Відгуки покупців про Обприскувач акумуляторний GT F-12 21 В 12 л 2.0 Ah
Є в наявності
- сергей с***Відгук від покупця. Продавець: Добтех
Отличный легкий пока ещё непользовался сразу включил работал в холостую потом я додумался потянуть из шоб он хапанул воды и заработал пока всё ок рекомендую
- Сергей Г***Відгук від покупця. Продавець: Добтех
Наче ок. Весною вже норм потестимо
- Олексій Б***Відгук від покупця. Продавець: Добтех
Отримав саме в тій комплектації, що й замовляв. Дуже вдячний за безкоштовну доставку в пункт Розетка. Якщо витратити трохи часу можна дослідити, що багато різних брендів випускають плюс-мінус однакові моделі. Однакові за формою бачки. Однакові ручку. Трохи різна кількість, але одні й ти ж самі насадки. І мінус інших оприскувачів та велика перевага цього це сам акумулятор. В більшості інших акумуляторів всередині корпуса стоїть свинцево-кислотний акумулятор. Він важче. Він має менший термін життя. За відгуками він дохне за рік-два. І він дуже не любить глибокого розряду. Зазвичай люди не часто користуються оприскувачем та 100% не будуть пам'ятати постійно його підзаряджати, особливо взимку. Тому ідея зробити оприскувач зі змінною батареєю, яка може бути сумісна з тим же сікатором, садовою пилкою або шуруповертом - це дуже вдала концепція. Саме тому я й обрав цей варіант.
Що не зрозумів. Поруч з кнопкою увімкнення є регулятор. Не зрозумів на що він впливає. Хочу зауважити, коли він викручений ближче до максимума, то кнопка живлення не вимикає живлення остаточно, то ж ті, хто не дуже уважні можуть таким чином висадити акумулятор, тому треба цей регулятор викручувати на мінімум перед вимиканням. Також до недоліків відношу дуже скудний набір насадок. Аж 3 шт. І одна з них (кут майже 90) на мою думку не зовсім практична. Хоча це не зовсім проблема і можна докупити. Але зазвичай покупець не хоче щось докуповувати окремо, а хоче це мати вже в комплекті. Саме тому я обрав у продавця версію з акумулятором. Але тут є трохи розчарування. На фото зображен акумулятор з індикатором рівня заряду. По факту акумулятор цієї функції не має. Її начебто виконує сам оприскувач. То ж цілком логічно, що акумулятор може бути без цієї індикації, але мене як покупця трохи бісить, коли ти отримуєш не те, що тобі пропонують в рекламі, чи то в описі товару. В даному випадку це не критичноо, але не приємно. А так вцілому покупкою задоволений. Продукт дорожче за продукт на свинцово-кислотних акумах, але дешевше, якщо порахувати вартість заміни акумулятора, або перепакування його на літій.- Переваги:
- Батарея сумісна з будь-яким електроінструментом під посадку "Makita"
- Недоліки:
- Скудний набір насадок.
- Продавець Добтех
- Максим П***Відгук від покупця. Продавець: Добтех
Пришло в полном комплекте, аккум 20 в, зарядное, насадки и тд, работает отлично, мощный, рекомендую!
- Переваги:
- Аккум 20 в макита
- Недоліки:
- Пока не выявил
- Продавець Добтех
- Виталий Г***Відгук від покупця. Продавець: Добтех
Опрыскиватель огонь.Дякую
- Геннадій З***Відгук від покупця. Продавець: Добтех
Гарно обприскувати, в комплекті є декілька насадок. Малошумний.
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: Добтех
Все добре.Все працює.Заряду хватило на 10відер,поки ще є.
- Олександр Т***Відгук від покупця. Продавець: Добтех
Агрегат чудовий,але продавець в комплектації замінив акумулятор.В комплектації написано одне,прийшло зовсім друге.
- Станислав Е***Відгук від покупця. Продавець: Добтех
Дуже гарний оприскувач! Дякую Розетці за швидку доставку!
- Переваги:
- Дуже якісно зроблений!
- Недоліки:
- Хотілось би чуть потужніше батарею,так все ок
- Продавець Добтех
- Сергій Б***Відгук від покупця. Продавець: Добтех
Задоволений товаром, АКБ під Макіту, все працює добре. АКБ на 2 АГ в комплекті.
- Вадим Д***Відгук від покупця. Продавець: Добтех
Відповідає опису. В роботі ще не провіряа
- Сергій П***Відгук від покупця. Продавець: Добтех
Дякую за оприскувач. Доставили за 3 дні до пункту видачі «Розетка». Швидко та інтуїтивно складається, працює як треба. Користувались тільки розпилювачем «туман». Довга телескопічна штанга суттєво полегшує роботу. Шланг з міцного силікону.
Корпус оприскувача виглядає гарно; зроблений, начебто, з матеріалу, з якого роблять пластикові вікна. Білий колір корпусу покращує його очищення після роботи. До недоліків можно віднести те, що після роботи не просто видалити залишок рідини (видалили за допомогою ганчирки). Ручка зручна. Якщо рідини мало (наприклад 5 літрів), то можна на спину не вдягати.
Головна перевага цього оприскувача – це змінна батарея під формат «Макіта». Відсік для батареї великій – може і дворядна батарея влізе, але я не пробував. Від батареї дива не чекайте – для оприскувача чи секатора достатньо, для потужних девайсів може не вистачити. Опір комірок від 23мОм до 26мОм. БМС простий; буду встановлювати дешевий доларовий балансир. Але, що ж Ви хотіли за таку її ціну?
Зарядний пристрій видає «чесний» 1 ампер, що мене приємно здивувало. Зазвичай китайські комплектні пристрої видають 0,6А та дико нагріваються.- Переваги:
- Ціна, батарея формата "Макіта", довга штанга, чесний зарядний пристрій, зручний білий корпус.
- Недоліки:
- Несуттєво, але видалення рідини після роботи.
- Продавець Добтех
- Дмитро .***Відгук від покупця. Продавець: Добтех
Отримав в повній комплектації.
- Переваги:
- Легкий у порівняння з іншими моделями, розпиляє чудово.
- Недоліки:
- Не виявив
- Продавець Добтех
Щиро дякуємо за ваш відгук!