- Артем С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Розетка молодці, швидко все. А от набір злегка зіпсував настрій коли я відкривши не дорахувався біти на гайку 6мм, в описі є, місце для неї є, а її самої немає, навіть у прокладці для ущільнення від неї сліду немає. За що й має 2. Хоча спочатку хотілось 1 поставити, все ж набір не дешевий.
- Переваги:
- Гарна комплектація, якість деталей чудова, для авто та дому те, що треба.
- Недоліки:
- Недорахувався біти на 6мм гайку. Хоча набір запакований. На заводі хтось деталі додому муте :( Щоб йому порожньо було.
- Александ М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший инструмент для частного использования. Для ремонта автомобиля в домашних, гаражных условия имеется все, что нужно. Купил брату в подарок несколько месяцев назад. Успел и сам опробовать. Достойный инструмет. Хочу себе тоже купить, но немного позже.
- Переваги:
- Обширный набор для домашнего использования в своем гараже.
- Недоліки:
- Пользоваться нужно с умом, любым инструментом
- Костя к*** разницаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
хороший инструмент
- Переваги:
- есть все что нужно
- Недоліки:
- молоток слетает с ручки после пяти слабых ударов.
- Дария
Подскажите, а инструменты хорошо закреплены в кейсе? Не вылетают при открывании?
- Александ М***
Не вылетают.
- Сергій К***Продавець: Rozetka
До товару питань ніяких немає. Товар на перший погляд нормальний. Але, є велике питання до '' розетки'' . Замовив даний набір на подарунок, (через точку видачі у Дніпрі). Перший раз товар приїхав не в повному комплекті, я відмовився його отримувати. (і того, людина залишилась без подарунка на ДН). Добрий чоловік на пункті видачі запевним мене перезамовити, що я і зробив (точніше зробив це він). Я чекав 5 днів, поїхав забирати і знову, вуаля, мені дають той самий набір, який давали минулий раз (не в комплекті). На моє питання як так, добрий чоловічок сказав: '' ой, это наверное тот самый , закажите ещё, и желательно два, чтобы мы Вам опять не дали тот же''. БРАВО РОЗЕТКА!!!
- ВладиславвПродавець: Rozetka
Купив 3 роки тому, використовую в професійній діяльності на сто, тріскачки ще тримаються усі , зламав біту тх30 , а рожкові ключі тримаю окремо від набору . Висновок -яка ціна така і якість , до самих інструментів претензій особливих не маю а от кейс бажае кращого
- Переваги:
- Багато інструменту
- Недоліки:
- з часом все погано тримаеться особливо рожкові ключі
- Андрей Б***Продавець: Rozetka
У моего знакомого, этот набор больше 6 лет уже сменил 4 машины,крутили етим набором все что можно,ездим в горы часто бывает всякое, машины тоже разные,набор никогда не подводил, в нем есть не все,но для обычного мелкого ремонта хватает с головой
- Переваги:
- Качество изготовления ключей, головок,переходников...
- Недоліки:
- За года эксплуатации, сломалась 1 защелка,просела паралоновая прокладка, во время езды по бездорожью гремят рожковые ключи.
- АлексейПродавець: Rozetka
В наборе есть всё что может понадобится, даже для полного ремонта авто, один раз купил и забыл о покупке инструментов!! Всем советую качество того стоит
- Переваги:
- Качество исполнения, большой комплект