Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Ультразвуковий відлякувач собак потужний професійний кишеньковий з USB Type-C портативний ручний пристрій прилад для захисту від агресивних тварин електронний брелок засіб з ліхтариком Чорний

Оцінка користувачів 4.9/5
    Відгук від покупця. Продавець: TriangleStore

Чере кілька хвилин використання перестало працювати. Принатисканні мигає лампа. Ефекту нуль. Написав відгук,менеджер порадив зарядити пристрій. Тільки справа в тому що я вже робив кілька спроб,та пристрій вимикається через дві хвилини і заряд не бере. Написав про цю проблему. Більше мені ніхто не відповідає. Поскаржився на товар теж тиша. Куди ще писати не знаю. Не раджу. Контора мутна.

Переваги:
    Недоліки:
    Браковане!
    • Продавець  TriangleStore

Костянтине, доброго дня.
      Для вирішення питань щодо товарів неналежної якості існує стандартна законна процедура.
      Оскільки ви відмовилися надати відео фіксації несправності для дистанційного підтвердження браку, процес відбувається за стандартним алгоритмом сервісного центру:
      1. Відправка товару: Ви відправляєте пристрій нам на перевірку (реквізити надаємо в чаті).
      2. Діагностика товару і первинний огляд та перевірку акумулятора/контролера
      3. Рішення: Після підтвердження несправності ми одразу здійснюємо заміну на новий робочий прилад або повертаємо кошти у повному обсязі на вашу картку.
      Якщо ви готові відправити товар на перевірку — напишіть у відповідь: «Надайте реквізити для відправки», і ми одразу їх надішлемо.
      З повагою, команда Triangle Store.

Відгук від покупця. Продавець: TriangleStore

Поламався через 5 хвилин використання . Щось блимає моргає ,а собаки дивлять на мене і блимають очима.

Переваги:
    Не побачив
    Недоліки:
    Перестало працювати через 5 хвилин використання.
    • Продавець  TriangleStore

Костянтине, доброго дня!
      Дякуємо за ваш зворотний зв'язок. Нам дуже прикро, що у вас виникло таке враження від користування приладом, проте хочемо роз'яснити ситуацію.
      Симптом, який ви описуєте («щось блимає/моргає і перестає працювати»), не є поломкою. У цій моделі відлякувача блимання світлодіодного індикатора — це штатна сигналізація пристрою про критично низький рівень заряду акумулятора.
      Під час роботи ультразвукового випромінювача споживання струму досить високе. Якщо комплектний акумулятор був розряджений (або підсів під час зберігання на складі), приладу вистачає енергії лише на перші кілька хвилин, після чого він входить у режим захисту і починає блимати.
      Що потрібно зробити:
      1. Поставте відлякувач на зарядку через кабель USB Type-C на 2–3 години від звичайного мережевого адаптера (як для смартфона).
      2. Після повної зарядки індикатор змінить свій режим, і пристрій знову видаватиме повноцінний ультразвуковий імпульс.
      Щодо гарантії:
      Якщо після повної зарядки прилад усе одно працюватиме некоректно — ми без жодних питань замінимо його на новий або повернемо кошти. Ви маєте повне право на гарантійне обслуговування.
      Будь ласка, спробуйте зарядити пристрій та напишіть нам про результат сюди в чат. Ми на зв'язку і готові допомогти!
      З повагою, команда Triangle Store.

• Костянтин О***

Робив кілька спроб зарядити. Червоний індикатор зарядки перестає світити через дві хвилини. Заряд не бере. Це може казати про те що акумулятор зіпсований .

• Лілія П***

Працює , рекомендую.

Переваги:
    Зручний
  • СБ
    Відгук від покупця. Продавець: TriangleStore

Товар надіслали швидко, все натискається, батарейку окремо не треба купляти - все у комплекті. І все було б добре, але прилад не виконує свою функцію зовсім. Собаки, які проявляють агресію, його ніби як нічого не відчувають. Нейтральні собаки, коли ти натискаєш на кнопку дійсно щось чують. І дивляться на тебе так, начебто ти перданув: із стриманим засудженням, але в той же час їм за тебе трохи соромно. Деякі відходять, але приблизно з тих причин, із яких відійшла б і людина у такій ситуації

Недоліки:
    Абсолютно безкорислива річ
    • Продавець  TriangleStore

Доброго дня!
      Перш за все, щиро дякуємо за ваш відгук. Ваш опис реакції собак — це просто шедевр, ми всією командою оцінили ваше почуття гумору! Дякуємо також, що відмітили нашу швидку доставку та повну комплектацію (батарейка дійсно завжди йде в комплекті, щоб пристроєм можна було користуватися одразу).
      Але якщо говорити серйозно, нам прикро, що прилад не виправдав ваших очікувань у ситуації з агресивними тваринами. Хочемо трохи пояснити специфіку роботи ультразвуку (це стосується абсолютно всіх подібних відлякувачів):
      1. Спокійні собаки: Ви описали їхню реакцію на 100% точно. На нейтральних собак ультразвук діє саме як дратівливий, незрозумілий фактор. Їм стає дискомфортно (звідси цей «засуджуючий» погляд), і вони воліють просто піти геть.
      2. Агресивні собаки: Тут ситуація складніша. Якщо собака вже знаходиться у стані сильної агресії, адреналін може блокувати больовий поріг, і тварина може ігнорувати дискомфорт від звуку.
      3. Фізіологічні особливості: Ультразвук взагалі не діє на глухих тварин, дуже погано діє на старих собак (через вікове зниження слуху) і має менший ефект на собак із висячими вухами, які працюють як «звукоізоляція».
      Оскільки для нас важливо, щоб ви не відчували, що витратили гроші даремно, ми готові піти вам назустріч. Хоча стандартні 14 днів з моменту вашого замовлення (23.07) вже минули, ми готові прийняти прилад назад як виняток, якщо він зберіг товарний вигляд.
      Напишіть нам, будь ласка, у чат замовлення на Rozetka, і ми надамо вам реквізити для

• Оксана Р***
    Відгук від покупця. Продавець: TriangleStore

Почуваюся з ним безпечніше.

Переваги:
    Маленький. Зручний.
  • Олена
    Відгук від покупця. Продавець: TriangleStore

Користуюся електрошокером-відлякувачем собак уже деякий час і залишилася задоволена. Пристрій компактний, зручний у використанні та справді допомагає відлякувати собак. Достатньо характерного звуку, і більшість тварин змінюють напрямок або відступають. Якість виготовлення хороша, заряд тримає довго. Корисна річ для тих, хто часто гуляє пішки або їздить велосипедом.

• Евгения

Все работает, быстрая доставка

Недоліки:
    Нету
  • Березовський С***
    Відгук від покупця. Продавець: TriangleStore

Гарний товар, може застосовуватися там де він потрібен, дякую.

Переваги:
    Компактний і невеликий
  • Сільвія Л***
    Відгук від покупця. Продавець: TriangleStore

Класна штука для прогулянок, тих, хто боїться собак, точно зайде. Портативний, заряджається швидко, і ультразвук реально працює — собаки відразу шарахаються.

• Макс

А чому тільки тим, хто боїться собак? Я обожнюю собак, але завжди маю з собою на ранковій пробіжці відлякувач, бо вже покусала мала менше мого ліктя. Краще завжди мати з собою пристрій.

• Діана К***
    Відгук від покупця. Продавець: TriangleStore

Дякую за швидку доставку та якісний прилад

• Татьяна П***
    Відгук від покупця. Продавець: TriangleStore

Товар відповідає опису та прекрасно виконує свої функції.

• Роксолана К***
    Відгук від покупця. Продавець: TriangleStore

Цей прилад реально робить собак лайтно паніка!

• Павло П***
    Відгук від покупця. Продавець: TriangleStore

Цей девайс вміє робить собак менш дружніми на відстані, але без зайвого галасу.

• Борис Т***
    Відгук від покупця. Продавець: TriangleStore

Пристрій компактний, удобно тримати в руці і швидко заряджається через USB C. Ефективно відлякує собак, без шкоди для них та без зайвого шуму.

• Владимир С***
    Відгук від покупця. Продавець: TriangleStore

Устройство компактное и удобно в использовании Заряжается через USB Type-C что очень практично Для защиты от собак подходит отлично Работает тихо и эффективно

• Адам Д***

працює

• Аліна Я***
    Відгук від покупця. Продавець: TriangleStore

Я задоволений, як усе працює, тому рекомендую

• Вадим С***
    Відгук від покупця. Продавець: TriangleStore

Чётко отгоняет собак фактически сразу без напряга!

• Гелена Д***
    Відгук від покупця. Продавець: TriangleStore

Прибор компактный и удобный, зарядка через USB очень выручает. Эффект на собак заметен сразу, теперь на улицах чувствую себя спокойнее.

• Матвій Д***
    Відгук від покупця. Продавець: TriangleStore

удобно носить с собой. Работает тихо и эффективно отпугивает собак, что придает спокойствие на душе мне и аболтусам моим

• Валентина М***
    Відгук від покупця. Продавець: TriangleStore

Устройство компактное и удобно в использовании Включается быстро ультразвук реально отпугивает собак Это спокойное решение для городской прогулки

• Платон З***
    Відгук від покупця. Продавець: TriangleStore

Пристрій працює як треба, собаки далеко тримаються.

• Юрій Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: TriangleStore

Хорошая штука для спокойной прогулки без страха собак.

• Борис К***

Пристрій реально допомагає,

• Андрей З***
    Відгук від покупця. Продавець: TriangleStore

Устройство реально компактное и удобно в использовании, мощный ультразвук точно отпугивает агрессивных собак. Нравится, что можно быстро зарядить

• Ігор К***
    Відгук від покупця. Продавець: TriangleStore

Працює добре, звук не чутно, собаки ідуть геть.

• Павло Д***
    Відгук від покупця. Продавець: TriangleStore

карманный супергерой от агрессивных собак

• Злата О***
    Відгук від покупця. Продавець: TriangleStore

Відлякувач собак просто супер. Працює як звір. Чесно, спочатку не вірила що він спрацює, але одним натисканням і собаки просто розбіглися в різні боки. І зірочку звичайно за дизайн, маленький та непомітний у руці. Хочу замовити ще й звичайно рекомендуватиму знайомим. У нас купа неадекватних собак у місті, а це надійний прилад, а головне – без шкоди собакам. Велике Вам дякую!

Переваги:
    Зручний , та дійсно працює на всі 100%
  • Тимур К***

Просто кайф

• Василь О***
    Відгук від покупця. Продавець: TriangleStore

достаточно мощный и хорошо работает, дякую

• Соломія К***
    Відгук від покупця. Продавець: TriangleStore

Пристрій працює тихо і ефективно у повсякденних ситуаціях.

• Диана Е***
    Відгук від покупця. Продавець: TriangleStore

Зручний та ефективний засіб безпечно захищатися від тварин

• Екатерина К***
    Відгук від покупця. Продавець: TriangleStore

Работает как зверь, собаки шарахаются моментом

• Марія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: TriangleStore

Цей відлякувач реально рятує вулицю від агресивних псів, пристрій легкий і завжи під рукою – кайфую від безпеки!

• Виталий М***
    Відгук від покупця. Продавець: TriangleStore

Пристрій зручний і справно виконує свої функції.

• Матвій П***
    Відгук від покупця. Продавець: TriangleStore

Зручний засіб, реально відлякує собак без шуму.