- Олександр В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм каструлі/казана: 8. Колір: Чорний
На вид очень шикарный но ещё не использовал
- МихайлоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм каструлі/казана: 8. Колір: Чорний
Чудова річ для приготування їжі на мангалі.
- Микола З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм каструлі/казана: 8. Колір: Чорний
Для дачі, то шо треба!
- Переваги:
- Не пригарає
- Недоліки:
- Поки не має
Дякуємо за відгук ! Користуйтесь із задоволенням)
- Сергій Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм каструлі/казана: 8. Колір: Чорний
Казан просто супер всим задоволений
Дякуємо за відгук ! Смачних страв!)
- Александр М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм каструлі/казана: 8. Колір: Чорний
Чавун це найкращий посуд.
Дякуємо за відгук ! Користуйтесь із задоволенням)
- Олег С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм каструлі/казана: 12. Колір: Чорний
Дякуємо за відгук ! Смачних страв!)
- Анатолій Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм каструлі/казана: 8. Колір: Чорний
Хороший товар. Випалював його і сковорідку 4 години. На вигляд крутий і якісний. Але ще не практикував. І доставка була день в день.
Чому . Інструкція, багато лишнього тексту - рекомендую підготовити до використання зовсім по іншому. Також було б круто, аби пропонували до казана та сковорідка дужку та кришку (додатково)
Тому що, при готуванні в казану певних страв, кришка-квоворідка не практична. А так РЕКОМЕНДУЮ. МОЯ ОЦІНКА 4.8 з 5 !!!- Переваги:
- Якість. Швидкість.
- Недоліки:
- Відсутність кришки та дуги. Якщо підготовити по інструкції казана, будуть недоліки у використані.
Дякуємо за високу оцінку та слушні поради!
Раді, що якість та сервіс вас задовольнили. Щодо зауважень: кришки (склянні) та дужки є в нашому асортименті, їх можна придбати окремо для вашої зручності. Інструкцію обов’язково переглянемо та доопрацюємо.
Приємного користування!
- Леонід Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм каструлі/казана: 12. Колір: Чорний
Кришка в трищинах
Я не совєтою брати- Переваги:
- Нема не якіх
- Недоліки:
- Трищина на крищи
- Олександр Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм каструлі/казана: 12. Колір: Чорний
Кришка не прилягає до казана
- Володимир К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм каструлі/казана: 12. Колір: Чорний
Гарна річ
Дякуємо за відгук ! Смачних страв!)
- Олександра Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм каструлі/казана: 8. Колір: Чорний
Рекомендую))
Дякуємо за відгук ! Смачних страв!)
- Андрей Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм каструлі/казана: 12. Колір: Чорний
Спасибо! Деньги за бракованный товар вернули.
Брак ! Вернул на розетку, сказали рассмотрят в течение 2-3 недель . Тщательно проверяйте в магазине.
- Переваги:
- Недоліки:
- Могли предложить в короткий срок качественный товар!
Не советую ! Овальный крышка не прилегает , дно неровное , литьё в трещинках !
- Переваги:
- Недоліки:
- Перечислил !
Спасибо за отзыв. Такое тоже нужно. Для тех, кто не в теме и ожидает от чугуна без покрытия идеальной зеркальной(не нужной в пользовании) поверхности).
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм каструлі/казана: 12. Колір: Чорний
Ну таке...Чесно кажучи чекав іншого. Радів як дитина коли отримав. Тільки відкрив подивився, настрій зник. Судячи з усього цей казан не тільки в мене побував. Його мабуть вже повертали мінімум два рази.
- Переваги:
- Гарний принт на коробці, гарна інструкція
- Недоліки:
- Кришка крива, щілина з одного боку, раковини, тріщини в казані і в сковорідці
Вітаємо! Нам дуже шкода, що перше враження від покупки було зіпсоване. Візуальні особливості поверхні (як-от невеликі шорсткості чи сліди лиття) — це специфіка виробництва чавуну, яка ніяк не впливає на смак страв чи довговічність виробу. Навпаки, після першого прожарювання казан набуває свого справжнього вигляду і стає лише кращим з роками.
Будемо раді, якщо дасте йому шанс проявити себе в роботі!
- Вячеслав К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм каструлі/казана: 8. Колір: Чорний
Казан з кришкою отримав, покупкою задоволений дякую.
Дякуємо за відгук ! Смачних страв!)
- Андрій Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм каструлі/казана: 12. Колір: Чорний
Казан хороший.литво якісне.
- Переваги:
- Швидко нагрівається.хороша тепловіддача.
- Недоліки:
- Тяжкий.без машини ніяк.))
Дякуємо за відгук! Приємного користування!
- Яна Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм каструлі/казана: 12. Колір: Чорний
Казан просто супер. Повністю відповідає опису.
- Переваги:
- Все супер
Дякуємо за відгук ! Смачних страв!)
- Алексей В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм каструлі/казана: 8. Колір: Чорний
Все добре!
- Переваги:
- Гарна річ - рекомендую!
- Недоліки:
- Не виявлено!
Дякуємо за відгук! Приємного користування!
- Євдокія Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм каструлі/казана: 12. Колір: Чорний
Чудова річ!!! Приготування страв в такій посудині найбільше задоволення, а їжа найсмачніша! Заказ прийшов дуже швидко. Треба привести казан до ладу випалити і змастити олією) і все : мрії здійснюються!!!
Дякуємо за відгук! Приємного користування!
- Дмитро Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм каструлі/казана: 8. Колір: Чорний
Люксова річ! Інструкцію читайте і все добре
Дякуємо за відгук! Приємного користування!
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм каструлі/казана: 8. Колір: Чорний
Мені дуже подобається цей казан. Спочатку потрібно було запекти захисний шар із лляної олії. Десять шарів зробила. Все супер! Нічого не пристає та смачно виходить! Вже хочу маленьку для млинців купити. Дякую, за зрозумілі пояснення в інструкції!
Дякуємо за відгук! Приємного користування!
- Тетяна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм каструлі/казана: 12. Колір: Чорний
Казан чудовий, гарна якість. Дякую за швидку доставку. Страви виходять дуже смачні.
- Переваги:
- Якість, смак страв.
- Недоліки:
Дякуємо за відгук та смачні фото! Приємного користування!
- Віка Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм каструлі/казана: 8. Колір: Чорний
Дуже задоволені чавуном. Плов в ньому дуже смачний!
- Переваги:
- Дуже зрозуміла інструкція по догляду
- Недоліки:
- Невиявлено
Дякуємо за відгук! Приємного користування та смачного плову!
Вау! Дуже крутезна штука!
На початку потрібно наростити захисний шар. Перший раз як виробник пропонує зробила, а потім ще чотири рази на плиту ставила, щоб утворився захисний шар, та трішки покривала льняною олією до та після плити, всю поверхню.
Спочатку купила жаровню.
На четвертий раз вже майже нічого не прилипає. Це мій перший чавунний посуд. Дуже незвично бо зовсім інакше потрібно доглядати за таким посудом. Олію потрібно підібрати на якій готувати їжу, бо потрібно її багато. Їжа виходить смачною. Щось між смаженою та печеною. Незвично, для мене, що багато олії та жирніше виходить. Якщо правильно наростити захисний шар на чавуні, то приготування на ній виходить круто. Потрібно мити відразу ж, і просушити на плиті одну хвилинку, щоб повністю висохла та я ще одну краплю олії натираю всю. Якщо у вас є час та бажання доглядати за чавуном, то це стане вашим улюбленим посудом.- Представник постачальника
Дякуємо за відгук! Дійсно до чавуну треба трошки часу, щоб звикнути. Бажаємо швидко знайти підхід та насолоджуватись смачною їжою!
- Танюша Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм каструлі/казана: 8. Колір: Чорний
Супер казан. Вже декілька раз спробували і залишились задоволені. Рекомендую
Дякуємо за відгук! Приємного користування!
- Геннадій Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм каструлі/казана: 8. Колір: Чорний
З розміром угадав, золота середина, можна і на плиті дома використовувати. Дефектів не виявив. Рекомендую.
- Переваги:
- Ціна качество
- Недоліки:
- Не виявив
Дякуємо за відгук! Приємного користування!
- Микола Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм каструлі/казана: 8. Колір: Чорний
Гарне обслуговування чудовий товар!
Дякуємо за відгук! Приємного користування!
- Артур К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм каструлі/казана: 8. Колір: Чорний
Шикарна річ на такі гроші,гарний,масивний,видно шо з любовю роблений
- Переваги:
- Міцність,надійність
- Недоліки:
- Поки немає
Дякуємо за відгук! Приємного користування!
- Микола Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм каструлі/казана: 12. Колір: Чорний
Готувати одне задоволення , тепер тільки в чавунному посоді намагаюсь це робити.
Дякуємо за відгук! Приємного користування!
- ВікторВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм каструлі/казана: 8. Колір: Чорний
Це щось неймовірне, це те про що мріяв. Якість виконання, як на мене, то вона чудова. Він реально важкий, а це свідчить про гарну товщину металу.
Перше блюдо - це був плов, і вийшов він неймовірно смачний!- Переваги:
- Ціна, якість
- Недоліки:
- Не бачу
Дякуємо за враження про товар! Щиро раді, що Вам сподобався казан. Приємного користування!
- Максим Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм каструлі/казана: 8. Колір: Чорний
Прикольний казан!
Дякуємо за відгук! Приємного користування!
- Юрий С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм каструлі/казана: 8. Колір: Чорний
Дякую. Дуже гарний казан.
Дякуємо за відгук) Приємного користування!
- Максим Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм каструлі/казана: 12. Колір: Чорний
Давно хотел такой казан, ибо в таком и плов и бограч получаются гараздо вкуснее, чем в обычном котелке. Тем более - это настоящий чугун, а не алюминий. Данный материал при правильной эксплуатации, обеспечивает долговечность. Казан еще и моим правнукам будет служить. Приятный бонус крышка-сковорода. На такой зажарить сининькие с перчиком, лучком и картошечкой, да на живом огне... Красотища)
- Переваги:
- Настоящий чугун, толстостенный, прочный
- Недоліки:
- Тяжёлый зараза))
Благодарим за отзыв! Рады, что ожидания оправдали себя. Описание очень аппетитное у Вас вышло))) Приятного использования!
- Ярослав Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм каструлі/казана: 12. Колір: Чорний
Давно мріяв про такий, то ж зробив собі подарунок. Казаном дуже задоволений. Рекомендую.
- Переваги:
- Смачні страви
- Недоліки:
- Відсутні в продажу алюмінієві кришки
Дякуємо за відгук) Користуйтесь із задоволенням!
- Александр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм каструлі/казана: 12. Колір: Чорний
Гарна якість,Рекомендую.
Дякуємо!)