- Катерина Щ***Відгук від покупця. Продавець: FitIndustry. Колір: Чорний + Коричневий
Коврик плохой. Продавливается, не приятный для коленей во время тренировок, очень сильный запах резины и остаются белые пятна. Очень плохо.
- Продавець FitIndustry
Дякуємо за відгук. Шкодуємо, що товар не виправдав ваших очікувань. Легкий запах нового виробу з часом вивітрюється, а комфорт використання є індивідуальним. Менеджер узгодив з Вами повернення
- Лідія З***Відгук від покупця. Продавець: Sport art. Колір: Чорний + Червоний
Чудовий килим. Не ковзає, якість гарна.
- Переваги:
- Ціна, якість
- Продавець Sport art
Лідія, Дякуємо за відгук, користуйтесь для здоров'я!
- Наталія С***Відгук від покупця. Продавець: Sport art. Колір: Чорний + Червоний
Килимок для йоги дуже зручний і якісний. Має приємну на дотик поверхню, не ковзає під час занять, добре фіксується на підлозі. Товщина оптимальна – комфортно виконувати асани й не відчувається тверда підлога. Легко згортається та не займає багато місця, зручно брати із собою на тренування. Дизайн
- Продавець Sport art
Наталія, Вдячні Вам за такий теплий коментар. Бажаємо Вам мати тільки приємні враження від використання товаром. Завжди Вам раді!
- Владислав П***Відгук від покупця. Продавець: Sport art. Колір: Чорний + Червоний
все хорошо
- Продавець Sport art
Владислав, дуже дякуємо Вам за відгук. Ми раді,що вам все сподобалось. Бажаємо гарних тренувань)
- Семенов С***Відгук від покупця. Продавець: Sport art. Колір: Чорний + Синій
Хороший коврик, доволен.
- Продавець Sport art
Доброго дня, нам приємно що Вам все сподобалося, будемо раді новим замовленням. Бажаємо гарних тренувань!
- Олександра Б***Відгук від покупця. Продавець: Sport art. Колір: Чорний + Коричневий
зручний у використанні
- Переваги:
- не ковзає по підлозі, м'який
- Продавець Sport art
Олександра,дякуємо Вам за відгук!Нам дуже приємна ваша оцінка! Користуйтеся із задоволенням )
- Оксана Д***Відгук від покупця. Продавець: Sport art. Колір: Чорний + Синій
Дуже хороший та зручний ,трішки є запах але не критично .за свої гроші топ
- Продавець Sport art
Вітаю!
- Антон Т***Відгук від покупця. Продавець: Sport art. Колір: Чорний + Червоний
Хороший двусторонний коврик. За такую цену Топчик
- Продавець Sport art
Антон,щиро дякуємо Вам за відгук!Нам дуже приємна ваша оцінка! Користуйтеся із задоволенням )
- Ігор Т***Відгук від покупця. Продавець: Sport art. Колір: Чорний + Червоний
Гарний, якісний, обшитий по колу. Дякую. Рекомендую.
- Продавець Sport art
Дякуємо за ваш відгук! Приємного використання)
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: Sport art. Колір: Чорний + Червоний
Килимок сподобався, відмінна якість.
- Продавець Sport art
Олена, дякуємо за замовлення!) гарних тренувань)
- Геннадій Б***Відгук від покупця. Продавець: Sport art. Колір: Чорний + Синій
Супер.Рекомендую
- Продавець Sport art
Геннадій,дякуємо Вам за відгук!Бажаємо гарних тренувань.Завжди раді бачити Вас клієнтом нашого магазина!
- Наталія З***Відгук від покупця. Продавець: Sport art. Колір: Чорний + Червоний
Швидко зв'язались.
Доставили швидко.
Зручний килимок.- Продавець Sport art
Вітаю! Дякую Вам за відгук!
- Іванна Д***Відгук від покупця. Продавець: Sport art. Колір: Чорний + Червоний
На фото колір більш як оранжевий, в житті справді червоний. На вигляд-дотик норм, трішки є запах, думаю вивітриться. Дякую
- Продавець Sport art
Іванна, дякуємо що поділились враженнями!) Бажаємо тільки приємного використання!)
- Оля Р***Відгук від покупця. Продавець: Sport art. Колір: Чорний + Червоний
Дякую.
- Переваги:
- Швидка доставка
- Продавець Sport art
Ольга, дякуємо за відгук!) Приємного використання
- Лілія Х***Відгук від покупця. Продавець: Sport art. Колір: Чорний + Червоний
Чудовий коврик, мʼякий, ніякого запаху, як пишуть. Рекомендую!
- Переваги:
- Не тонкий, мʼякий, не ковзає
- Недоліки:
- Не знайшла
- Продавець Sport art
Лілія, щиро дякуємо за відгук !Нам дуже приємна ваша оцінка! Користуйтеся із задоволенням )
- Антон Ч***Відгук від покупця. Продавець: Sport art. Колір: Чорний + Червоний
Гарний коврик, червоніший ніж на фото. Досить великий. Має ремінці для транспортування. Ще не користувалися
- Переваги:
- Приємний на дотик
- Недоліки:
- Має запах. Сподіваюсь, що з часом вивітриться
- Продавець Sport art
Антон, дякуємо Вам за відгук. Користуйтесь з задоволенням!Бажаємо гарних тренувань) Матеріал EVA - екологічно чистий, не має нічого токсичного, новий товар має незначний запах, але він вивітрюється. Дякуємо,що обрали наш магазин.Завжди Вам раді)
- Артем Ш***Відгук від покупця. Продавець: Sport art. Колір: Чорний + Червоний
Все ок крім запаху, вже кілька тижнів пройшло але запах все ще присутній, при тому що я його обережно почистив з легким миючим засобом, запах трохи ослаб але все ще присутній, я знав що купую бо про це скрізь написано, буду сподіватись що колись він зникне повністю. В іншому все ок, міцний, теплоізолюючий
- Продавець Sport art
Вітаю! Дякуємо вам за відгук, запах має зникнути , спробуйте ще будь ласка винести його на повітря також.
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Sport art. Колір: Чорний + Червоний
По якості нормально, але трохи ковзає
- Продавець Sport art
Наталія,дякуємо, що поділилися враженнями. Користуйтеся із задоволенням!Завжди Вам раді)
- Вікторія П***Відгук від покупця. Продавець: Sport art. Колір: Чорний + Коричневий
Верхній шар біль менш не сковзький, а от нижній ковзає по лінолеуму. Можливо, по іншому покриттю підлоги не ковзатиме. Загалом непоганий
- Переваги:
- Дизайн
- Недоліки:
- Слизький, тоненький
- Продавець Sport art
Вікторія,дякуємо, що поділилися враженнями. Користуйтеся із задоволенням!Гарних тренувань!
- Юля Г***Відгук від покупця. Продавець: Sport art. Колір: Чорний + Коричневий
На другий день,під час тренування ,на килимку,утворилась майже дірка,здерся м'який шар,слава богу тверда сторона витримала
- Переваги:
- Гарний, м'який, красивий,зручний
- Недоліки:
- Не міцний
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: Sport art. Колір: Чорний + Червоний