Відгуки покупців про Портативна зарядна станція Fossibot F1800, потужність 1800 Вт, ємність 1024 Вт·год
Є в наявності
- Алексей Б***Відгук від покупця. Продавець: Sklep
реальная емкость - выдал 960Вт при разряде 700Вт обогревателем за прим. 1,5ч
полный заряд берет прим. 1200-1300Вт
удобное управление и настройка из приложения
тянет приборы до 2,2кВт (понижая напряжение)
холодильник (обычный, ном.100Вт) проработал 10-12ч
при перегрузке по мощности просто опять включить выход 220В
после полного разряда батареи при включении электричества сам включит выходы которые были активны в момент отключения- Недоліки:
- шумновата, вентиляторы включаются даже при отсутствии нагрузки, если не выключить полностью то саморазряд за ночь прим. 10%, в режиме UPS разряжается до 90% и включается дозаряжание, кнопки в цвет корпуса и без подсветки, нет выходов DC 5521, розетки расположены сзади корпуса
- Ганна Г***Відгук від покупця. Продавець: Sklep
Добрий ранок!
Вчора отримали зарядну станцію, прийшла чере 7 робочих днів, думала, що буде довше йти. Вона цупка, я думала, що платик буде не дуже якісний, але вона перевершила мої очікування. На Новій Пошті перевірила - вона була заряджена на 25%.Є додаток на телефон, яким можна керувати нею, як пультом. За таку ціну я вважаю, що це чудовий варіант. Бо екофло і блюетті з такими характеристиками коштують від 35к і вище. Коли я її оформила, то вона була 27 990 грн, потім не було в наявності і коли з'явилась, то була вже 28 990 грн. Ми задоволені нею, подивимось як вона себе проявить під час блекаутів. - ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Sklep
Станція прийшла через десять днів, як і обіцяли. Повністю заряджається за 1 годину. Спробувала підключити різну техніку, працює все, крім котла.
З котлом поки не вийшло, але судячі з коментарів, у багатьох така ж ситуація. Буду пробувати варіанти, час до зими ще є.- Переваги:
- Перше враження - позитивне, легка в використанні
- Дмитро З***Відгук від покупця. Продавець: Sklep
Станція класна працює норм. Але є один нюанс не працює котел від станції на пряму.
- Переваги:
- Ціна, якість
- Недоліки:
- Не хоче запускатися котел
- Павло
Тут як і на попередній моделі 1200 скрізний нуль. Потрібно тримати ввідний кабель в розетці навіть коли немає світла.
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Sklep
Отримала сьогодні станцію, випробувала. Холодильник підключився без проблем, при заряді 26% було заявлено 6 годин роботи. От морозилку підключити не вдалося, індикатор роботи світиться, а сама морозилка не "заводиться". При цьому станція спочатку показує навантаження, а за кілька секунд "падає" до нулів. Хоча по характеристиках /- як холодильник. Не розумію в чому причина, але трохи засмучена.
- Переваги:
- Недоліки:
- Не заживила морозильну камеру.
- Сергій Б***
В мене таке з холодильником було. Там в самому холодильнику щось клацало наче якесь реле і станція відповідно скидала потужність до нуля після цього. Не знаю в чому причина але не в станції точно.
- Ігор П***
Потрібно зачекати хвилин 15
- Вадим С***Відгук від покупця. Продавець: Sklep
Товар повністю відповідає опису. Продавець швидко відповідає та завжди на зв'язку.
- Переваги:
- Можливо купити в розстрочку
- Недоліки:
- Поки що не виявив
- ВладВідгук від покупця. Продавець: Sklep
Покупал для пк. В браузере, когда смотришь фильмы и тд он жрет около 75 ватт и станции хватает на плюс минус 10 часов. Когда играешь в какие-то простенькие игры, то ее хватает на часов 7-8. Единственный минус это то что она сама не выключится пока не разрядится. Поэтому после того как достал шнур ее или когда зарядил, то всегда надо зажимать кнопку выключения и самому ее выключать.
- Переваги:
- Быстро заряжается
- Недоліки:
- Нет системы автоотключения при неиспользовании,
- Александр С***
Попробуйте настроить отключение через приложение
- Олександр Б***Відгук від покупця. Продавець: Sklep
Холодильник тянет. Дрібну техніку аналогічно.
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Sklep
Користуюсь перший день. Дякую за доставку.
- Переваги:
- Все працює як і очікувалось.
- Недоліки:
- Наразі немає.
- Дмитро Б***Відгук від покупця. Продавець: Sklep
Дякую.
- Євген Т***Відгук від покупця. Продавець: Sklep
Зарядка, як і заявлено, трохи більше години.
Двокамерний холодильник працює протягом 8 годин від 100 до 3 % заряду.
Поки більше нічого не можу сказати. Влаштовує.- Переваги:
- Компактний розмір
- Недоліки:
- Наразі не знайшов
- Роман У***
Пане Євген, можете вказати, яка саме у Вас модель холодильника?
- Ксенія А***
Чи працює котел від такої станції??
- Сергій Д***
Ксенія, так буде працювати.
Єдине, якщо він (котел)
буде видавати помилку - включіть станцію в мережу як ніби на зарядку (автомати не вимикайте, що світла немає байдуже- для котла буде 0 з мережі).
Принаймні в мене так на моделі F1200, думаю тут аналогічно буде.