Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Відгуки покупців про Портативна зарядна станція Fossibot F1800, потужність 1800 Вт, ємність 1024 Вт·год

Є в наявності

4.8/5
Код :  592092745
Оцінка користувачів 4.8/5
  • Алексей Б***

реальная емкость - выдал 960Вт при разряде 700Вт обогревателем за прим. 1,5ч
    полный заряд берет прим. 1200-1300Вт
    удобное управление и настройка из приложения
    тянет приборы до 2,2кВт (понижая напряжение)
    холодильник (обычный, ном.100Вт) проработал 10-12ч
    при перегрузке по мощности просто опять включить выход 220В
    после полного разряда батареи при включении электричества сам включит выходы которые были активны в момент отключения

Недоліки:
    шумновата, вентиляторы включаются даже при отсутствии нагрузки, если не выключить полностью то саморазряд за ночь прим. 10%, в режиме UPS разряжается до 90% и включается дозаряжание, кнопки в цвет корпуса и без подсветки, нет выходов DC 5521, розетки расположены сзади корпуса
  • Ганна Г***

Добрий ранок!
    Вчора отримали зарядну станцію, прийшла чере 7 робочих днів, думала, що буде довше йти. Вона цупка, я думала, що платик буде не дуже якісний, але вона перевершила мої очікування. На Новій Пошті перевірила - вона була заряджена на 25%.Є додаток на телефон, яким можна керувати нею, як пультом. За таку ціну я вважаю, що це чудовий варіант. Бо екофло і блюетті з такими характеристиками коштують від 35к і вище. Коли я її оформила, то вона була 27 990 грн, потім не було в наявності і коли з'явилась, то була вже 28 990 грн. Ми задоволені нею, подивимось як вона себе проявить під час блекаутів.

• Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: Sklep

Станція прийшла через десять днів, як і обіцяли. Повністю заряджається за 1 годину. Спробувала підключити різну техніку, працює все, крім котла.
    З котлом поки не вийшло, але судячі з коментарів, у багатьох така ж ситуація. Буду пробувати варіанти, час до зими ще є.

Переваги:
    Перше враження - позитивне, легка в використанні
  • Дмитро З***
    Відгук від покупця. Продавець: Sklep

Станція класна працює норм. Але є один нюанс не працює котел від станції на пряму.

Переваги:
    Ціна, якість
    Недоліки:
    Не хоче запускатися котел
    • Павло

Тут як і на попередній моделі 1200 скрізний нуль. Потрібно тримати ввідний кабель в розетці навіть коли немає світла.

• Тетяна
    Відгук від покупця. Продавець: Sklep

Отримала сьогодні станцію, випробувала. Холодильник підключився без проблем, при заряді 26% було заявлено 6 годин роботи. От морозилку підключити не вдалося, індикатор роботи світиться, а сама морозилка не "заводиться". При цьому станція спочатку показує навантаження, а за кілька секунд "падає" до нулів. Хоча по характеристиках /- як холодильник. Не розумію в чому причина, але трохи засмучена.

Переваги:
    Недоліки:
    Не заживила морозильну камеру.
    • Сергій Б***

В мене таке з холодильником було. Там в самому холодильнику щось клацало наче якесь реле і станція відповідно скидала потужність до нуля після цього. Не знаю в чому причина але не в станції точно.

• Ігор П***

Потрібно зачекати хвилин 15

• Вадим С***
    Відгук від покупця. Продавець: Sklep

Товар повністю відповідає опису. Продавець швидко відповідає та завжди на зв'язку.

Переваги:
    Можливо купити в розстрочку
    Недоліки:
    Поки що не виявив
  • Влад
    Відгук від покупця. Продавець: Sklep

Покупал для пк. В браузере, когда смотришь фильмы и тд он жрет около 75 ватт и станции хватает на плюс минус 10 часов. Когда играешь в какие-то простенькие игры, то ее хватает на часов 7-8. Единственный минус это то что она сама не выключится пока не разрядится. Поэтому после того как достал шнур ее или когда зарядил, то всегда надо зажимать кнопку выключения и самому ее выключать.

Переваги:
    Быстро заряжается
    Недоліки:
    Нет системы автоотключения при неиспользовании,
    • Александр С***

Попробуйте настроить отключение через приложение

• Олександр Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Sklep

Холодильник тянет. Дрібну техніку аналогічно.

• Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Sklep

Користуюсь перший день. Дякую за доставку.

Переваги:
    Все працює як і очікувалось.
    Недоліки:
    Наразі немає.
  • Дмитро Б***

Дякую.

• Євген Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Sklep

Зарядка, як і заявлено, трохи більше години.
    Двокамерний холодильник працює протягом 8 годин від 100 до 3 % заряду.
    Поки більше нічого не можу сказати. Влаштовує.

Переваги:
    Компактний розмір
    Недоліки:
    Наразі не знайшов
    • Роман У***

Пане Євген, можете вказати, яка саме у Вас модель холодильника?

• Ксенія А***

Чи працює котел від такої станції??

• Сергій Д***

Ксенія, так буде працювати.
      Єдине, якщо він (котел)
      буде видавати помилку - включіть станцію в мережу як ніби на зарядку (автомати не вимикайте, що світла немає байдуже- для котла буде 0 з мережі).
      Принаймні в мене так на моделі F1200, думаю тут аналогічно буде.