Відгуки покупців про Пригоди кота-детектива. Книга 1. Таємна місія Вінстона

Оцінка користувачів 5/5
  • Анна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дуже цікава книжка буду замовляти всі частини совітую усім любителям фантастики

• Стас М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Я отримав цю книгу поштою від Укрпошти і дуже задоволений покупкою. Книга цікава та захоплююча — пригоди кота-детектива Вінстона тримають у напрузі від початку і до кінця. Мова легка для читання, сюжет оригінальний, а персонажі живі і запам’ятовуються.

Переваги:
    Цікава і захоплююча історія.

Якісний друк та оформлення книги.

Легка та зрозуміла мова, підходить для дітей і дорослих.

Швидка доставка Укрпоштою.

Книга мотивує читати і розвивати логічне мислення
    Недоліки:
    На цей момент недоліків не виявив.

Добрий день! Щиро дякуємо за ваш відгук!

• Анна Р***

Дуже цікава!

• Любов М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дуже гарна та цікава книга! Дитина задоволена!

• Наталія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: BooKResurs

супер

Переваги:
    ціна і щвидка доставка
    Недоліки:
  • Валентина Д***
    Продавець: Rozetka

Купувала книгу в офлайн магазині розетка. Прийшла забирати замовлення і побачила це. Книга гарна, якісна, яскрава. Донці сподобалась. Чекаю на інші частини.

• Варум С***
    Продавець: Rozetka

Мені дуже сподобалось, що через історію, розказану в книзі, відчувається добрий посил автора. Тут немає жодного негативу чи агресії, зате є захоплююча детективна історія, в якій є трохи містики. Книга за стилем нагадує улюблену книгу дитинства – «Чарівник Смарагдового міста», в якій також йдеться про пригоди юної героїні та її друзів, добру, захоплюючу і водночас повчальну, але не занудну. Звичайно, порівняння це дуже умовне і абсолютно неточне, адже в цій книзі немає казкових істот та чарівних місць, хоча деякі перетворення мають місце. Із задоволенням знову поринула у дитинство.