавець: Lawoodness
Окуляри дуже сподобались) Вони легкі, зручні та гарно сидять на обличчі. Найбільше сподобалось, що очам комфортно навіть у дуже сонячну погоду, не доводиться постійно мружитися, коли гуляєш або їдеш в машині. Окремо хочу відзначити дизайн, виглядають дуже красиво та стильно. Ношу їх майже щодня вже деякий час і поки все чудово. Єдиний невеликий мінус, коробка приїхала трохи прим'ятою, мабуть, через доставку Новою Поштою. Але самі окуляри були цілими та без жодних пошкоджень, тому загальне враження від покупки залишилося дуже позитивним!))
- Недоліки:
- Не виявила
- Вячеслав З***Відгук від покупця. Продавець: Lawoodness
Окуляри зручні, сидять добре. Лінзи синього відтінку, від сонця захищають нормально. За свою ціну якість хороша.