Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Мікроскоп дитячий цифровий з IPS екраном камерою 1000x зумом LCD LED підсвіткою фото відеозаписом вбудованою пам’яттю USB портативний кишеньковий монокулярний навчальний шкільний для спостережень дослідів експериментів розвитку дітей Swan Baby жовтий

Є в наявності

5/5
Оцінка користувачів 5/5
  • Юлія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: B&H Store

Купувала дитині на день народження 10 років.
    Дуже сподобався і зацікавив всіх її друзів.
    Великий екран дозволяє роздивитись будь що.

Переваги:
    Цікавинки для різного віку, великий екран, цікаво і дорослому
    • Продавець  B&H Store

Юлія, дякуємо за Ваш чудовий відгук!)

Надзвичайно раді, що мікроскоп став таким яскравим подарунком на 10-річчя донечки та захопив не лише її, а й усіх друзів! Зручний великий екран дійсно робить процес досліджень неймовірно захопливим, дозволяючи легко розглядати найдрібніші деталі разом із компанією.

Дякуємо за довіру та бажаємо Вашій іменинниці нових цікавих відкриттів, творчого натхнення та незабутніх вражень!)

• Олена Х***
    Відгук від покупця. Продавець: B&H Store

Мікроскоп супер, добре збільшує та гарна якість зображення. Тестували та досліджували все навкруги усім дитячим майданчиком)

Недоліки:
    Не має
    • Продавець  B&H Store

Олена, щиро дякуємо за такий чудовий відгук!) Надзвичайно приємно, що мікроскоп захопив усіх юних дослідників на майданчику. Нехай він і далі надихає малечу на нові цікаві відкриття!)

• Марина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: B&H Store

Купувала на подарунок 5тирічній дитині. Було дуже цікаво розглядати листочки і жуків. Для допитливої дитини саме те, що треба

Переваги:
    Все
    • Продавець  B&H Store

Марина, дякуємо за чудовий відгук!) Дуже приємно, що подарунок сподобався та викликав такий щирий інтерес у дитини. Раді допомагати маленьким дослідникам відкривати для себе світ!

Нехай нові відкриття завжди будуть цікавими та захопливими!)

• Тетяна С***

Брали на подарунок, все чудово. Швидко доставили. Дякую

• Продавець  B&H Store

Тетяна, дякуємо за Ваш відгук!) Дуже раді, що подарунок сподобався і Ви залишилися задоволені швидкістю доставки)

• Ілля Г***
    Відгук від покупця. Продавець: B&H Store

Купували на подарунок, усе сподобалося. Мікроскоп прийшов добре запакований, комплектація відповідає опису. Дитині 8 років, швидко розібралася, як ним користуватися

• Продавець  B&H Store

Ілля, дякуємо за Ваш відгук!) Дуже раді, що подарунок виявився вдалим, а дитина легко опанувала мікроскоп і зцікавленістю досліджує нове. Нехай прилад дарує багато яскравих відкриттів!))

• Лілія Б***

Мікроскоп дуже крутий

Недоліки:
    Не має
    • Продавець  B&H Store

Лілія, дякуємо за Ваш відгук!) Дуже раді, що мікроскоп Вам сподобався. Бажаємо захопливих досліджень та нових відкриттів))

• Р13
    Відгук від покупця. Продавець: B&H Store

Подякував. Дитина в захваті.

Переваги:
    Все згідно опису та фотографіям
    • Продавець  B&H Store

Роман, дякуємо за відгук!) Дуже раді, що дитина в захваті, а товар повністю виправдав Ваші очікування. Нехай покупка дарує лише позитивні емоції!)

• Олена А***
    Відгук від покупця. Продавець: B&H Store

Сину дуже сподобався мікроскоп, ходить роздивляється все що бачить і листочки і квіточки...

• Продавець  B&H Store

Олена, дякуємо за такий теплий відгук!) Надзвичайно раді, що мікроскоп став для Вашого сина цікавим та корисним подарунком. Нехай кожне нове дослідження приносить йому купу яскравих емоцій та відкриттів)

• Крістіна
    Відгук від покупця. Продавець: B&H Store

Дуже цікава та корисна річ. Діти в захваті

• Продавець  B&H Store

Крістіна, дякуємо за чудовий відгук. Раді, що діти задоволені!)

• Олена
    Відгук від покупця. Продавець: B&H Store

Мікроскоп купували в подарунок дитині! Доставлено швидко, апарат справний. Ще не пробували карту пам'яті з ним використовувати, а так все гарно працює - в першу чергу були досліджені мурахи: всі залишились задоволені і дитина, і мурахи(мурахи не постраждали)

Переваги:
    Простий у використанні, компактний
    • Продавець  B&H Store

Олена, щиро дякуємо за такий чудовий та позитивний відгук!) Нам неймовірно приємно читати про перші наукові кроки Вашого юного дослідника))

• Диана С***
    Відгук від покупця. Продавець: B&H Store

Функціонал не знаю, бо купляли на подарунок, але компанія швидко зв'язалась уточнила всю необхідну інформацію. І дуже швидко відправили. Дякую.

• Продавець  B&H Store

Діана, дякуємо за відгук та довіру!) Нам дуже приємно, що Ви задоволені нашою роботою та швидкістю доставки. Сподіваємося, подарунок дуже сподобається та принесе багато радості!)

• Андрій М***
    Відгук від покупця. Продавець: B&H Store

Крутий дитячий мікроскоп! Дитина у захваті від можливості досліджувати навколишній світ та розглядати різні предмети в збільшенні. Простий у використанні. Відмінний подарунок для розвитку цікавості та інтересу до навколишнього середовища

• Продавець  B&H Store

Андрій, дякуємо за покупку та такий надихаючий відгук!) Неймовірно раді, що мікроскоп захопив дитину та допомагає досліджувати світ. Нехай кожне нове відкриття приносить море радості та користі!)

• Елена Л***
    Відгук від покупця. Продавець: B&H Store

Чудовий пристрій, чудове зображення та збільшення!
    Дуже задоволені придбанням

• Продавець  B&H Store

Елена, дякуємо за покупку та чудовий відгук!) Дуже раді, що якість зображення та функціонал пристрою виправдали Ваші очікування. Користуйтеся із задоволенням!)

• Іванна С***
    Відгук від покупця. Продавець: B&H Store

Любі B&H Store, хочемо подякувати за дитячий мікроскоп, придбаний у Вас. Він не лише відкрив щось нове нашому синочку, а й став чудовим лайхаком, як "визволити" дитину від мультиків влітку! Всі хрущі, мурахи, і коники-стрибунці тепер його головна тема пригод , пошуків і досліджень. Чудовий гаджет на свої гроші для дитини 3+ роки! Можливість заряджати від type-c радує, що не треба витрат на батарейки. Зум дійсно збільшує і деталізація дуже чітка! Будемо радити друзям і Ваш товар, і Ваш магазин, бо відправка швидка ( в день замовлення) і сервіс прекрасний! Успіхів і побільше вдячних клієнтів

Переваги:
    Щось , справді, незвичайне серед іграшок
    Недоліки:
    Не виявили
    • Продавець  B&H Store

Іванна, дякуємо за такий чудовий та детальний відгук!) Нам неймовірно приємно, що мікроскоп став для Вашого сина початком великих літніх пригод і допоміг змінити мультики на дослідження природи. Радіємо, що Ви оцінили якість, зручність Type-C та наш сервіс)

Нехай кожне нове дослідження приносить синочку щире захоплення))

• Александр А***
    Відгук від покупця. Продавець: B&H Store

Дуже сподобалося дитині. Чудовий подарунок на останній дзвоник!

Переваги:
    Якість супер.
    • Продавець  B&H Store

Олександр, щиро дякуємо за Ваш відгук!) Нам неймовірно приємно, що подарунок до такого важливого свята приніс дитині радість) Вітаємо Вас із закінченням навчального року та останнім дзвоником!))

• Марія М***
    Відгук від покупця. Продавець: B&H Store

Брали для школи та домашніх експериментів. Дитині дуже подобається фотографувати об’єкти через мікроскоп. Пам’яті вистачає, заряд тримає нормально

• Продавець  B&H Store

Марія, дякуємо за Ваш чудовий відгук)

Нам неймовірно приємно знати, що пристрій став корисним інструментом для навчання та творчості Вашої дитини. Можливість зберігати фото своїх маленьких відкриттів — це чудовий спосіб заохотити інтерес до науки!))

• Юлія М***
    Відгук від покупця. Продавець: B&H Store

Дуже класний. Син тепер розглядає все підряд - листочки, монетки, тканину Якість екрана хороша, підсвітка яскрава. Простий у використанні.

Переваги:
    Якість, дитячий розвиток
    Недоліки:
    Не виявили
    • Продавець  B&H Store

Юлія, дякуємо за такий теплий відгук)

Нам неймовірно приємно, що пристрій викликав таку цікавість у Вашого сина. Це справді захопливий процес — відкривати мікросвіт у звичайних речах, і ми раді, що якість екрана та підсвітка допомагають роздивитися кожну деталь)

• Ахмедов В***
    Відгук від покупця. Продавець: B&H Store

Все прийшло добре запаковане, без пошкоджень. Мікроскоп якісний, зручний у руці. Дитина задоволена на всі 100

• Продавець  B&H Store

Валерій, дякуємо за Ваш відгук)

Нам дуже приємно, що Ви оцінили якість пакування та самого приладу. Ми розуміємо, наскільки важливо, щоб техніка для дітей була не лише функціональною, а й зручною для маленьких дослідників)