- Тетяна Г***Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: S. Колір: Темний коричневий
Це класика, на весну-літо. Стрілочка прострочена, тканина льон. Колір як на фото.
- Продавець «ISP»
Доброго дня! Дуже дякуємо Вам за відгук. Ми впевнені, що він буде цікавим і корисним для майбутніх покупців. Завжди до Ваших послуг!
- Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: XL. Колір: Темний коричневий
Висока посадочка формує красивий силует, тканина не світиться, колір шоколад.
- Продавець «ISP»
Добрий день! Вдячні за те, що Ви приділили час та поділилися своїми враженнями. Величезна радість, що змогли виправдати Ваші очікування. Обов'язково повертайтеся до нашого магазину знов, Вам завжди раді!
- Марина М***Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: L. Колір: Темний коричневий
Класичні брюки зі стрілочками, тканина приємна, сіли добре, за рахунок стрілок витянули ноги.
- Продавець «ISP»
- Ярина О***Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: S. Колір: Темний коричневий
Брюки як для офісу, так і для повсякденного життя. Тканина натуральна, тонкі та зручні. Особливо спободався колір, наше шоколад.
- Продавець «ISP»
- Настя К***Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: XL. Колір: Темний коричневий
Це льон, доволі тоненький на приємний, але не світить білизну. На літо в офіс та повсякдення маст хев. Стрілочки прошиті, подобається висока зручна посадка.
- Переваги:
- Льон за приємну ціну
- Недоліки: