Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Ортопедична подушка для сидіння під куприк з ефектом пам’яті авто офіс стілець крісло водій при геморої подушка на сидіння авто на стул крісло комфорт без тиску знімний чохол дихаючий матеріал + масажний м’яч 1 шт у комплекті

Оцінка користувачів 4.9/5
  • Дарія
    Відгук від покупця. Продавець: Zaino

В цілому подушкою задоволена, але вона більше пасує для короткочасного сидіння, аніж, для прикладу, довгої дороги. Якщо довго сидіти, вона сплощується і ефект зникає(в мене вага -60 кг).

Переваги:
    Знімний чохол, зручно сидіти, якщо недовго. Якісний м'ячик в подарунок(не такий як на фото,інший)
    Недоліки:
    Занадто м'яка для тривалого сидіння
  • Дарья
    Відгук від покупця. Продавець: Zaino

Отличная подушка для длительного сидения, нагрузка заметно снижается, работать с ней гораздо комфортнее. Возвращается в прежнюю форму, чего нельзя сказать о менее качественных аналогов. Отдельная благодарность за оперативность и сервис.

• Сергей К***
    Відгук від покупця. Продавець: Zaino

Только положительные эмоции. Сервис на высоте всё очень быстро и профессионально. Полный респект. Рекомендую не пожалеете

Переваги:
    Быстро, качественно. Товар соответствует рекламе
  • Шишковский С***

Добре допомагає.

Переваги:
    Ціна, якість
    Недоліки:
    Може хотілось трохи більш пружну. Но це особисте.
  • Віктор В***
    Відгук від покупця. Продавець: Zaino

Подушка зручна мені сподобалося,продавець ввічливий .

Переваги:
    Зручна
    Недоліки:
    Як на мене дуже м'яка
  • Олександр Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Zaino

Непогана подушка, хоч і трішки маленька для мого розміру, але тепер не терпне д**а і ноги. Набагато легше сидіти в одній позі довгий час.

• Евгения С***
    Відгук від покупця. Продавець: Zaino

Брала подушку мужу,т.к он водитель и сутками сидит за рулём.Вчера он ее испробовал,сказал,что с ней легче.Хороший сервис,оперативная доставка, качественная вещь.Однозначно рекомендую!

• Карина П***
    Відгук від покупця. Продавець: Zaino

Дуже гарна якість,швидко доставили .

• Елена К***
    Відгук від покупця. Продавець: Zaino

Продавець ввічливий, товар відповідає опису, ціна адекватна

Переваги:
    Гарна якість товару
  • Людмила Є***
    Відгук від покупця. Продавець: Zaino

Якісна подушка, гарний сервіс, швидка доставка, приємний досвід. Щиро рекомендую продавця

• Оксана Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Zaino

Подушка дуже якісна , не шкодую , що замовила , стало комфортніше їздити за кермом .

Переваги:
    З'ємний чохол
  • Ірина К***

Подобається. Тривале сидіння стало комфортніше

Переваги:
    Комфортна
  • Ірина Г***

Обслуговування та товар супер

• Маргарита Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Zaino

Порядний продавець. Швидко відправили.
    Щодо подушки - доволі зручно. Дійсно йде перерозподіл ваги. Набагато легше сидіти з подушкою

Переваги:
    Виконує функцію
    Недоліки:
    Поки не виявлено
  • Ірина А***
    Відгук від покупця. Продавець: Zaino

Дуже вдячна порядному продавцю) Якість обслуговування має отримати вищу оцінку!

• Татьяна Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Zaino

Нормальна подушка за свої гроші. Брала для роботи, бо багато сиджу, стало комфортніше, менше напруги внизу спини. Якість ок, чохол знімається.

• Олександра К***
    Відгук від покупця. Продавець: Zaino

Подушка м’яка, але не просідає. Добре підійшла і для офісного крісла і в авто. Рекомендую

• Марія А***
    Відгук від покупця. Продавець: Zaino

Замовляла одразу 3 штуки собі і колегам на роботу. Подушка зручна, виріз під куприк реально допомагає, менше тисне, сидіти комфортніше. Форму тримає, не провалюється.