Відгуки покупців про Боксерський XL шолом тренувальний PowerPlay 3067 Challanger з бампером PU + Amara Червоний XL

Оцінка користувачів 4.25/5
  • Алексей
    Відгук від покупця. Продавець: Success Road. Розмір: M. Колір: Чорний

Гарний шолом. Рекомендую.

Переваги:
    бампер
    Недоліки:
    німає
  • Антон П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Чорний

Шолом ще не випробовував, але зроблений дуже якісно. Гарний зовні, і дуже приємні внутрішні стінки шолома. Регулюється зверху шнурком і липучкою ззаду. Також на потилиці є змінна подушечка. Також на потилиці є змінна подушечка. Ще непогано те, що підборіддя прикрите, на відміну від більшості шоломів-бамперів, а прикрите воно не наглухо, а з розрізом, щоб було зручно дихати. Приємним бонусом було те, що в комплекті йшла капа і навіть з інструкцією до неї, велике спасибі виробнику. І дуже приємно, що не забули покласти силікагель (пакетик, що захищає виріб від вогкості і цвілі). Ну і звичайно ж після всього перерахованого вище, ціна залишається прийнятною

Переваги:
    Ціна, якість, відповідальність продавця.
    Недоліки:
    Поки не виявив.

Доброго дня.

Дякуємо за Ваш зворотний зв'язок. Щиро раді, що Ви залишилися задоволені своїм вибором, це дуже цінно для нас.

• Дмитро
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Чорний

Хороший шолом, все рівно... На окружність голови 56см, взяв L, шнурками і липучками добре затягується і сідає.

Тут є захист підборіддя. На фото і в описі ця інформація відсутня.
    Добре захищає від прямих. Ніс цілий.
    З недоліків... Нижні удари погано видно, треба сильніше опускати голову.

Через захист підборіддя мала відстань до бамперу.... Відповідно при активній роботі дихати тяжко...зато ціле обличчя)) в перервах шолом знімав, щоб віддихатись...

• Богдан Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Чорний

Величезний, обзору заважає. Але непогано захищає від прямих. Від себе по рекомендую брати шоломи відкриті, і не мексиканські і не з бампером.

• Богдан Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Чорний

Поки що це мій перший боксерський шолом тому зрівняти з іншими не можу, можу лише розповісти про своє перше враження, спочатку мені здалось що він малий на мене хоча я брав XL навіть думав забракувати його на пункті видачі але таки взяв його і не пожалів, після настройки шнуровки та форми каркасу сів як треба, прямі удари в ньому відчуваються набагато меньше але коли в бампер прилітає боковий то то можна присісти на п'яту точку, але я чув що у всіх бамперах так. Про його міцність сказати не можу, купив його відносно недавно.

Переваги:
    1. Ціна, один із дешевших бамперів
    2. Непоганий захист від прямих ударів
    3.Відкрите підборіддя та перекриваючий нижній обзор бампер вчать правильно тримати голову в бою
    4. Хороший матеріал ззовні
    Недоліки:
    1. Прийшов трішки зкривлений прийшлось його довго налаштовувати
    2. Матеріал в середині не дуже приємний, коли обличчя вспотіє це буде більш помітно
    3. Відстань між бампером та лобною частиною за мале
  • Богдан Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Чорний

Поверніть гроші або обміняйте товар на інший

Переваги:
    Не має
    Недоліки:
    Брак
  • Иван
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Чорний

Кривой но своё дело делает, для новичков хватает с головой

Недоліки:
    Криво сшит, а так он защищает хорошо
  • Виталий Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Sky Sports

Качество отличное, покупал сыну, сын остался доволен!

Переваги:
    качество
    Недоліки:
    не обнаружил
    • Продавець  Sky Sports

Дякуємо за відгук!

• Мысь А***
  • Андрій С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Чорний
    Переваги:
    Непогана якість, походу він шкіряний, внутрішній матеріал не має поганого запаху після експлуатації.
    Недоліки:
    Внутрішній металевий каркас не охоплює зону лоба.
  • Гость
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Чорний

купил 20 февраля.сегодня получил от тренера в голову несколько раз 10- 12 нормально смягчает.

Переваги:
    в графе: "Всее о товаре" перечислены все достоинства шлема., это все правда.
    Недоліки:
    время покажет
  • Лупейко И***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Чорний

Что происходит? Почему товар по моему номеру телефона приходит на другую фамилию имя отчество?! Жду обратной связи.

Переваги:
    Товар нормальный.
      Эксперт Rozetka

Добрый день, Иван! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику для уточнения информации по Вашему вопросу.

• Жданов А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Чорний

отличный шлем начального уровня за дешево

Переваги:
    цена
    Недоліки:
    не выявлены
  • Ярослав Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Sky Sports

Шлем прекрасный.Хорошего качества.

Переваги:
    Хорошо впитывает пот.Держит удар и не згинаеться.Очень удобный.
    Недоліки:
    Нету.
    • Sky S***

Дякуємо за позитивний відгук! Раді старатися! Бажаємо успіхів в спорті !

• Роман Л***
    Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Чорний

Заказывал на Розетке но в итоге не забрал. Пришел в точку выдачи и померил, во первых у него не стандартный размер, у меня голова 62 размера и все шлеме идут размер XL. Здесь же был большой запас мне явно нужна L, хотя указано что XL с 59. Во вторых на фото сайта видно что есть защита подбородка, по факту шлем без нее, просто обычный ремешок для фиксации. Из приятного, шлем очень мягкий и не давит, так же отсутствие какого либо плохого запаха. По ощущениям должен не плохо гасить удар. Так же в комплекте идет капа.

Переваги:
    Хорошие материалы, качество изготовления, Капа в подарок
    Недоліки:
    Неправильный размер, неправильно фото защиты подбородка

Дякуємо, що поділилися своїм досвідом! Шкода, що розмір виявився більшим, ніж очікували.

• Максим Ж***
    Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Чорний

Заказал себе М размер , а он оказался маленький . пришла М но по размеру по факту как S . не правильно составлена размерная сетка . Так что обращайте внимание при заказе !!!

• Игорь

Странно, но у Розетки такая же размерная таблица, как и на оф. сайте посилання
      Попробуйте через сайт производителя выяснить этот момент. Может, и обменяют сразу...

• Ольга Ш***
    Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Чорний

Всё понравилось

Переваги:
    Отлично
  • Вікторія
    Продавець: Sky Sports

Скажіть, будь ласка, охват голови 57-58 см. Підійде М, чи треба L?

• Sky S***

Добрий день. На ваш обхват голови підійде розмір М .