- Володимир Б***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: 2XL. Колір: Фіолетовий
Відмінно !
- Продавець opsale
Дякуємо за високу оцінку та відгук! Раді, що чоловіча білизна виправдала очікування та підходить за розміром і комфортом у щоденному носінні. Ваша довіра дуже цінна. Нехай обновка довго служить і дарує лише комфорт та зручність щодня.
- Светлана Т***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: XL. Колір: Фіолетовий
Мʼякі, до тіла приємні. На L брала XL
- Володимир К***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: 2XL. Колір: Фіолетовий
Непогано
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук та оцінку нашого товару. Важлива будь-яка думка, адже вона допомагає краще розуміти очікування покупців. Якщо в процесі користування з’являться враження чи пропозиції, будемо вдячні, якщо поділитеся ними у відгуку надалі.
- Антон Р***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: 2XL. Колір: Фіолетовий
Непогані
- Переваги:
- Недоліки:
- Можливо, ціна
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук та високу оцінку товару. Раді, що якість трусів вам сподобалася. Зауваження щодо ціни беремо до уваги під час формування майбутніх пропозицій. Бажаємо комфортного щоденного використання та будемо раді бачити вас серед постійних покупців.
- Карина К***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: M. Колір: Фіолетовий
Дуже швидка доставка, легкі, сручні)
- Переваги:
- ,Якість
- Недоліки:
- Не має
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що труси виявилися легкими та зручними, а доставка була швидкою. Це саме те, до чого прагне наша команда. Нехай оновлений набір білизни дарує комфорт щодня. Будемо раді бачити вас серед наших покупців і надалі.
- Микита Л***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: M. Колір: Фіолетовий
Хороший продукт
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук та високу оцінку нашого комплекту чоловічих трусів. Раді, що продукт вам сподобався та відповідає очікуванням. Ваша довіра дуже цінна для компанії. Нехай білизна буде зручною у щоденному користуванні та слугує вам довго.
- Олена Х***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: XL. Колір: Фіолетовий
Гарна якість,чудова тканина ,легка та приемна до тіла!
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук і високу оцінку! Дуже приємно, що якість та легка, приємна до тіла тканина трусів вам сподобалися. Раді, що набір виправдав очікування. Нехай оновлена білизна дарує комфорт і зручність щодня. Завжди чекаємо на вас знову!
- Елена Б***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: XL. Колір: Фіолетовий
Спасибо за товар, всё отлично качество супер!
- Переваги:
- Качество.фасон
- Недоліки:
- Нет.
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що якість і фасон трусів повністю виправдали ваші очікування та сподобались у носінні. Вдячні за вибір саме нашого товару. Нехай комплект служить довго та дарує комфорт щодня. Завжди готові до нових замовлень!
- Светлана О***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: 2XL. Колір: Фіолетовий
Брала чоловіку боксери дуже сподобались. Відмінна якість і дуже приємні на дотик. Дуже гарно повсюди прострочені і гарної якості резинка.Розмір брала XXL все підійшло. Чоловік задоволений.Фото зробила трьох бо одні вже одягнув чоловік.
- Переваги:
- Гарна тканина і резинка
- Продавець opsale
Щиро дякуємо за такий детальний відгук і за вибір нашого комплекту чоловічих боксерів. Дуже приємно, що якість тканини, резинки та пошиву повністю виправдала очікування, а розмір підійшов і чоловік задоволений. Раді, що товар уже в активному користуванні. Нехай носиться комфортно й довго!
- Олександр Д***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: XL. Колір: Фіолетовий
Вже носив майже рік такі ж самі, але іншого кольору. Поповнив колекцію.
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук та за те, що знову обрали наш комплект білизни. Раді, що труси добре показали себе в носінні й ви вирішили поповнити колекцію. Нехай нові кольори так само комфортно служать щодня та дарують вам зручність у повсякденному користуванні.
- мВідгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: L. Колір: Фіолетовий
Товар не відповідає жодній таблиці розмірів! Гроші на вітер
Жахлива ситуація. Спеціально брав розмір L, оскільки і за сіткою на сайті, і за таблицею на коробці цей розмір мав підійти мені із запасом. У результаті прислали якісь дитячі шорти.
Реальні заміри повністю розбігаються з описом: замість 37 см маємо 35 см, довжина теж значно коротша. Надів із величезними труднощами, ходити в них просто нереально — тиснуть і сковують рухи. Це звичайний підвальний китайський непотріб із вигаданими розмірами. Суцільний обман покупців на 700 грн.- Переваги:
- Недоліки:
- фейкова розмірна сітка
Замале
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук і детальний опис ситуації. Перепрошуємо за розбіжність між заявленими та фактичними розмірами — це справді неприпустимо. Інформацію вже передано на перевірку, щоб оновити опис і розмірну сітку. Менеджер звʼяжеться з вами для вирішення ситуації.
- Падалка С***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: M. Колір: Фіолетовий
Гарне співвідношення ціна-якість
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук та високу оцінку товару. Раді, що труси виправдали очікування за співвідношенням ціни та якості. Це важливий орієнтир і для нас, і для інших покупців. Бажаємо комфортного щоденного користування та будемо раді вашим наступним замовленням.
- Ярослав З***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: 2XL. Колір: Фіолетовий
Відмінно
- Продавець opsale
Дякуємо за високу оцінку та відгук про чоловічі труси B.JOBSEN. Раді, що товар вам підійшов і залишив приємне враження. Ваша довіра важлива для компанії, це допомагає підтримувати якість асортименту. Бажаємо комфортного щоденного користування покупкою!
- Анатолий К***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: XL. Колір: Фіолетовий
Все підішло, дякую
- Продавець opsale
Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що труси підійшли та виправдали очікування. Виріб створений для щоденного комфортного носіння, тож нехай слугує довго та зручно. Якщо надалі знадобиться білизна чи інші товари, будемо раді знову бачити серед покупців.
- Владислав Б***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: M. Колір: Фіолетовий
Приємні на дотик, м'які, класичні. Буду брати ще
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук і високу оцінку! Дуже приємно, що труси сподобалися, м’які та комфортні в носінні. Дякуємо, що обрали саме наш товар і плануєте замовляти ще. Нехай комплект служить довго та дарує щоденний комфорт.
- Віталій П***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: L. Колір: Фіолетовий
Відмінний товар.
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук та високу оцінку товару. Раді, що якість білизни повністю виправдала ваші очікування та все підійшло. Ваша довіра дуже цінна для компанії. Нехай труси носяться комфортно щодня та довго залишаються у відмінному стані. Завжди раді новим замовленням.
- Ульяна Я***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: XL. Колір: Фіолетовий
Чудовий товар! Все сподобалося, якість хороша, відповідає опису. Чоловік залишився дуже задоволений покупкою. Рекомендую!
- Переваги:
- Якісні, зручні, приємні до тіла.
- Недоліки:
- Не виявили
- Продавець opsale
Щиро дякуємо за відгук та за вибір нашого набору чоловічих боксерів. Раді, що якість і зручність повністю виправдали очікування та сподобалися вашому чоловікові. Такі слова підтримують команду працювати ще краще. Бажаємо приємного та довготривалого користування!
- Маргарита А***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: M. Колір: Фіолетовий
Беру сину вже вдруге. Якість дуже подобається. Після багаторазового прання ні колір ні структура не змінились, навіть напис повністю на місці)
- Продавець opsale
Дякуємо, що знову обираєте наші боксерки для сина та ділитесь досвідом використання. Раді, що якість і вигляд залишаються без змін навіть після численних прань. Нехай комплект і надалі комфортно слугує щодня. Завжди відкриті до ваших відгуків.
- Ирина К***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: XL. Колір: Фіолетовий
Гарний товар! Рекомендую!
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук та високу оцінку нашого товару. Раді, що труси вам сподобалися та виправдали очікування. Ваша рекомендація дуже цінна для нас і допомагає ставати кращими. Бажаємо приємного та комфортного користування покупкою щодня.
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: XL. Колір: Фіолетовий
Гарна якість. Рекомендую
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук та високу оцінку товару. Раді, що якість трусів повністю вам підходить і ви можете рекомендувати покупку іншим. Ваша довіра для нас дуже важлива. Бажаємо комфортного щоденного користування і будемо раді бачити вас знову.
- Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: XL. Колір: Фіолетовий
Якість ТОП: і тканина, і пошиття, і посадка.
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що вам сподобалися якість тканини, пошиття та зручна посадка трусів. Такі слова підтримують і мотивують розвиватися далі. Нехай комплект носиться комфортно щодня та довго тішить вас у повсякденному використанні.
- Діана Б***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: XL. Колір: Фіолетовий
Хороший товар. Рекомендую!
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук та високу оцінку товару. Раді, що чоловічі боксери вам підійшли та виправдали очікування. Довіра до якості наших товарів дуже важлива, тому такі слова особливо приємні. Бажаємо комфортного щоденного користування і будемо раді новим замовленням.
- Вадим Г***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: 2XL. Колір: Фіолетовий
Чудова якість, нормальна ціна.
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Дуже приємно, що якість трусів і співвідношення ціни до товару повністю виправдали ваші очікування. Раді, що обрали саме наш комплект. Бажаємо комфортного щоденного користування та будемо раді новим замовленням.
- Олександр О***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: XL. Колір: Фіолетовий
Комфортні, якісні, тканина натуральна. Буду брати ще.
- Продавець opsale
Щиро дякуємо за відгук і високу оцінку! Раді, що труси виявилися комфортними та сподобалася натуральна тканина. Довіра до нашого товару дуже цінна. Нехай комплект служить довго та зручно щодня, будемо раді бачити вас серед наших покупців знову.
- Олег Г***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: XL. Колір: Фіолетовий
Беру білизну цього бренду не вперше. Завжди задоволені якістю. Після прання не втрачають вигляду. Син каже, що дуже комфортні.
- Переваги:
- Якість, комфорт, ціна
- Продавець opsale
Щиро дякуємо за такий приємний відгук і за те, що вже не вперше обираєте нашу білизну. Раді, що якість, комфорт і вигляд після прання повністю виправдовують очікування, а сину зручно в носінні. Бажаємо тільки приємного та довготривалого користування набором!
- Марія А***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: XL. Колір: Фіолетовий
Якісна чоловіча білизна, добре прошиті, тканина хороша, не сильно товста, чоловіку Сподобались. гарні кольори.
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що білизна сподобалася та підійшла за якістю, пошивом і комфортом, а також потішила кольорами. Ваша довіра дуже цінна для компанії. Нехай обновка служить довго та приносить лише приємні враження щодня.