Відгуки покупців про Ліхтар переносний Luxury 2886-5W+22SMD power bank вбудований акумулятор ЗП 220V
- Віталій О***Відгук від покупця. Продавець: Digi Digital
Класна річ, особливо в теперішніх реаліях
- Светлана П***Відгук від покупця. Продавець: Digi Digital
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Digi Digital
Працює
- Ярмак О***Відгук від покупця. Продавець: Digi Digital
За моєю рекомендацією ліхтар купили мої знайомі. Всі дуже задоволені
- Переваги:
- Перший купила ще в 2022 році. Нині купила другий. Дуже зручний в експлуатаціїї, особливо дітям та людям похилого віку. За весь час використання - нарікань не маю.
- Недоліки:
- Це скоріше побажання ніж недолік - відсутність індикатора зарядки
- Александр Л***Відгук від покупця. Продавець: Digi Digital
Хороший фонарь.Рекомендую.
- Ярослав Ф***Відгук від покупця. Продавець: Digi Digital
Вартує свої грошей. Вирішив перевірити боковий ліхтар при максимальній зарядці, без виключення працював 54 години
- Переваги:
- Хороша ємність
- Недоліки:
- Не показує індикатор, коли вже зарядився.
- Собко М***Відгук від покупця. Продавець: Digi Digital
Дуже якісний ліхтар з хорошим світлом і 3ма режимами.
- Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: Digi Digital
Чудовий ліхтар. Добре тримає заряд - 6-8г
- Володимир М***Відгук від покупця. Продавець: Digi Digital
Ліхтар супер
- Белогубцева А***Відгук від покупця. Продавець: Digi Digital
Сидимо зараз без світла) Фонарь працює вже понад сьоми годин!) І це з тим, що заряджали його на повну тижня два тому
- Переваги:
- Поки немає
- Недоліки:
- Більш нема у продажу, хотіли ще один купити)
- Эдуард Л***Відгук від покупця. Продавець: Digi Digital
Сегодня получил фонарь,качество неплохое. Все в полной комплектации и рабочем состоянии. Хочу обратить внимание на то,что покупатель самостоятельно без предупреждения меняет цену на товар. Первый раз с таким столкнулся.
Сумма не большая,но неприятно. Кто собирается заказывать,учтите это. Неприятный осадок присутствует.- Переваги:
- Отличное качество
- Недоліки:
- Несоответствие цены при заказе товара и при получении.
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: Digi Digital
Хороший фонарь. Светит ярко, луч хорошо сведен, 3 режима работы. Насколько он надежен и как долго светит - будем посмотреть. Качество сборки понравилось - сделан добротно.
- Любинская А***Відгук від покупця. Продавець: Digi Digital
Ліхтар світить добре, три режими. Заряджати телефон ще не пробували. Виглядає якісно
- Переваги:
- 3 режими, функція павербанку
- Анна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Digi Digital
Фонарик просто бомба,дальность очень хорошая,три режима , возможность заряжать телефон при отсутствии электро сети,покупкой довольны,рекомендую на 100%.
- Елена С***Відгук від покупця. Продавець: Digi Digital
Рекомендую!
- Переваги:
- Отличный фонарь. Купил и раздарил родным. Буду теперь себе брать. Рекомендую!!! Правда, подорожал.
- Недоліки:
- Нет предупреждения о полной зарядке.
- Лариса К***Відгук від покупця. Продавець: Digi Digital
Проблему вирішено
Особенность фонаря есть повербанк, норн не работает. Признаки его работы отсутствуют. А за такие деньги это дорого
- Переваги:
- Дальность
- Недоліки:
- Не рабочий повербанк
- Продавець Digi Digital
В телефонному режимі домогли клієнту користуватися Повербанком. Повербанк працює.
- Андрей К***Відгук від покупця. Продавець: Digi Digital
Классный фонарь,мне очень нравится. Быстро отправлено,магазином доволен
- Переваги:
- Приятный материал корпуса, очень яркий свет,есть функция повэрбанк.
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: Digi Digital
Субєктивне бачення. зі своє функцією справляється на ура, дача, рибалка, полювання. З нескладними функціями освітлення справляється в межах 70 -100 метрів .
- Переваги:
- Яскравість, дальність світлого пучка, тривалість акумулятора, павербанк непоганий
- Недоліки:
- Індикатор готовності зарадження акумулятора не має. Весь час червона лампа. Не зрозуміло все чи ні. Але це радше забаганки.
- Евгений С***Відгук від покупця. Продавець: Digi Digital
Рекомендую продавца. Очень быстро выполнили заказ, плюс заполнили гарантийный талон и шикарно упаковали
- Переваги:
- Это тот случай, когда реальность превзошла ожидания. Фонарь просто отличный. Начиная от приятной тяжести и удобной прорезиненной ручки, до того, что луч света очень кучный и светит минимум на 150м. В квартире боковой свет очень хорошо освещает комнату, что можно читать. Отдельный бонус это возможность использования для заряда телефона
- Павло І***Відгук від покупця. Продавець: KRS. Колір корпусу: Чорний
З моменту придбання пройшло 4 роки (брав на дачу). Пізніше я собі придбав ще один такий додому. Враження неоднозначне: з точки зору функціоналу - відмінно. Яскраве світло, 3 режими роботи, акумулятора хватає надовго. Але тут як повезе. Домашній фонарь працює без нарікань, а цей, дачний нажаль геморний. Спочатку вмерла через кілька тижнів зарядка (оперативно замінили), а десь через пару років акумулятор став вмирати просто за місяць навіть без використання. Тепер став розряджатись за день без навантаження. Сьогодні розібрав щоб замовити десь новий акумулятор. Те що я побачив - шок: акумулятор випуску 2010 року (а придбав я цей фонарь у 2022)! Не розумію як він взагалі міг працювати. Одним словом - кому як повезе. На фото видно дату випуску. Доречі, точно такий самий акумулятор мені на маркетплейсах в Україні знайти не вдалося.
- Переваги:
- Яскраво світить, зручний.
- Недоліки:
- Слаба зарядка, мені попався екземпляр з дуже несвіжим акумулятором.
- Геннадий Н***Відгук від покупця. Продавець: Kredo Lot VV
Ліхтар сподобався. Гарна річ. Усе працює, заряд тримає понад 4 годин. Прийшов заряджений. Якість відмінна.
- Продавець Kredo Lot VV
Дякуємо Вам Геннадію за позитивний відгук
- Юрій С***Відгук від покупця. Продавець: TSV
Якісно, вчасно і професійно! Дякую!
- Переваги:
- Все супер!
- МаксВідгук від покупця. Продавець: TratitTut
Користуюсь 14 місяців. В активному використанні в осінньо-весняний період, кожного дня.
Рік на 2 рівні освітлення тримав в районі 5-6годин, останні 2 місяці ,заряд тримається на повній яскравості десь годину.
В цілому задоволений,так як дійсно активно використовуються на протязі такого довгого часу. - Герман Г***Відгук від покупця. Продавець: YOT
Все супер, користуємось цією моделлю вже давно, купляли ще додатково (про запас).
- Переваги:
- Бокова лампа гарно освітлює невелике приміщення
- Емма А***Відгук від покупця. Продавець: TSV
Отримала зовсім інший товар . Замовляла Yajia Yj 2886 з power bank , отримала …. дивись фото , товар не відповідає характеристикам . Дуже не раджу продавця . Звʼязатися можна тільки через Вайбер , на повідомлення відповідає більш ніж через добу .
- Переваги:
- Світить
- Недоліки:
- Не відповідає характеристикам
- Емма А***Відгук від покупця. Продавець: TSV
Отримала ліхтарик , ніякої функції power bank в ньому немає
- Переваги:
- Світить добре
- Недоліки:
- Не відповідає заявленим характеристикам
- Микола Т***Відгук від покупця. Продавець: YOT
Світить добре, промінь світла точковий з легким розсіювання по сторонам, сам потік світла як товстий лазер,на 1км б'є легко, заряд тримає 5 годин, далі не провіряв, можна зарядити телефон, реально крутий, в користуванні місяць
- Переваги:
- Дальність світла, час роботи, павербенк
- Александр П***Відгук від покупця. Продавець: NandK
Вже тричі придбали. Собі та батькам. Свої функції виконує.
- Микола З***Відгук від покупця. Продавець: NandK
Дуже добре працює , вартий своїх грошей . Залишився задоволений цим ліхтариком сподіваюся що і на далі буде працювати добре.
- Софія Ф***Відгук від покупця. Продавець: LoveMarkets. Колір корпусу: Чорний з червоним
Все пришло, все работает, все в наличии.
Спасибо! Продавца рекомендую. - Сергій Г***Відгук від покупця. Продавець: NandK. Колір корпусу: Червоний з чорним
- Олена В***Відгук від покупця. Продавець: Feeling. Колір корпусу: Чорний
Отримала зовсім не той товар, навіть не попередили дуже не задоволена
- Переваги:
- Недоліки:
- Багато
- Микола З***Відгук від покупця. Продавець: Good&Fest. Колір корпусу: Червоний з чорним
Ліхтар приїхав вчасно, світить яскраво. Відповідає опису
- Ольга Л***Відгук від покупця. Продавець: Velgard. Колір корпусу: Чорний з червоним
Ліхтар отримала вчасно. Ліхтар супер.
- Переваги:
- Ярко світить
- Недоліки:
- Троценко О***Відгук від покупця. Продавець: Good&Fest. Колір корпусу: Червоний з чорним
Ліхтар відмінний!Чотири години працював без підзаряження!Раджу!
- Переваги:
- Потужний
- Недоліки:
- Танечка Ч***Відгук від покупця. Продавець: Good&Fest. Колір корпусу: Червоний з чорним
Классный фонарик.Давно таким пользовалась и вот купила новый.
- Переваги:
- Большой аккумулятор и разьем для лампочек