Картка Rozetka

Відгуки покупців про Обприскувач акумуляторний садовий водяний пістолет ручний UnA портативний пульверизатор для квітів дерев рослин 1500mAh 6.5л з 3 насадками блакитний (308.0001)

Оцінка користувачів 4.96/5
  • егор е***
    Відгук від покупця. Продавець: Vital Vibe

Дуже добрий обприскувач за свої гроші. Взяв для городу і зрозумів що це зручно, на плечі висить і руки не зайняті, спина не навантажується, три насадки в комплекті це взагалі топ, під будь-який кущ можна підлаштуватися. Працює без проблем. Для дачі саме те. Раджу!

Переваги:
    Дуже добрий обприскувач за свої гроші.
    Недоліки:
    Не знайшов
  • Сергій Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: Vital Vibe

Три різні насадки в комплекті дозволяють регулювати тип розпилення для різних завдань , це дуже класна опцiя. Рекомендую!

• Андрій Б***

Швидка доставка в відділення
    Сам обприскувач дуже зручний
    Легко носити на плечі гарне розпилення
    Заряда вистачає на повний бак з запасом

Вітаємо, Андрій!

Дякуємо, що поділилися досвідом використання. Добре, що обприскувач виявився зручним у роботі та виправдав Ваші очікування.

Акумуляторна система дозволяє працювати без постійного підкачування тиску, тому догляд за рослинами займає менше часу та сил. Завдяки невеликій вазі та ременю для перенесення пристрій комфортно використовувати навіть під час тривалої обробки клумб, грядок, кущів або дерев.

Для різних завдань можна обирати відповідний тип розпилення: від делікатного поливу молодих рослин до обробки більшої площі. Телескопічна штанга також допомагає легко діставатися до високих гілок та важкодоступних місць без додаткових пристосувань.

Особливо приємно, що одного заряду вистачає на повноцінну роботу з баком, що робить обприскувач практичним помічником для саду, городу та дачної ділянки.

Дякуємо за відгук та запрошуємо ознайомитися з іншими товарами для саду та дому: посилання

• Інна Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Vital Vibe

В мене вже є великий оприскувач на 16л, але не завжди треба обробляти великі ділянки і не завжди вдобно тягать за собою велику бадью в важкодоступні місця саду, тому вирішила купити собі ще й маленький оприскувач на 6,5 л. Він дуже легкий у використанні, в комплекті є ремінь, повісив на плече і легко дістанеш до любого куточка клумби. Оприскувач взагалі сподобався

Переваги:
    Компактний, легкий, заряду вистачає на тривалий час
    Недоліки:
    Насадки розпилюють рідину великими краплями, розчин швидко закінчується. Мені здається ,якщо розпилюємі частки були дрібніші, було б зовсім все відмінно.
    • Продавець  Vital Vibe

Вітаємо, Інна!

Дякуємо, що поділилися таким детальним досвідом використання. Добре, що обприскувач став зручним доповненням до Вашого садового інвентарю та допомагає комфортно працювати на невеликих ділянках і у важкодоступних місцях.

Саме компактність і невелика вага роблять цю модель особливо практичною для щоденного догляду за клумбами, квітниками, кущами та молодими деревами. Завдяки ременю на плече та автономній роботі не потрібно постійно носити важке обладнання або витрачати сили на ручне накачування тиску.

Дякуємо також за зауваження щодо насадок. Ваш відгук буде корисним для інших покупців, які обирають обприскувач під свої задачі. Для багатьох видів обробки більші краплі забезпечують якісне покриття поверхні рослин, проте розуміємо Ваше побажання щодо більш дрібного розпилення для економнішого використання розчину.

Дякуємо за довіру та рекомендацію. Запрошуємо ознайомитися з іншими товарами для саду та городу: посилання

• Юлія Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Vital Vibe

Швидко доставили, чудовий оприскувач легкий у використанні

Вітаємо, Юлія!

Дякуємо за відгук. Добре, що обприскувач сподобався Вам та виявився зручним у використанні.

Акумуляторна система значно спрощує догляд за рослинами, адже дозволяє працювати без постійного ручного накачування тиску. Це особливо зручно під час обробки клумб, теплиць, садових дерев або великих ділянок, де важливі комфорт і економія часу.

Завдяки різним режимам розпилення пристрій легко адаптується під різні завдання: від делікатного поливу квітів і розсади до обробки рослин захисними засобами. Телескопічна штанга допомагає дістатися до високих гілок та важкодоступних місць без зайвих зусиль.

Також місткий резервуар дозволяє довше працювати без доливання рідини, а невелика вага та зручний ремінь роблять використання комфортним навіть під час тривалих робіт у саду чи на городі.

Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Раді бачити Вас серед покупців нашого магазину та запрошуємо ознайомитися з іншими товарами: посилання

• Інна
    Відгук від покупця. Продавець: Vital Vibe

Хороший опрыскиватель. Лёгкий, удобный для работы на клумбе. Аккумулятора хватает на долго. Я обрабатываю 100 кустов роз и ещё остаётся зарядка. К сборке вопросов нет, всё ясно и понятно. Инструкция прилагается, запчасти все в комплекте.
    Спасибо продавцу за качественный товар. Рекомендую.

Недоліки:
    Пока нет.
  • Анна С***
    Відгук від покупця. Продавець: Vital Vibe

Очень довольна покупкой. Тихо работает, удобный.

• Ганна С***
    Відгук від покупця. Продавець: Vital Vibe

Дякую за швидку доставку. Оприскувач відповідає опису. Все працює доволі непогано. Мене як користувача влаштовує. Компактна, легка.

Переваги:
    Легка,компактна
    Недоліки:
    Поки не виявили
  • Яніна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Vital Vibe

Легкий , зручний, в цілому задоволена. Єдине, що шланг дуже тендітний, і не вистачає сітечка

• Людмила Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Vital Vibe

Користуюся ним на дачі, поки що все подобається. Зручний і портативний, у комплекті є різні насадки. Рекомендую!

Вітаємо, Людмило!

Дякуємо за відгук. Добре, що акумуляторний обприскувач UnA сподобався Вам у використанні на дачі та виявився зручним і портативним.

Бак на 6.5 л дозволяє обробляти квіти, дерева, кущі та інші рослини без частого доливання води або робочого розчину. Це особливо зручно для дачі чи саду, коли потрібно швидко пройти більшу ділянку та не витрачати час на постійне наповнення резервуара.

Різні насадки в комплекті допомагають підлаштувати обприскувач під конкретну задачу. М’яке розпилення зручно для квітів і розсади, ширший режим підходить для рівномірного зрошення рослин, а спрямований струмінь корисний для точкової обробки.

Живлення від вбудованого акумулятора спрощує роботу, адже не потрібно постійно натискати ручний насос. Це зменшує навантаження на руки та робить догляд за рослинами комфортнішим під час регулярного використання.

Дякуємо Вам за довіру та раді бачити Вас серед покупців нашого магазину, а також запрошуємо ознайомитися з іншими товарами: посилання

• Людмила Н***

Чудовий оприскувач

• Борис Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Vital Vibe

Прийшов цілий, все працює, використовував для обробки теплиць і грядок, зручно носити, вистачає надовго. Розпилювач не забивається, струмінь хороший, чіткий.

• Єлизавета Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Vital Vibe

Чудова альтернатива ручним помповим моделям, особливо якщо у вас велика ділянка або важко постійно качати насос.

• Поліна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Vital Vibe

Чудовий акумуляторний обприскувач! Бак 6.5 л саме те, не треба часто доливати воду.

• Андрей К***
    Відгук від покупця. Продавець: Vital Vibe

Комплектація повна, акумулятор заряджений, жодних пошкоджень. Зібрали, увімкнули, працює.
    При використанні показав себе чудово. Відмінне розпилення, хороша регульована потужність. працює тихо, зручний в експлуатації.

• Андрій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Vital Vibe

Невеликий, акуратний розпилювач приємного кольору. Відмінна комплектація, є насадки для будь-яких потреб.
    Зарядка тримається довго, випробував на машині, все супер.

• Олексій Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Vital Vibe

Потрібна річ. Перевірив працює. подивимося скільки вистачить. Зручніше ніж ручне накачування. Мені сподобався. Взяв би ще? Так однозначно

• Вадим К***
    Відгук від покупця. Продавець: Vital Vibe

Чудовий апарат, все сподобалося. Доставили дуже швидко всі деталі на місці. Вже випробував у роботі. Рекомендую

• Віктор С***
    Відгук від покупця. Продавець: Vital Vibe

Дуже задоволений покупкою, легко зібрав і обробив весь сад. Зручно носити, не важко, струмінь хороший, дістає до верхівок дерев. У комплекті різні насадки. До покупки рекомендую.

• Вікторія З***
    Відгук від покупця. Продавець: Vital Vibe

Дуже зручний та вдалий розпилювач. Об'єм не важкий для того, щоб носити на плечі. зручно стежити за рівнем. Шланг довгий, вудка подовжується, ніде не протікає

• Олексій Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Vital Vibe

Обприскувач сподобався, зручний, легкий, для теплиці саме те.

• Віталій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Vital Vibe

Легкий та зручний помічник для догляду за рослинами

• Анастасія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Vital Vibe

Компактний, обробили дерева, поки що все нормально. Подивимося скільки прослужить.

• Анна С***
    Відгук від покупця. Продавець: Vital Vibe

Обприскувач гарний. Повна комплектація, все добре упаковано. Зручний у використанні. Легкий та компактний.

• Олександр В***
    Відгук від покупця. Продавець: Vital Vibe

Швидка доставка. Якісне пакування, все прийшло ціле. Просте складання, все зрозуміло, що до чого приєднується, зібрали за хвилину. Акумулятор заряджений. Зібрав, налив і пішов ... За один раз зміг обробити 6 кущів майже по 2 метри заввишки.
    Дуже сподобалося, що він легкий, добре підійде для тих, хто не хоче тягати тяжкість. Трубка телескопічна, можна пробратися в глибину рослини. Насадки у комплекті для різних варіантів обробки рослин!

Недоліки:
    Недоліків не виявили
  • Аркадій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Vital Vibe

Все працює, гарний розпилювач, наскільки вистачить покаже час, доки п'ять балів

• Олена М***
    Відгук від покупця. Продавець: Vital Vibe

Зібрали, все працює, одразу побризкала кущі, зручно, що невелика вага, носила в руках, сподобалося.