- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір чорнила: Синій. Колір корпусу: Різнобарвний. Кількість в упаковці: 12
Ручки дуже класні, пишуть тоненько, м'яко, не розмазуються
Дякуємо, що обрали саме нас і поділилися своїми враженнями. Це дуже цінно для нас!
- ЯнаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір чорнила: Синій. Колір корпусу: Різнобарвний. Кількість в упаковці: 12
Чудові ручки
- Переваги:
- Зручні
- Недоліки:
- СвітланаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір чорнила: Синій. Колір корпусу: Різнобарвний. Кількість в упаковці: 12
Ручки дуже зручні, якісно пишуть, мають приємні пастельні відтінки, перо тонке але не дряпає, пише м'яко
- Переваги:
- Якість, дизайн, ціна
- Недоліки:
- Анастасія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір чорнила: Синій. Колір корпусу: Різнобарвний. Кількість в упаковці: 12
Гарно пишуть, зручні
- Переваги:
- Якісні як на свою ціну
- Недоліки:
- Юлия Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір чорнила: Синій. Колір корпусу: Різнобарвний. Кількість в упаковці: 12
Хороші ручки для любителів тонких ліній саме те
- Переваги:
- Тонкі ліній, світлий відтінок чорнил
- Недоліки:
- Не знайшла.
- Людмила К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір чорнила: Синій. Колір корпусу: Різнобарвний. Кількість в упаковці: 12
Я дуже задоволена цими ручками. Тонкий стержень, колір чорнила синій трішки ніби фіолетовим. Гарно пише і сам дизайн сподобався.
Відгуки про товар у інших продавців