Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Етажерка стелаж на 4 полиці на колесах, мобільна тележка 39*13.5*89.5см. Молочний, (F5-02554)

Оцінка користувачів 3.25/5
на основі 4 відгуки
  • Анастасія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Тенепа

Загалом гарний товар за свої гроші, я довольна. Висока та тоненька, класно встає в обмеженому проосторі, має аж 4 полички
    Були в комплекті запасні деталі на дрібні частинки - цінно

Коліщатка нажаль якось буксують і через 1 не їдуть та це можна пережити
    По висоті на поличку не стають деякі миючі, н-д бутлі кондиціонерів для білизни, доместос (менший) тд

Переваги:
    Компактна, якість, запасні деталі
    Недоліки:
    поганенько коліщатка їздять, по висоті не проходять деякі миючі
    • Продавець  Тенепа

Анастасія, дякуємо за Ваш вибір! Приємного користування! Чекаємо на Вас за новими покупками!

• Яна Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Тенепа

Замовляла для ванної кімнати щоб стала між ванною та пральною машиною. Місці займає не багато, але самі полички дрібні не все вміщує що хотілось

Переваги:
    Встала добре
  • Агнеса П***
    Відгук від покупця. Продавець: Тенепа

Півтора кг пластика в посилці прийшло швидко. Скласти етажерку не складно, але в зібраному вигляді не стійка, повинна бути якась опора.

Переваги:
    Не бачу.
    Недоліки:
    Дорога.
  • Алексей С***
    Відгук від покупця. Продавець: Тенепа

Пластик не белый.. почти «слоновая кость».. Толи залежавшийся давно товар..
    Фото не совпадают с фактическим товаром.

Переваги:
    Ничего особенного
    Недоліки:
    Качество
    • Продавець  Тенепа

Нам щиро шкода, що придбаний товар не підійшов вам за відтінком. Ми розуміємо, як важливо отримати саме той колір, на який ви розраховували. Ми одразу запропонували вам повернути товар протягом 14 днів, і ця пропозиція залишається чинною. Як і раніше, готові допомогти вам з оформленням процедури. Також ми обов’язково врахуємо ваш відгук, щоб зробити наші фото ще точнішими.