- Наталя Т***Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: M. Колір: Жовтий
Жовтенький колір у саме серденько, дякую за якісний трендовий та зручний сарафан. Брала по замірам, сіло ідеально.
- Переваги:
- Колір
- Продавець «ISP»
Добрий день! Вдячні за те, що Ви приділили час та поділилися своїми враженнями. Величезна радість, що змогли виправдати Ваші очікування. Обов'язково повертайтеся до нашого магазину знов, Вам завжди раді!
- Ніна К***Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: L. Колір: Жовтий
сарафан на гудзиках, приталеність можно регулювати шнурівкою. Мені подобається фасон та ніжний жовтий колір
- Продавець «ISP»
Доброго дня! Дуже дякуємо Вам за відгук. Ми впевнені, що він буде цікавим і корисним для майбутніх покупців. Завжди до Ваших послуг!
- Людмила С***Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: S. Колір: Жовтий
сарафан трохи у ретро стилі, на спинці є завязочки, тканинка приємна та легка.
- Катерина З***Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: L. Колір: Жовтий
Дуже вдала покупка, починаючи з матеріалу та до пошиття. Дуже компліментарний фасон.
- Маргарита Г***Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: S. Колір: Жовтий
Дуже гарне плаття, трендовий колір, шнурівкою можно регулювати облягання. Матеріал не світиться.