Відгуки покупців про Труси чоловічі боксери набір 4 шт якісні труси шорти комплект трусів чоловічих однотонні бавовняні зручні сімейні повсякденні чоловіча спідня білизна на кожен день B.JOBSEN XL Синій Блакитний Чорний Фіолетовий 74052
- Інна Л***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: XL. Колір: Чорний
Купувала на подарунок чоловікові
Дуже сподобалась якість а з розміром мені любʼязно допомогли консультанти дуже дякую
Носяться добре- Переваги:
Не парить - Недоліки:
- Поки непомітили
- Продавець opsale
Щиро дякуємо, що обрали наш набір чоловічих трусів для подарунка та знайшли час поділитися враженнями. Раді, що якість, зручність і підбір розміру повністю виправдали очікування, а білизна добре носиться. Бажаємо приємного та довгого користування!
- Анна М***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: 2XL. Колір: Чорний
Чоловіку сподобались
- Продавець opsale
Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що труси сподобались вашому чоловікові та виправдали очікування. Вони створені для щоденного комфорту та зручності. Нехай оновлений комплект білизни довго тішить у повсякденному користуванні.
- Максим Я***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: XL. Колір: Чорний
Дуже гарна якість.Все супер. Буду замовляти ще.
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що якість білизни повністю відповідає вашим очікуванням і все сподобалося. Ваша довіра дуже цінна для компанії. Нехай труси дарують комфорт щодня. Із задоволенням виконаємо ваші наступні замовлення.
- Ігор Д***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: 2XL. Колір: Фіолетовий
На перший погляд якісні труси. Відповідають опису, сподіваюсь, що будуть гарно носитися.
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що труси відповідають опису та справили гарне перше враження. Нехай носяться довго й комфортно щодня. Якщо в процесі використання виникнуть додаткові враження чи побажання — будемо вдячні, якщо поділитеся ними у відгуку.
- Олег Г***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: L. Колір: Фіолетовий
Качество очень хорошее, неожидал! Ткань мягкая, приятная телу, хорошо тянется.
- Переваги:
- Не растягиваются после носки, не деформируются, хорошо пошиты, цена
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук та високу оцінку товару. Раді, що якість білизни, м’яка тканина та зручна посадка повністю виправдали очікування. Цінуємо, що відзначили пошив і ціну. Нехай труси носяться комфортно щодня та довго зберігають свій вигляд.
- Ірина Б***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: L. Колір: Чорний
Классные! Качество хорошее, мягкие, тянутся, совет- смотрите размерную сетку, потому что у мужа L, но по размерам из сетки взяла XL и сели идеально
- Переваги:
- Качество
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук і за те, що обрали наш набір чоловічих боксерів. Раді, що якість, м’якість і посадка повністю виправдали очікування, а розмір за сіткою підійшов ідеально. Нехай білизна комфортно служить щодня, будемо раді бачити вас знову серед покупців.
- Лариса Б***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: XL. Колір: Фіолетовий
Супер білизна. Якість чудова.
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що білизна сподобалася і якість відповідає очікуванням. Це надихає й надалі підтримувати високий рівень товарів. Нехай труси будуть комфортними у щоденному використанні, сподіваємося, ще не раз побачити вас серед покупців.
- Михайло Р***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: M. Колір: Чорний
Все супер, гарна якість і хороша ціна
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Дуже приємно, що якість трусів і їхня ціна повністю виправдали очікування. Раді, що комплект зручний у повсякденному використанні. Нехай оновлення білизни дарує комфорт щодня, будемо раді бачити вас знову.
- Віктор В***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: L. Колір: Чорний
Зручні, приємні, я задоволений.
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук і високу оцінку! Приємно, що труси виявилися зручними та приємними у носінні, а покупка виправдала очікування. Раді, що обрали саме наш товар. Нехай комплект слугує довго та дарує комфорт щодня. Завжди відкриті до нових замовлень.
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: 2XL. Колір: Фіолетовий
Гарна якість! Дуже швидко відправили! Ціна.
- Переваги:
- Приємний на дотик матеріал.
- Недоліки:
- Поки немає
- Продавець opsale
Щиро дякуємо за відгук і високу оцінку! Раді, що якість білизни, приємний на дотик матеріал та швидка відправка виправдали очікування, а ціна виявилась приємною. Нехай труси комфортно носяться щодня та довго залишаються у відмінному стані.
- Тетяна Я***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: M. Колір: Чорний
Замовляла вже тричі - дуже якісна тканина
- Продавець opsale
Щиро дякуємо за ваш відгук і довіру до нашого товару! Дуже цінно, що вже не вперше обираєте саме ці труси та відзначаєте якість тканини. Раді, що комплект виправдовує очікування. Бажаємо зручного щоденного користування та будемо раді новим замовленням.
- Алена М***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: L. Колір: Фіолетовий
Чудова якість
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук і високу оцінку! Дуже цінно, що відзначили чудову якість трусів. Раді, що білизна відповідає вашим очікуванням та зручно у щоденному використанні. Нехай носіння буде комфортним, а покупка приносить лише приємні враження.
- Олександр М***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: XL. Колір: Фіолетовий
Гарне співвідношення ціна якість, розмірна сітка співпадає, але я брав з запасом на розмір то доволі комфортно.
- Переваги:
- Якість і ціна
- Недоліки:
- Поки що не виявив
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук і довіру до товару. Раді, що труси повністю відповідали опису, розмірній сітці та виявилися комфортними у носінні. Такі відгуки допомагають іншим покупцям з вибором. Бажаємо приємного користування та будемо раді бачити вас знову.
- АлексейВідгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: L. Колір: Чорний
все сподобалось
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що труси повністю виправдали очікування та вам все сподобалось. Дякуємо за вибір саме цього комплекту білизни. Нехай носіння буде комфортним щодня, а покупка приносить лише задоволення.
- Андрій П***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: XL. Колір: Фіолетовий
Хороші труси.
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що труси вам сподобалися та виправдали очікування щодо якості й зручності. Ваша довіра до нашого товару дуже цінна. Нехай обновка комфортно слугує щодня, будемо раді бачити вас знову серед наших покупців.
- Антоніна М***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: 2XL. Колір: Чорний
Замовляю вже не вперше — дуже задоволена якістю білизни!
Сідає ідеально, не натирає, добре дихає та не створює неприємних запахів. Комфортна навіть при тривалому носінні якщо десь в дорозі. Однозначно буду замовляти ще!- Переваги:
- Гарна на дотик, дихає, не натирає.
- Недоліки:
- Не виявили
- Продавець opsale
Щиро дякуємо за такий теплий та детальний відгук, а також за те, що обираєте нашу білизну не вперше. Раді, що труси зручні, добре сидять і підходять навіть для тривалих поїздок. Нехай надалі носяться комфортно, із задоволенням та без жодних турбот.
- Олег Л***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: XL. Колір: Фіолетовий
Приємні на дотик. Розмір збігається
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук та високу оцінку товару. Раді, що труси приємні на дотик і розмір повністю відповідає вашим очікуванням. Це важливо для щоденного комфорту. Дякуємо за вибір нашої продукції та бажаємо приємного користування й тільки позитивних вражень.
- Сергій с***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: L. Колір: Чорний
Дуже задоволений покупкою! Товар повністю відповідає опису, якість відмінна, усе зроблено акуратно та добротно. Приємно здивувала швидка доставка й хороше пакування. Видно, що продавець цінує своїх клієнтів. Однозначно рекомендую
- Продавець opsale
Щиро дякуємо за такий детальний і теплий відгук, а також за вибір саме цього комплекту білизни. Раді, що якість, відповідність опису, пакування та швидкість доставки повністю виправдали очікування. Бажаємо приємного та комфортного користування!
- ПавелВідгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: 2XL. Колір: Чорний
Добре
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що чоловічі боксерки вам підійшли та справляють хороше враження. Вони створені для щоденного комфортного носіння. Нехай оновлення гардеробу тішить і надалі, а білизна слугує довго та зручнo.
Брала чоловікові білизну — залишилася дуже задоволена. Ціна більш-менш нормальна, а якість доволі непогана. Замовила ще, бо справді сподобалася: і якість хороша, і відправили швидко.
- Переваги:
- Гарна на дотик тканина
- Недоліки:
- Не виявили
- Продавець opsale
Щиро дякуємо за відгук та довіру до нашого товару. Раді, що білизна сподобалася за якістю та комфортом, а також що ви відзначили швидку відправку. Ваша повторна покупка особливо приємна. Бажаємо приємного та довготривалого користування набором білизни.
- Світлана М***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: L. Колір: Фіолетовий
Дякую
- Продавець opsale
Дякуємо за високу оцінку та покупку нашого комплекту чоловічих боксерів. Раді, що товар вам підійшов. Такі відгуки допомагають і нам, і іншим покупцям. Нехай білизна буде комфортною у щоденному носінні й тішить якістю якнайдовше.
- Андрій Г***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: M. Колір: Чорний
Маломірять. Приємна тканина. Носив декілька днів, не натирає.
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук та вибір нашої білизни. Добре, що тканина виявилася приємною, а носіння комфортним. Зауваження щодо маломірки обов’язково передамо на перевірку розмірної сітки, щоб зробити опис більш точним. Бажаємо й надалі зручного користування.
- Олег Л***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: 2XL. Колір: Чорний
Непогані труси.Приємна якість.
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук та високу оцінку набора чоловічих трусів B.JOBSEN. Раді, що якість та комфорт вас влаштували. Ваша довіра до нашого товару дуже цінна. Нехай носіння буде зручним щодня, а покупка тішить ще довгий час. Завжди готові до нових замовлень!
- Максим Г***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: XL. Колір: Фіолетовий
`
- Продавець opsale
Дякуємо за високу оцінку та вибір нашого комплекту чоловічих боксерів. Раді, що товар відповідає вашим очікуванням. Нехай білизна буде зручною у щоденному використанні та довго служить. Якщо виникнуть запитання чи побажання — завжди відкриті до зворотного зв’язку.
- Карина Л***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: M. Колір: Чорний
Відправили швидко. Розмір співпадає з розмірною сіткою. Чоловіку сподобались. Будем замовляти ще!
- Переваги:
- Якість гарна.
Відповідність розмірній сітці
Відповідає
- Продавець opsale
Щиро дякуємо за відгук та за те, що обрали саме цей комплект білизни. Раді, що розмір підійшов за сіткою та що якість сподобалась вашому чоловікові. Такі слова додають впевненості в товарі. Бажаємо комфортного щоденного користування та будемо раді новим замовленням!
- Евгений Т***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: L. Колір: Чорний
Гарно
- Продавець opsale
Щиро дякуємо за високу оцінку та відгук про чоловічі боксерки. Раді, що товар справив приємне враження. Сподіваємося, що білизна буде зручною у щоденному використанні та довго тішитиме комфортом. Завжди відкриті до нових замовлень від вас.
- Прасолова А***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: L. Колір: Фіолетовий
Чоловік задоволений, дякую за товар
- Переваги:
- Гарна якість
- Продавець opsale
Щиро дякуємо за відгук та за вибір нашого товару. Раді, що чоловік задоволений і що якість білизни виправдала очікування. Ваша довіра дуже цінна для компанії. Нехай користування буде комфортним щодня, а покупки й надалі приносять лише приємні враження.
- Ирина Ж***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: M. Колір: Фіолетовий
Доставка быстрая. Упаковка из 4 штук трусов. Качество.
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що ви задоволені швидкою доставкою та якістю набору трусів. Це допомагає підтримувати високий рівень сервісу та товарів. Бажаємо комфортного щоденного використання та будемо раді бачити вас знову серед наших покупців.
- Володимир М***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: M. Колір: Чорний
Гарна якість
Відповідність розмірній сітці
Відповідає
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук та високу оцінку якості білизни. Раді, що труси відповідають вашим очікуванням і вам усе сподобалося. Цінуємо ваш вибір саме цього комплекту. Нехай користування буде комфортним щодня, будемо раді бачити вас серед наших покупців і надалі.
- Павел Ж***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: M. Колір: Чорний
2й раз заказываю, нормальные трусы, не трет не жмет, носятся нормально
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук і повторне замовлення! Дуже приємно, що труси виявилися зручними в носінні, не труть і не тиснуть. Такі слова підтверджують, що товар відповідає очікуванням покупців. Раді, що обрали саме наш комплект. Бажаємо комфортного щоденного користування!
- Тетяна П***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: XL. Колір: Чорний
Купувала синові. Все підійшло. Задоволений. Дякую.
- Продавець opsale
Щиро дякуємо за відгук та довіру до нашого товару. Дуже приємно, що комплект трусів добре підійшов синові й він задоволений покупкою. Раді, що змогли виправдати очікування. Бажаємо комфортного щоденного користування та будемо раді бачити вас знову.
- Сергій В***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: XL. Колір: Чорний
Хороший матеріал
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Приємно знати, що матеріал трусів вам сподобався. Раді, що обрали саме наш комплект чоловічої білизни. Нехай носіння буде комфортним щодня. Завжди відкриті до ваших нових замовлень та вражень про товар.
- Валерій С***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: 2XL. Колір: Чорний
Perfect!
- Продавець opsale
Щиро дякуємо за високу оцінку та вибір нашої чоловічої білизни. Раді, що труси повністю виправдали ваші очікування. Віримо, що вони будуть зручними у щоденному використанні та прослужать довго. Завжди раді вашим новим замовленням і відгукам.
- Микола Л***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: XL. Колір: Чорний
Гарний матеріал, якісний пошив
- Продавець opsale
Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що вам сподобалися матеріал і якість пошиву трусів. Такі слова підтверджують, що товар відповідає очікуванням покупців. Бажаємо комфортного щоденного користування та будемо раді бачити вас знову.
- Сергій Г***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: XL. Колір: Чорний
Файні
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що труси вам сподобалися та виправдали очікування. Вони створені для щоденного комфортного носіння, тож нехай служать довго та зручно. Якщо надалі знадобиться ще білизна чи інші товари — будемо раді вашим замовленням.
- Владислав Д***Відгук від покупця. Продавець: opsale. Розмір: L. Колір: Чорний
Все добре, розмір підійшов, якістю задоволений
- Продавець opsale
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що розмір підійшов і ви задоволені якістю цього комплекту чоловічої білизни. Ваша довіра дуже цінна для компанії. Нехай труси комфортно служать щодня та приносять лише позитивні враження від користування.