Відгуки покупців про Труси чоловічі боксери набір 4 шт якісні труси шорти комплект трусів чоловічих однотонні бавовняні зручні сімейні повсякденні чоловіча спідня білизна на кожен день B.JOBSEN S Синій Блакитний Чорний Фіолетовий 74049
- Дмитрий Б***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: XL. Колір: Чорний
цена и качество
- Переваги:
- цена и качество
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук та високу оцінку нашого товару. Дуже цінно, що відзначили поєднання ціни й якості – це саме те, до чого прагне компанія. Раді, що комплект трусів вам підійшов і є зручним у щоденному використанні. Бажаємо приємного та комфортного користування!
- Олександр Ч***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: XL. Колір: Чорний
Зручні, відповідають фото, всім задоволений.
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що труси виявилися зручними та повністю відповідають фото й вашим очікуванням. Дякуємо за вибір саме цього комплекту білизни. Нехай оновлення гардеробу приносить комфорт і приємні враження щодня.
- Олег Б***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: S. Колір: Синій мікс
Прикольні
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що чоловічі труси-боксери вам сподобалися. Це базова річ на кожен день, тож важливо, щоб вона була зручною і приємною в носінні. Нехай комплект служить довго та дарує комфорт у щоденному використанні.
- В'ячеслав С***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: 2XL. Колір: Чорний
Товар хороший, відповідає опису. Розмір підійшов без проблем. Різні варіанти кольорів в наборі.
- Переваги:
- Зручні при носінні, добре розтягуються.
- Недоліки:
- Не має
- Продавець opsale
Щиро дякуємо за відгук і високу оцінку товару. Раді, що труси повністю відповідають опису, розмір підійшов, а якість і зручність носіння вас влаштовують. Дякуємо за вибір саме цього комплекту. Нехай носіння буде комфортним щодня!
- Наталія Р***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: 2XL. Колір: Чорний
Добре носяться, замовляю не вперше, відповідні розміри
- Переваги:
- Натуральні
- Продавець opsale
Щиро дякуємо за високу оцінку та довіру до нашого товару. Раді, що труси добре носяться, розміри відповідають очікуванням, а натуральний матеріал вам підходить. Дякуємо, що обираєте нас не вперше. Бажаємо комфортного щоденного використання та лише приємних вражень.
- Микола Д***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: XL. Колір: Чорний
Гарна якість. Все чудово
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що якість трусів повністю вам підійшла та все чудово. Вдячні за вибір нашого товару та довіру до нас. Нехай комплект комфортно слугує щодня, будемо раді бачити вас серед наших покупців і надалі.
- Ольга Л***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: XL. Колір: Чорний
Товар відповідає опису. Розмірна сітка правильна. Тканина, якість швів гарної якості. Ціна дуже приємна.
- Переваги:
- Якість тканини і швів
- Недоліки:
- Не виявили
- Продавець opsale
Дякуємо за такий детальний відгук і високу оцінку! Раді, що труси повністю відповідають опису, добре сіли за розміром і сподобалися якістю тканини та швів. Дякуємо, що обрали наш товар. Нехай оновлення спідньої білизни приносить комфорт щодня.
- владимир ю***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: XL. Колір: Чорний
Труси суперрррр! Якість на висоті...
- Переваги:
- Одні переваги
- Продавець opsale
Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що труси сподобалися і якість повністю виправдала очікування. Вдячні, що обрали саме цей комплект і поділилися враженнями. Нехай носіння буде комфортним щодня, із задоволенням чекатимемо на нові покупки.
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: L. Колір: Чорний
Труси якісні. На талію 96 см. і стегна 100 см. замовив L (європейський розмір), 2XL (азіатський розмір). Підійшли. Як на мене, хотілося б трохи більшу кишеньку. Припускаю, якщо замовити XL (європейський розмір), 3XL (азіатський розмір) були б великуваті.
- Продавець opsale
Дякуємо за детальний відгук і за вибір нашої білизни. Раді, що розміри підійшли та якість відповідає вашим очікуванням. Зауваження щодо розміру кишеньки обов’язково передамо виробнику. Бажаємо комфортного щоденного користування та будемо раді новим замовленням.
- Шатковский А***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: 2XL. Колір: Чорний
Гарна білизна , беру не в перше . Треба обирати розмір по розмірній сітці
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук та за те, що знову обрали нашу білизну. Раді, що труси відповідають вашим очікуванням і зручно сидять. Підтвердження щодо вибору розміру за розмірною сіткою дуже корисне й для інших покупців. Бажаємо приємного та комфортного користування!
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: XL. Колір: Чорний
Все ГУД! Дякую.
- Переваги:
- Зручні. Легкі.
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук та високу оцінку товару. Раді, що труси виявилися зручними та легкими у повсякденному користуванні. Нехай комплект служить довго та приносить лише комфорт. За потреби із задоволенням допоможемо з наступною покупкою.
- Юрій М***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: XL. Колір: Чорний
Якість непогана, розмір відповідає
- Переваги:
- Якість, розмір, комфортні для тіла
- Недоліки:
- Поки не виявив
- Продавець opsale
Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що якість, розмір і комфорт білизни відповідають вашим очікуванням та опису товару. Дякуємо, що обрали саме наш комплект. Нехай труси слугують довго та зручно в щоденному користуванні.
- Антон А***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: XL. Колір: Чорний
Все чудово
- Продавець opsale
Дякуємо за високу оцінку та довіру до нашого товару. Раді, що труси повністю виправдали ваші очікування й усе пройшло чудово. Нехай носіння буде комфортним щодня. Якщо надалі знадобиться ще білизна або інші товари, із задоволенням допоможемо з вибором.
- Андрій М***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: XL. Колір: Чорний
XL чудово підійшов на талію 100см
- Переваги:
- Зручні
- Недоліки:
- Коротковаті
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук та вибір цього комплекту білизни. Раді, що розмір XL добре підійшов і труси зручні в носінні. Зауваження щодо довжини взяли до уваги, це допоможе краще орієнтуватися іншим покупцям. Бажаємо приємного та комфортного користування.
- сергій г***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: L. Колір: Синій мікс
Хороші
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук та високу оцінку товару. Раді, що чоловічі боксерки вам сподобалися та відповідають очікуванням. Ваша довіра дуже важлива для компанії. Нехай обновка буде зручною у щоденному користуванні та довго зберігає свій вигляд.
- Анна Ч***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: 2XL. Колір: Чорний
Все підійшло, якість чудова. Доставили також швидко
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що труси підійшли за розміром і якістю, а доставка була швидкою та зручною для вас. Вдячні за вибір нашого товару та довіру до нас. Нехай оновлена білизна комфортно служить вам щодня.
- Максим Н***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: XL. Колір: Чорний
Удобные
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук і високу оцінку товару. Раді, що труси виявилися зручними у щоденному використанні. Це підтверджує, що ми обрали вдалу модель та матеріал. Нехай комплект служить довго та дарує комфорт щодня. Будемо раді бачити вас серед постійних покупців.
- Анатолий П***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: XL. Колір: Чорний
Хороша якість за адекватну ціну
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Дуже приємно, що якість боксерів та співвідношення ціни й якості вам сподобались. Раді, що обрали саме цей комплект. Нехай труси будуть зручними в щоденному користуванні та довго служать.
- Кныш О***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: XL. Колір: Чорний
Дуже гарна якість
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук та високу оцінку якості! Раді, що труси повністю виправдали ваші очікування та враження від покупки позитивні. Дякуємо, що обрали саме цей набір. Бажаємо комфортного щоденного користування та будемо раді бачити вас серед постійних клієнтів.
- Артем П***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: XL. Колір: Чорний
Все отлично
- Продавець opsale
Щиро дякуємо за відгук і високу оцінку! Раді, що комплект чоловічої білизни вам сподобався та відповідає очікуванням щодо якості й зручності. Нехай труси комфортно служать щодня. Завжди раді вашим новим замовленням і відгукам про товар.
- Сергій С***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: 2XL. Колір: Чорний
Труси гарної якості
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук та високу оцінку якості трусів. Раді, що товар виправдав ваші очікування та виявився зручним у використанні. Ваша довіра дуже цінна для компанії. Нехай оновлена білизна дарує комфорт щодня, будемо раді бачити вас знову серед наших покупців.
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: XL. Колір: Чорний
круті трусєля, все влаштовує. Якість та розмір - відповідають
- Переваги:
- класні
- Недоліки:
- нема
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Дуже приємно, що труси повністю виправдали очікування, підійшли за розміром і сподобалася якість. Раді, що комплект комфортний у щоденному використанні. Нехай носіння буде зручним і радує вас довгий час!
- Александр З***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: 2XL. Колір: Чорний
Хорошее качество,размер всё подошло.Ну и цена приятная.
- Продавець opsale
Щиро дякуємо за відгук і високу оцінку! Раді, що якість білизни, розмір і ціна повністю виправдали очікування. Такі коментарі допомагають підтримувати високий рівень асортименту. Нехай комплект комфортно слугує щодня та дарує лише приємні враження.
- Никита С***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: XL. Колір: Синій мікс
Удобные, тянуться, подстраиваются под размер индивидуально и перестают ощущаться. Материал приятный, достаточно длинные, симпатичные. Что еще нужно. Кстати, этих показателей не так легко до вить, как кажется. Много товаров которые не соответствуют чему-то из этого.
- Продавець opsale
Щиро дякуємо за такий детальний та позитивний відгук і за вибір нашого комплекту білизни. Раді, що труси виявилися зручними, приємними до тіла та добре сіли по фігурі. Такі відгуки допомагають іншим покупцям зробити вибір. Бажаємо комфортного щоденного користування!
- Тетяна Л***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: 2XL. Колір: Чорний
Тканина якісна, тягнеться резинка не давить, все сидить хорошо
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що тканина, посадка та резинка виявилися зручними та відповідають вашим очікуванням. Дякуємо, що обрали саме цей комплект білизни. Нехай труси комфортно служать щодня та дарують лише приємні враження.
- Олег Ч***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: XL. Колір: Синій мікс
Труси дуже сподобалися. Якісні, зручні, приємні до тіла, розмір підійшов ідеально. Покупкою задоволений.
- Переваги:
- Якісні
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук і високу оцінку! Раді, що труси сподобалися, виявилися якісними, зручними та ідеально підійшли за розміром. Вдячні за ваш вибір нашого товару та довіру. Нехай комплект слугує довго і дарує комфорт щодня.
- Володимир В***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: S. Колір: Чорний
Якість норм
(По розмірам 1, або навіть 2,
Тобто, чкщо S>M- Переваги:
- Доступність
- Недоліки:
- Неспівпадіння розмірам
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук і вибір нашої білизни. Раді, що загалом якість вас влаштовує. Зауваження щодо невідповідності розміру обов’язково врахуємо, щоб точніше описувати товар. Надалі рекомендуємо орієнтуватися на таблицю замірів, щоб легше підібрати потрібний розмір.
- Артем П***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: L. Колір: Чорний
Покупкою задоволений
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук і високу оцінку товару. Раді, що покупка виправдала очікування та ви задоволені нижньою білизною. Вдячні за вибір нашого комплекту, сподіваємося, він буде зручним у щоденному користуванні. Завжди відкриті до нових замовлень від вас.
Хороший набір, відповідає фото та опису, покупкою задоволений
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук та високу оцінку нашого набору чоловічих боксерів. Раді, що товар відповідає фото й опису, а покупка залишила приємні враження. Дякуємо за вибір нашої продукції та бажаємо комфортного щоденного користування.
- Анастасія П***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: XL. Колір: Чорний
Чудова якість , швидка відправка і приємна комунікація!!!)
- Продавець opsale
Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку нашого товару. Раді, що якість трусів, швидка відправка та комунікація виправдали очікування. Вдячні за довіру й вибір саме цього комплекту. Нехай оновлення білизни приносить комфорт щодня!
- ЮлияВідгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: XL. Колір: Чорний
Маломерят !
- Переваги:
- Качество хорошее
- Недоліки:
- Маломерят ! Берите на размер больше
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук і за те, що відзначили хорошу якість товару. Перепрошуємо, що розмір виявився меншим, ніж очікували. Ваш коментар щодо маломірки буде враховано для уточнення опису та підбору розмірної сітки. Сподіваємося, комплект все ж буде зручним у носінні.
- Ангелина С***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: XL. Колір: Синій мікс
Добрий день, товар гарної якості, відповідає розмірам та гарні кольори)
- Переваги:
- Ціна=якість
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що труси сподобалися, відповідають розміру, а якість і кольори виправдали очікування. Цінуємо, що обрали саме наш товар. Нехай оновлення білизни дарує комфорт і приємні враження щодня.
- Василь Г***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: XL. Колір: Синій мікс
Дивіться 4 фото на розміри там щось дивне М як XL .. Мені XL підійшов він дійсно аналог інших виробників М ..
Здається продавець підкорегував моє замовлення бо я скоріш за все М замовив ..
Труси як труси - нормальні ..- Продавець opsale
Дякуємо за відгук і детальний коментар щодо розміру — це справді корисна інформація для інших покупців. Раді, що обраний розмір вам підійшов і труси відповідають очікуванням. Дякуємо за вибір нашого товару та бажаємо комфортного щоденного користування.
- ДарійВідгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: L. Колір: Чорний
Файні, натуральні доволі. Можна ще на розмір більші було брати, але не жаліюсь
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук та вибір нашого комплекту чоловічих боксерів. Раді, що труси сподобались і за натуральність ви залишилися задоволені. Візьмемо до уваги вашу примітку щодо розміру при подальших поставках. Бажаємо комфортного щоденного користування!
- Ірина Н***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: 2XL. Колір: Чорний
Замовлення надіслали швидко.
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук і високу оцінку! Раді, що замовлення було доставлене швидко та ви залишилися задоволені сервісом. Дякуємо, що обрали цей набір чоловічих трусів. Нехай користування буде щодня комфортним, а покупка тішить довгий час.
- Юрий Б***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: XL. Колір: Чорний
Товар якісний, відправили оперативно. Продавця рекомендую!
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що якість товару та швидкість відправки повністю виправдали ваші очікування. Довіра та рекомендації дуже цінні для нашої компанії. Нехай обновки будуть зручними у щоденному користуванні та довго слугують.