Відгуки покупців про Мишка ігрова бездротова безшумна миша безпровідна для макбука ПК ноутбука мак комп’ютера і планшета з LED індикатором заряду акумуляторна до ігор та офісна ергономічна Type C 500mAh 2,4G комп'ютерна оптична чорна

Оцінка користувачів 5/5
  • Ганна Н***
    Відгук від покупця. Продавець: LaymTech

Миша класна. Тиха, мʼяка, приємна на дотик, акумулятор тримає класно.

• Продавець  LaymTech

Вітаємо! Дякуємо за високу оцінку та зворотний зв’язок. Дуже раді, що Ви задоволені товаром. Приємного користування!
      З повагою, магазин LaymTech

• Трачук О***

Задоволений

Переваги:
    Добра якість мишки
    Недоліки:
    Здається все добре
    • Продавець  LaymTech

Вітаємо! Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку. Дуже раді, що товар Вам сподобався. Користуйтеся із задоволенням!
      З повагою, магазин LaymTech

• Олександр Б***
    Відгук від покупця. Продавець: LaymTech

Повністю відповідає опису. Дуже якісна та функціональна.

Переваги:
    Тільки переваги
    Недоліки:
    Не знайшов
    • Продавець  LaymTech

Добрий день! Дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Будемо раді бачити Вас знову!
      З повагою, магазин LaymTech.

• Виктор Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: LaymTech

Мишка клас, зручна, тиха, є індикатор заряду, акумуляторна. Дякуємо продавцеві за якісний товар

• Продавець  LaymTech

Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку!Дуже раді, що мишка вам сподобалась та виправдала очікування. Приємно чути, що ви оцінили її зручність, тиху роботу та індикатор заряду. Користуйтеся із задоволенням і дякуємо за довіру!З повагою,магазин LaymTech

• Марія А***
    Відгук від покупця. Продавець: LaymTech

Мишка прийшла без затримок. Працює безшумно. Кнопки працюють чітко. Коліщатко обертається в потрібних напрямках. Заряджається. Товаром задоволені. Думаю замовити ще.

• Продавець  LaymTech

Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку!Раді чути, що мишка повністю вас задовольнила — від безшумної роботи до чітких кнопок і зручного заряджання. Будемо дуже раді вашому наступному замовленню!З повагою,магазин LaymTech

• Біла М***

Чудова!
    Сподобався датчик заряду! Дуже зручно лягла у долоню. Підтримка для великого та безіменного пальців. Безшумна

• Продавець  LaymTech

Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку!Нам дуже приємно, що мишка виявилась зручною у користуванні та добре лягла у долоню. Раді, що вам сподобався індикатор заряду та безшумна робота — користуйтеся із задоволенням!З повагою,магазин LaymTech