Відгуки покупців про Набір алмазної мозаїки алмазна мозаїка вишивка 40х50 на підрамнику картина стразами пори року панно для ручної роботи повна викладка круглі алмази 51 кольорів набір для творчості декор інтер'єру антистрес алмазні стрази холст з клейовим шаром подарунок
- МикитаВідгук від покупця. Продавець: AKSEL
Класний набір, збирав у вільний час після роботи Якість топ, всі стрази були в комплекті. Готова картина виглядає дуже круто
- Продавець AKSEL
Вдячні Вам за відгук!
Будемо раді бачити Вас знову. В разі чого можете звертатись до нас, вирішимо будь-які питання.
- АнастасіяВідгук від покупця. Продавець: AKSEL
Брала на подарунок і тепер хочу ще собі
Якість супер, полотно рівне, клейкий шар хороший, камінці блищать дуже гарно. Чудовий варіант для відпочинку та антистресу- Продавець AKSEL
Вдячні Вам за відгук!
- Микола Н***Відгук від покупця. Продавець: AKSEL
Дуже гарна картина. Кольори яскраві, стразів вистачило повністю, викладати одне задоволення. На підрамнику виглядає ще красивіше, вже повісили в кімнаті
- Продавець AKSEL
Добрий день!
Вдячні Вам за відгук! Також можете переглянути інші товари нашого магазину)
- АнастасіяВідгук від покупця. Продавець: Diamond Symbols
Неймовірна картина! Намилуватись не можу. Насичена кольорами, не стандартні алмази, викладається легко. Спочатку не зрозуміла, що рожева захисна плівка це не товстий шар з липким нанесенням, і віддирала разом з ним. А потім вже побачила, що я затупила
Єдине, що мені не сподобалось - клейова маса якась суха. На неї не чіпляються алмази і маса деколи випадає з інструменту, яким наносяться алмази. Використовувала масу з якоїсь іншої своєї картини.
І не вистачило трохи оранжевого кольору з напиленням. Саме цього кольору було багато з дірочками (як браковані). Замінила просто оранжевим кольором.- Переваги:
- Кольори, нестандартні алмази, сюжет, підрамник.
- Недоліки:
- Не можу знайти наступну таку ж саму гарну як ця((
- Продавець Diamond Symbols
Дякую за об'єктивний відгук! Зауваження візьмемо до уваги!
Майже у всіх наших наборах присутні багато спец.алмазів - з напиленням, скляні, голограмні. Переглядайте карусель фото в обраному наборі - там буде видно які алмазики присутні в картині.
- Александр П***Відгук від покупця. Продавець: Diamond Symbols
При виборі та заказу товару зробив помилку, але перед підтвердженням замовлення зі мною зв'язалися, обговорили що мені треба.
Заказ прийшов. Все гарно запаковано. Кожен колір у зіп пакетах.- Переваги:
- Якість товару, зворотній зв'язок
Дякую за відгук!
Приємного процесу!))
- Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: Diamond Symbols
Гарний, єдине,що не вистачало в упаковці одного кольору
Добрий день!
Якого саме кольору не вистачило? Багато не вистачає? Відправити Вам чи знайшли чим замінити?
- Яна Щ***Відгук від покупця. Продавець: Diamond Symbols
Не вистачило алмазів,але продавець люб' язно запропонував безкоштовно відправити ті, яких не вистачає. Дякую
- Переваги:
- Гарна картина
- Продавець Diamond Symbols
Дякую за зворотній зв'язок!
- Анастасия Ч***Відгук від покупця. Продавець: Diamond Symbols
Картина дуже сподобалась, клейова частина цупка, алмазів вистачило, ще багато залишились навіть з тією умовою що розсипалось іноді. Сподобалось, що захисна плівка розділена навпіл і можно викладати картину частинами без шкоди для іншої половини. Не сподобався стілус на 3 /9 шт. Він пластиковий і товсті бортики для викладання, що зсуває трішки в бік. Тому викладала в основному на 1 шт. Тому, що вона металева. Лаком вскрила окремо
- Переваги:
- Красива гама, чіткий малюнок після, алмазів вистачає
- Недоліки:
- Покласти лак додатково
- Едуард Н***Відгук від покупця. Продавець: Diamond Symbols
Просто супер
Дякую!))
- Анна У***Відгук від покупця. Продавець: Diamond Symbols
- Продавець Diamond Symbols
Дякую! Повертайтеся за новими наборами!))
- Наталя К***Відгук від покупця. Продавець: Diamond Symbols
Отличная картина ,красивая ,но ..воск сухой ,написала прислала спасибо ,сразу Александра ,поработала ,сухой ,выпадает из стилиуса ,не пойму в чем дело Сам липкий слой отличный,,стразы красивые ,продавец отзывчивая ,рекомендую,теперь стилиус не держит воск .Но сделано все очень качественно ,на отлично и все продумано .
- Переваги:
- Во время прислали ,прислали дополнительно воск бесплатно .Качество .
- Недоліки:
- Воск,выпадает со стилиуса.n
- Продавець Diamond Symbols
Дякую за відгук та високу оцінку!
Зауваження взяли до уваги!
- Ирина в***Відгук від покупця. Продавець: Diamond Symbols
Все сподобалось
- Ольга Г***Відгук від покупця. Продавець: Diamond Symbols
Гарна якість товару
Дякую!
- Тамара С***Відгук від покупця. Продавець: Diamond Symbols
Ще не зібрали, але брали після того, як побачили зібрану - дуже красива!
- Переваги:
- На підрамнику, яскраві кольори
- Продавець Diamond Symbols
Впевнена, результатом будете задоволені!))
Дякую за залишений відгук!
Приємного процесу)
- Ірина А***Відгук від покупця. Продавець: Diamond Symbols
Чудова картина.
Дякую за відгук!!
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: Diamond Symbols
Чудова картина, яскрава, насичені кольори і дуже цікаво виглядає з голограмними камінцями. З квадратними алмазами працювала вперше, але виявилось не так складно, як здавалось. Хороший липкий шар. Сподобалось що захисна плівка іншого кольору - одразу видно на контрасті відклеєну частину. Алмазів достатня кількість, деяких кольорів залишилось досить багато, деякі кольори йдуть з невеликим запасом.
Загалом враження чудове про товар і про продавця! Дякую.- Переваги:
- Якість, кольори, кольорова захисна плівка
- Продавець Diamond Symbols
Юлія, дякую за такий розгорнутий відгук!
Рада, що Вам все сподобалося!))
- Анастасія В***Відгук від покупця. Продавець: Diamond Symbols
- Вікторія Г***Відгук від покупця. Продавець: Diamond Symbols
Картина просто супер. Алмази дуже гарно переливаються. Щиро дякую
- Продавець Diamond Symbols
Дякую за зворотній зв'язок!)
- Олена Л***Відгук від покупця. Продавець: Diamond Symbols
Гарна картина
- Переваги:
- все в наборі було в наявності
- Недоліки:
- відсутні
- Продавець Diamond Symbols
Дякую за фото-відгук!)